hoşbuldumm Özgemmm
gelmek istiyorum ama hepiciğiniz evleniyorsunuz ben pek muhabbete dahil olamıyorum, bu sefer aşka sarıyorumama herşey yolunda, çok güzel konuştuk bu arada baya birbirimizi anladık evlilik mevzuunda. aşkımı sıkıştırmıyorum çok güzel anlattı derdini
hepinizin mutluluğunu paylaşıcam burda olmaya çalışıcam
buralardayımm Elif'im ama okuyamıyorum fazla. ben iyiyim Allaha bin şükür liseli aşıklar gibiyiz gezip tozuyoruzevlilik zamanı hakkında da anlaştık aşkuşumla
Tuğçe'yi ve Donuk pudra'yı tebrik ederimm, çok mutluluklar
teşekkürler darısı tez zamanda sana olur inş.
gell gell ben de tarihsizimm ( küfür gibi oldu biras amaa) ama topiğe bela oldumm :86::86::86::86:
tecrübe ediniyosun burdaaa
benimkinin önemsediği yeri biliyorum herhaldegözlemlerimden
ben anneme göstermem artık yaa.. yeter falan der ki benim donlar aslınınkinin yarısının yarısı ancak....
ara vermiştim geri döndüm bendee
dilaaaaaaaa gitt kuzumm yaaaaaaaaaaaa.. u are sxyy and we konow it
ama mutfak eşyası bakacaktık kii :86::86::86::86::86::86:
rende, oklava flnn
Kuzum her yere birlikte gidiyoruz o yüzden ben alamıyom artık eşime aldıracam düğünden sonra
değişkenlik gösteriyor tabii.
ya da çifte hazikisi bir arada
**
dilaaaaaaaa gitt kuzumm yaaaaaaaaaaaa.. u are sxyy and we konow it
çok sıkıcı
evet Dilaaaaa vuhuuuuuenişte askerden gelsin bank neler edeceğim ben sana
öğle arasında git al canım
evet Dilaaaaa vuhuuuuuenişte askerden gelsin bank neler edeceğim ben sana
yoldan çıkarıyosun benii aslıcannn :86::86::86::86::86::86:
avm gibi bi yere gidicem orda iç çamaşırı da var bakem barii
yahu mutfak eşyası alcaktımm hümm vallahi ama aslı aklıma girdiii
Yok kuzum nerde mahrumiyet bölgesinde çalışıyom ben ne otobüs geçiyo nede dolmuş
Evet kuzum sabah servis getiriyor akşam servis götürüyor güya sanayi ama ne dolmuş geçiyo ne otobüs
hımm merkezi bi yer olsaydı gidebilirsin evet... öğlen acil işin çıkınca iş yerinden nasıl gidiliyor peki :44::44::44::44:
ne o az olan canım? düğünden sonra 1 hafta tatil işte anlamadım neyin az olduğunu :44::44::44::44:
Afiyet olsun kuzum çekik gözlüm gel mıncır mıncır yapacam yanaklarını bende bende özlücem seni pugün mü atta gidiyon sen
bendee geliiciimmşey geliyim mi :26:nerde olacak ki düğünün gelmek isterim ki beeeen
alırsın
*
bu arada Elifffffffffffseni sevmeyen ölsün uleynnnnnnnn
**
Özlemmmmgelinliğini gördüm ki prenses gibisiniz ya
göğüs çatalı derin geldi ama daha işlem olacak yazmışsınson halini merakla bekliyorummmm..
Kızlar üzerimde bir ağırlık var kolumu bile kadıramıyorum zaman da geçmek bilmedi bir türlü ben bugün erken çıkayım en iyisin kendnize iyi bakın perşembe görüşmek üzere hepiniz
Bu arada Elifim dilerim çok mutlu olursun tadını çıkar bol bol oyna dönünce de fotolarını getir bize sen bitanesin hiç bir şey için kendini üzüp en önemli günü kötü hatırlamana izin verme Seni çok seviyorumşimdiden İyi tatiller
hoşbuldumm Özgemmm
gelmek istiyorum ama hepiciğiniz evleniyorsunuz ben pek muhabbete dahil olamıyorum, bu sefer aşka sarıyorumama herşey yolunda, çok güzel konuştuk bu arada baya birbirimizi anladık evlilik mevzuunda. aşkımı sıkıştırmıyorum çok güzel anlattı derdini
hepinizin mutluluğunu paylaşıcam burda olmaya çalışıcam
buralardayımm Elif'im ama okuyamıyorum fazla. ben iyiyim Allaha bin şükür liseli aşıklar gibiyiz gezip tozuyoruzevlilik zamanı hakkında da anlaştık aşkuşumla
Tuğçe'yi ve Donuk pudra'yı tebrik ederimm, çok mutluluklar
aaa aşkolsunn elifkoviççç
kocamann özlicezzz
kim yazcak yeşil upuzun, bol gülüşlü, ikonlu yazılarııı
aboooo
oyy ben çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaaa
ama iş çıkışı annecanım gelcekkk çeyiz alışverişi yapicizzzzz
Balayı kaç gün sürecek ki kuzum benim?
Sen ne dadlu dilliiisiiiiinnn ööölleeeee
Gel tabiiiiii
Özel mesaj geçiyorum hemeeeennn
Ölsüüüüüüünn Aslııımmmmmm
Çatlasın patlasın yerin dibine girsiiiiinnnnn
Bircanım sağol tatlım yaaaa
Çok çok çok teşekkür ederim yorumun için, ilgin için, bende seni çok seviyorum kuzuuummmm
Ayyy ne güzeeelll
Ne zamana anlaştınız pekiii?
Dilaaammmm
Duygulandddııımmmmm
Beni tarif etmişsin ama seeennnnnn
Şuan diyince fark ettim çok ikon kullandığımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?