'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese merhabaaaaa çook çokkk uzun zamandır girmiyordum takip edemiyordum. nasılsınız evlenen varsa tebrik ediyorumm

Ama aslimu çok sıkıcı iş yok güç yok boş boş oturuyom toto büyütüyom sıkılıyom öle oluncada

Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun..
Artık akışına bıraktım ben herşeyi..
Zaten bende saygı seviyesini kurmaya çalışıyorum hem onlara hem kendi aileme karşı..

Çok teşekkür ederim Hümüm yaaaa
Evet sen o zamana balayı yollarında olacaksın
Rabbim seni ve eşini de çok mutlu etsin kuzum..
Bir yastıkta
Taze evliler miiii???
Sen ne zaman döneceksin pekiii?

elifim ben çok gelmek istiyom ama gelemiyom yaaa

çok uzak ya çalışıyom izin sorun hep

ama çok istiyom

Gelmek istediğini biliyorum balıııımmmm
Ballı böreeeemmmm

Canım ya çok gelmek istiyorum ama İzmit'e gitme ihtimalimiz var biliyorsun orda da düğün var ama gitmezsek eşimi kandırırım geliriz İnşallah bana adresi mail atar mısın peki

Gelebilen herkesi beklerim kocaman kocamaannnnnn

eliffkoviç ankarada olsa kesin katılırdım 4 Mayısta ankaradayım zatenn amaa amaa istanbulda düğünn

İnşAllah arkadaşını ziyarete geldiğinde evime gelirsin Dilam

elifimm canım bu kadar ağlama sen amaaaaa kıyamam her ne olduysa geçecek canım temel reisine kavuştuktan sonra her şey çok güzel mükemmel ötesi olacak önemli olan ikinizin tartışmaması birlik olmanız

İnşAllah Sinemim yaaaaa
Enerjimi alıp götürmesin hiçbişiiiii
Mutlu olalım Temel Reiscanlaaaaaaa

elifffff bugün son mu ayy ne kadan güzell 5 kalmış ki bende o günleri görebilecek miyim ki

Kız ne kalmış sana da yaaaaa

Hemşire aradı bennii ama aşkım hala aramadı niye küstü ki bana böyle

Şimdi şöyle anlatayım ben dediklerini ,:26:
doctır dk çok önermiyor eğer eşin istemiyorsa prz kullnmam diyorsa o zaman kullan dk olarak desolett diye bi ilaç kullanmış ama kilo aldırırmış
eğer adetin düğüne gelecekse kii benim öyle olma ihtimali çok yüksek bi defeya mahsus geciktirici kullanabilirsin adını da primolut diye söyledi bi kaç tanenin içinde iyisi diye

bir de geciktiriciden sonra dk kullanmasın demiş zaten hormoncuklarımız alt üst olacakmış en az 1 ay beklememiz gerekiyormuş

öyle yani pek dk taraftarı değiller prz sağlık açısından da iyi dedi yani hormonlar açısından ama hemşire hem tedavi hem çocuk için 1,5 yıl kullanmış yan etkisi kilo olmuş
hıı bir de şimdi tatlı tatlı çocuu var

ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ..

ben sana küstüm cevap bile vermedin yazdığıma

Yazdım kiiiiiiiiiiii
Barışalım hadiiiiii

Özle Aslıcan dabüüüüü
Ben özet geçmek isterdim ama yorgunumkineeeeee
Evlenip geliiiiimmm tüm özetler köpeeeeeniz olsuuunnn

Siz beni özliceksiniz di miiii ben yokken?

ben kendi adıma çok özlücem, uzun süre yoksun çünkü

Merhaba kızlar çok yoğunum yeni girebiliyorum nasılsınız

hoşgeldin aslımmm özledik seniii

Herkese merhabaaaaa çook çokkk uzun zamandır girmiyordum takip edemiyordum. nasılsınız evlenen varsa tebrik ediyorumm

canım benim hoşgeldinnn
daha sık gelsenee

Beni de şimdi korunma yöntemi düşündürüyor
Aslı yada hüm yırtılabilirmiş tırnaktan ötürü dedi.
Senin gibi düşünüyorum acaba nasıl olsun diye.
Lakin ailede kanser geçmişi fazla ve yakın akrabalarda olduğu için dk hapını nişanlım kesinlikle kullanmamı istemiyor.
Bebek istiyorum ama birz geç olsun istiyorum nasıl olacak şimdi:18::18:

27 mayısta canım inşallah

Son düzenleme:

Kıymetçim hoşgeldin nerelerdesiiinnnn
Tuğçe evlendiiii:123:
Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?

ben kendi adıma çok özlücem, uzun süre yoksun çünkü

Ben bu kızı boşuna sevmiyorum yaaa
Tam nutella kıvamındaaaaa

Aslimuu hoşgeldin bizde merak ettik seni acıcık işlerini bana yolla yardım edem sana boş boş otur sıkıldım da
Bide süle bakem takım olarak tekli felan senin kaç geceliğin vay

beni niye en hassas yerimden vuruyorsun yaaaaa

sütyen külot takımım cok var inan hatırlamıyorum bir ara resim eklemiştim ama şuan sayı olarak takribi 10 tane vardır sanırım..

gecelik takım fantazi olarak 3 tane (Saten-- cok gereksiz bence) normal olarak 5 tane var.. babydoll 3 tane var...

bana kalırsa sütyen külot yerine babydoll ve sexy gecelikler kafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…