Yap kuzum ne olacak kine
beni niye en hassas yerimden vuruyorsun yaaaaa
sütyen külot takımım cok var inan hatırlamıyorum bir ara resim eklemiştim ama şuan sayı olarak takribi 10 tane vardır sanırım..
gecelik takım fantazi olarak 3 tane (Saten-- cok gereksiz bence) normal olarak 5 tane var.. babydoll 3 tane var...
bana kalırsa sütyen külot yerine babydoll ve sexy gecelikler kafi.
Gidişimin şerefine kapuuuçiiinooooo partisi yapiciiiiizzzzz, beni çağırıyorlaaarrr
İçiiim geliiiimmm beeennnn
Beni seviyolar mı neee
Evveeeetttt!! Duyguummmm
Hüüümmm neden o kadar az
Ya ama ama kuzum ben ne yaptım ki
Ben paylaştığında görememiştim o yüzden sordum ki:44::44::44:
Sana erişmek için 40 fırın ekmem yemem lazım ama anam ambargo uyguladı bana yaa aldırmıyo artık kaçakta alamıyom
Gidişimin şerefine kapuuuçiiinooooo partisi yapiciiiiizzzzz, beni çağırıyorlaaarrr
İçiiim geliiiimmm beeennnn
Beni seviyolar mı neee
artık gizlimiz saklımız yok ama şu bir gerçek ki sütyon külot takım yerine babydoll ya da sexy gecelikler daha fazla etki bırakıyor!!
artık gizlimiz saklımız yok ama şu bir gerçek ki sütyon külot takım yerine babydoll ya da sexy gecelikler daha fazla etki bırakıyor!!
Evet kuzum yok benim kredi kartım yok o yüzden anca annemle çarşıya çıkınca alabiliyorum geçen alırken bana sapık dedi annem ya hiç kızına söylenecek laf mı:44::44::44:
hiç babydoll üm yok
ben anneme göstermem artık yaa.. yeter falan der ki benim donlar aslınınkinin yarısının yarısı ancak....
alırsın
*
bu arada Elifffffffffffseni sevmeyen ölsün uleynnnnnnnn
**
Özlemmmmgelinliğini gördüm ki prenses gibisiniz ya
göğüs çatalı derin geldi ama daha işlem olacak yazmışsınson halini merakla bekliyorummmm..
benim annem de çok diyordu
artık ondan gizli alıyordum onları da bulunca "sen ne anasının gözüsün ,içinde ne cevherler varmış" diyoduheyy gidi günler..
sonuç : ben mutluyum seviyorum renk renk giymeyi
ekra sonuç ; eşim de bayılıyor
erkekler için göğüs mü yoksa bacak dekoltesi mi önemlidir
canım benim hoşgeldinnn
daha sık gelsenee
Kıymetçim hoşgeldin nerelerdesiiinnnn
Tuğçe evlendiiii:123:
Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?
erkekten erkeğe değişir
Siz beni özliceksiniz di miiii ben yokken?
Tuğçe'yi ve Donuk pudra'yı tebrik ederimm, çok mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?