- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yeni almıcam evde var olanlardan değerlendircemm diğer düğün içinn
burdaki düğün daha önemlii
Kızçeler canlar ben kararımı verdim gibi bide sizin fikirlerinizi alım bakalım çok beğendiğim mutfak masa takımı çok pahalı olduğu için değmeyeceği için vaz caydım ondan şimcik 2 masa arasında kaldım bakalım siz hangisin seçeceksiniz bu arada mutfak dolaplarım gören bilir mobilya rengi yorumları bekliyorum
BİRİ BU
Eki Görüntüle 700386
DİĞERİDE BU
Eki Görüntüle 700387 Eki Görüntüle 700388 Eki Görüntüle 700391
Sizce hangisi:26::26::26:
kızlarr bişe sorcammm
hafta sonu ankaraya gitcem ya düğünee, bi hafta sonrada aynı kişilerin burda olcak düğünü..
o yeşil siyah eklediğim kıyafeti adana için almıştım benn, sizce ankarada aynı elbiseyi mi giyim farklı mıı ??
selamlaaaar dostlar sabah bilgisayarım açılmadı size yazamadım haberleri dün ben eskişehir loyaya gittiiiiiiiiimmm
cidden harika şeyler vardı fiyatlarda uygun geldi bana ama arkadaşlarla gittiğimiz için vakit kısıtlıydı alamadım hiçbişey yine gidicem inşallah beyaz eşyalarımız da oldu biziiiimm
hepsinı bosch dan aldıık
mavişim bence de ikinci masa fiyatları e-ne kadarmış??
kIzlar ben bu candy fena sardım yahuuu 27 deyim geçemiorum nasıl geçtiniz
ben çok hastayım ya başımı kaldırmıyorum eve gidip uyumak istiyorum:2:
burası daha kalabalık değilmiydi?
amelie naptın kız bebek yok mu daha
kuzumm senin gerçekten öyle kafaya takılcak göbeğin yok
bak o kadar kilo verdim ben benimki de duruyo hala
takma kafana hiç.. Sen yine spor yapmaya çalış özellikle karın çalıştıran hareketler yapmaya çalış
banyoda adam senin göbeğini mi görcek yeaa
Bugünün en ateşlisi benimHadi d. K hapı isteksizlik yapıyodu
özlem takma
sanki nişanlının kusuru yok mu ona göre..
Herkesin sevdiği kendine tabii o manada demiyorum..
Az önce kastettiğimi gördünüz hepimizin taktıgı kusurları var ama onlar da brad pitt gibi cillop değil yani.Salla gitsin anı yaşa
yok canım daha beklemedeyiz
sizde ne var ne yok
benim regl 11 gün gecikti kan testi falan yaptırdım neyse 27.04 de oldum. beklemedeyim mayıs ayında bakıcaz artık
korunmaya devam mı ??
ahh benim güzel arkadaşlarım nasılda moralimi düzeltmeye çalışıolar...
O zaman sizin için 1-2 güne kadar göbeğimin fotosunu çekicem...
Ya herkes öle dio o anda göbeğemi bakıolar sanki diye ama ne bilim yaaaaa ben zaten takığım..
Nişanlıma göre mükemmelim hatta o bıngıl bayanları seviyor zaten bana da bıngıla yaklaştın dokununca bile dayanamıom diyooooooo
Yok canım bıraktık korunmayı
Doktora gidicem ilk fırsatta izin alınca..
anladım çok erteleme canm folik asite falan başlaman lazım korunma süren az olduğu için hızlı tutabilir canım
anladım çok erteleme canm folik asite falan başlaman lazım korunma süren az olduğu için hızlı tutabilir canım
özlem daha istiyon işte
Bıngıl bıngıl bıngılda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?