'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yaparım ki kuzum evde her pazar yapıyorum yaz ayında bitiyo tekrar istiyo babiş bakalım ben gittikten sonra annemin başının etini yicek

Evet Dilam insan ister istemez geriliyormuş sona gelince..
Balayı imdadımıza yetişecek inşAllah..

Artık bizde sorun olsun istemiyoruz hiçbirşey, sevgimiz sağlamlaşa sağlamlaşa bi hal oldu
Dua edin bana ne olur..

Bulduk kuzummm
Yüz kere baktığımız poşetten laptop şarj aletini çıkarırken düşüvermiş benim canım pırlantaaammmm!!!!

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin üzüntüler hep arkanızda kalsın çok sevindim darısı bizim başımıza inşş

Sağol Handecim
Güzel günler bizi bekleeerrr..

Sağol Haticem beniiimmmm
Amiiiiinnn, inşAllah tüm kötü insanlar kötülükler dışımızda kalsın bizim..

Mavişim seni yerleeerrrr
İnşAllah kuzum, eccük kaldı kiiiiii

Ben JetElifim uleeyyynnnnn
Dila sen yinede devralma bence, fena zor bişiiiimiiişşşş

Yaparım ki kuzum evde her pazar yapıyorum yaz ayında bitiyo tekrar istiyo babiş bakalım ben gittikten sonra annemin başının etini yicek

ne güzel. bende nişanlıyken yaptım. eşim hiç beğenmemiş ama zorla yemişti
sonra ramazanda bizim buraya stand kuruldu her gün iftardan sonra gidiyorduk yiyip eve geliyordum

Benim önce altyapı çalışmalarını öğrenmem lazım
canım hala ilk geceyi nasıl atlatacağımdan emin değilim

hımmm 25 gün sonra o zaman ben cetvele bakmadan direk sordum

azcık tadını çıkart evliliğin sonra düşün karar ver

Elif yetişmeyecek diye heyecan yapıyordun 5 gün sonra
Allahım hepimiz musmutlu olcaz inşallah
İnşallah

Merhaba,

İzmir de isteyen olursa ücretsiz olarak nişan düğün v.s. çekimi yapabilirim.

Sevgiler

Elifimuuuu bende seni çok merak etmiştim. pırlantacığını bulduğunada çok sevindim. düğünde balayında herşey unutulur gider. sen üzülme çok minik kuşum

Aynen resimdeki neyse o gelir kuzum şüphen olmasın beğendiysen..
Ama beyaz sitiyorsan lalelere bak birde sen
Onlardaa baya güzel

Birde istiyorsan inci ekletmeyi unutma sepetine
Ben gül istiyorum
Aşk bana "gül kokulum, gülüm" diyorda
Merhaba,

İzmir de isteyen olursa ücretsiz olarak nişan düğün v.s. çekimi yapabilirim.

Sevgiler

İstanbulda olsa kesin isterdim.

neden yazılarımın rengi değişmedi ki. bende teknoloji özürlü oldum. kendimi eysaih gibi hissettim

aman iyi buldunuz yaa kuzumm
sen tektaşını alyanstan sonra mı takıyosun ki düşürmüşsünn :44::44::44:
ben çoğu zaman takmıyorum ama takacak olursam ya alyanstan önce takıyorum ya da
diğer elime sıra taşla takıyorum çok güzel oluyoo

bu jetdila olayı biraz zor gibi ama dün kızlar beni el birliğiyle evlendirdiler saolsunlar onları kıramıyorumm
hemen evlencemm :123::123:

elifciim hoşgeldin Allah nazarlardan saklasın sizi, huzurunuz tadınız hiç kaçmasın
bi de hiç ağlama sen
sevdiceğinle mupmutlu günlerin olsun
Allah yardım ediyo size tatlım çok şükür bak pırlantanı bulmuşsun tarihiniz öne alındı avrat oldun daha nolsun [/COLOR]

Son düzenleme:

Bende seni yerim ki hemide o kırmızı kırmızı yanacıklarından başlarım ona göre mıncır mıncır sıkarım

Günaydın Kızlar Nasılsınız?

Çok şükür işleri azalttım artıkın sizlerleyim

BalDE canım üzme kendini her bişeyi yerleştirince eminim güzel duracak bu arada son günler biraz gergin olur düzelirsiniz stres yapma

Günaydın Mavişş dün yazamadım beyaz eşyaların çok güzel güle güle kullan canım benim

Pınarr elbisen çok güzell

Elifimm sıkma canını arada böyle fikir ayrılıkları olur ama düzelir sonrasında sen son 5 günü ve bunda sonraki tüm günleri mutlu mutlu geçir üzme kendini..
Bizim imam nikahımız kıyıldığında da ben senin gibi hissetmiştim eşim ailesinin yanında elini omzuma atıp “hatun” demişti içim nasıl tuhaf olmuştu anlatamam
Şimdi senin bugün son mu canım ne zaman geleceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…