arkadaşımızın parası çalındı sonra iş falan vardı çok giremedim
cok yogunummmmmmmm :95::95::95::95:
dilamikom bana skypeni yazar mısın özelden
Bölgesel zayıflama hakkında bilginiz varmı kızlar? benim basem bölgem için gerekliama etkili mi
iş yerinde parası nasıl çalınıyo kii :44::44:
çantaları nereye koyuyosunuzz:44::44:
bi dönem seda sayan duvarlara vuruyomuş handee basenlerinii
o şekilde eritiyomuşş , söyleyenlerin yalancısıyımm :86::86::86::86:
arkadaşımızın nişanı oldu ona çeyizine hediye için para toplamıştık o çalındı. dolaba kitleyip gidiyorum yemeğe falan. bizim birim aylıklarla alakalı olduğu için dışardan insanlar da geliyor
hadii yaa
çok geçmiş olsunnn
hümmmdikkatli olun ya..
insanlar nasıl harama el uzatıyor ya
*
loya ya at vücut çorabıben çok merak ettim loyaya gidip gizli bölmenize alın beni nolur demek istiyorum
ya özel bölmeye falan gerek yok ki... benim arkadaşım çorapçıdan aldı hiç öyle özel yerde falan da değildi kenarda duruyordu 80 tl verdi ona
ya kompedanda ortalıkta gördüm bende :44:ama fiyatını sormadım hoşuma gitmemişti.:18
ne 80 mi kaç günlük yol param vermemmm
hüm loya hakkında bilgi vereyim ben en osn gittiğimde babydol 13 tl yemi ne almıştım ay benimde çamaşırlaırm yok hep takım aldım bende gideyim 5 6 parça bişi alayım aslınınkini görünce benim hiç olmadğnı anlamıştım aslı sen nasıl o kadar aldın canım yaa
benmde gecelikler çeyizimdkeler veee aldığım setler dışınd abaşka yok hiç ayrı çamaşır almadım almam lazım günlük sanırsam :) boxerda kullanıyorum alayım
bide vucüt çorabı nedir belki bildiğim bişidir hani bütün vücudu saran delikli olan şelerdenmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?