'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrr

Yazı tipimi değiştirdim
Dün akşam elektrik süpürgemizi aldık annem, babam, ben. çok içime sindi. tertemiz yapıcam evimi hayırlısıyla ödeyelim bütün borçlarımızı işallah. son ayda mutfak masası, 2 halı ve bulaşık makinası alıcam

mavişş, özgee bide baldeydi sanırımm,
o çalışma istediğinin yok olması durumu bende de varr
baharı henüz atlatamıyorum sanırımmm

özgem geçmiş olsun ayrıcaaa

çalışmak istemiyenlerin en başında ben geliyorummm

ağustos gelsin işten çıkayım artık yaaa

ama sonra ekimde iş bulayım burdan daha iyi bi iş olsun şartları daha iyi olsun hafta sonu ve resmi tatiller bildiğin tatil olsun

e tabi maaşı da burdan çoook daha iyi olsun

Kuzum neden çıkyonkine sen işten:26::26::26:

evet kuzum düğün haftası gitmicem büroyaa bi de balayı haftası
2 hafta kapalı durcak

eliffff hoşgeldinnnn
son 5 güüünnnn

Hay Allahım ya ne güzel istek bunlar Sağlıklı olalım da çalışalım ben evde fazla kalayım sıkılıyorum 2005 ten bu yana dışardayım ben evde kalmadım hiç

ne oldu canım??? neden kötü oldunuz

ah bi bilsem burnumdan öperdi hiç öpmeden gitti dün

Yaw kızlar benim canım şu sıralar hiç çalışmak istemiyo bana mı özel bi durum sizlerde de var mı acep:26::26::26:

o bendede var herkesciklerde de varmış zatii bi dünya işim var ay sonu maaşlar hesaplanacak amma ben öyle oturuyorum ya

evet kuzum düğün haftası gitmicem büroyaa bi de balayı haftası
2 hafta kapalı durcak

eliffff hoşgeldinnnn
son 5 güüünnnn

O saman kuzum ben seni nasıl uğurlucam ben 17 sinde işbaşı yapacam 16sı pazartesi de izinli olacam gelin mevlüdü yapılacak seni nasıl uğurlucam ben

Kızlar memlektten çeyizciklerim gelecek Allah nasip ederse bu h.sonu annem memleketteki evimizi boşaltıp kiraya verecekler inş hayırlısıyla gelirrr dün de beyaz eşyalarım gelmiş tek ankastre kabinim gelmemiş o da geldiğinde fırın ve ocağım kurulumunu yapacaklar onun dışında herşey güzell çok güzell

Hay Allahım ya ne güzel istek bunlar Sağlıklı olalım da çalışalım ben evde fazla kalayım sıkılıyorum 2005 ten bu yana dışardayım ben evde kalmadım hiç

bende öyleyim handecim duramam yani evde öğrenciyken bile yazları hiç boş durmadım ben kendimi bildim bileli çalışıyorum yani

evlenince de en geç 1-2 aya iş bulmak istiyorum inşallah güzel bi iş nasip olur :26:

ah bi bilsem burnumdan öperdi hiç öpmeden gitti dün

o bendede var herkesciklerde de varmış zatii bi dünya işim var ay sonu maaşlar hesaplanacak amma ben öyle oturuyorum ya

Balde canım sen ne zaman izne ayrılıyon acıcık samanın kalmış bu arada sen ne iş göryon:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…