'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gell gell ben de tarihsizimm ( küfür gibi oldu biras amaa ) ama topiğe bela oldumm :86::86::86::86:
tecrübe ediniyosun burdaaa

Kuzum her yere birlikte gidiyoruz o yüzden ben alamıyom artık eşime aldıracam düğünden sonra

öğle arasında git al canım

değişkenlik gösteriyor tabii.

ya da çifte haz ikisi bir arada

**

dilaaaaaaaa gitt kuzumm yaaaaaaaaaaaa.. u are sxyy and we konow it

evet Dilaaaaa vuhuuuuu enişte askerden gelsin bank neler edeceğim ben sana

kuzular gitti gidiyor güvenli demi hepiniz ordan gecelik faalan aldınız... kartım gelsin bende alayım süper manyak şeyler var

Aslımmm vücut çorabı varmış senin var mı ondan

Hadiyin canlar mesai biter Maviş kaçar iyi akşamlar canlar iyi akşamlar size yarın benim gibi çalışanlara görüşmek üzere diyom evde yatanlara da ahanda bunu yapom

Elif kuzum hoşçakal çok eğlen çok güzel bir kına gecesi ve muhteşem bir düğün geçir inşallah 5 mayıs gecesi temel reisinin kollarında huzur bul inşallah Seni seviyorummmmmm bana da şans dile

ne o az olan canım? düğünden sonra 1 hafta tatil işte anlamadım neyin az olduğunu :44::44::44::44:

Balayı kaç gün sürecek ki kuzum benim?

Afiyet olsun kuzum çekik gözlüm gel mıncır mıncır yapacam yanaklarını bende bende özlücem seni pugün mü atta gidiyon sen

Sen ne dadlu dilliiisiiiiinnn ööölleeeee

bendee geliiciimm şey geliyim mi :26:nerde olacak ki düğünün gelmek isterim ki beeeen

Gel tabiiiiii
Özel mesaj geçiyorum hemeeeennn

Ölsüüüüüüünn Aslııımmmmmm
Çatlasın patlasın yerin dibine girsiiiiinnnnn

Bircanım sağol tatlım yaaaa
Çok çok çok teşekkür ederim yorumun için, ilgin için, bende seni çok seviyorum kuzuuummmm

Ayyy ne güzeeelll
Ne zamana anlaştınız pekiii?

Dilaaammmm
Duygulandddııımmmmm
Beni tarif etmişsin ama seeennnnnn
Şuan diyince fark ettim çok ikon kullandığımıııı

1 hafta canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…