'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy şuanda 3. havalimanı ihalesine bakıyoruz 21,300 milyar euro yu aştııı

Bölgesel zayıflama hakkında bilginiz varmı kızlar? benim basem bölgem için gerekli ama etkili mi

iş yerinde parası nasıl çalınıyo kii :44::44:
çantaları nereye koyuyosunuzz:44::44:

arkadaşımızın nişanı oldu ona çeyizine hediye için para toplamıştık o çalındı. dolaba kitleyip gidiyorum yemeğe falan. bizim birim aylıklarla alakalı olduğu için dışardan insanlar da geliyor

hümmm dikkatli olun ya..

insanlar nasıl harama el uzatıyor ya

*

loya ya at vücut çorabı ben çok merak ettim loyaya gidip gizli bölmenize alın beni nolur demek istiyorum

hümmm dikkatli olun ya..

insanlar nasıl harama el uzatıyor ya

*

loya ya at vücut çorabı ben çok merak ettim loyaya gidip gizli bölmenize alın beni nolur demek istiyorum

ya özel bölmeye falan gerek yok ki... benim arkadaşım çorapçıdan aldı hiç öyle özel yerde falan da değildi kenarda duruyordu 80 tl verdi ona

ya özel bölmeye falan gerek yok ki... benim arkadaşım çorapçıdan aldı hiç öyle özel yerde falan da değildi kenarda duruyordu 80 tl verdi ona

ya kompedanda ortalıkta gördüm bende :44:ama fiyatını sormadım hoşuma gitmemişti.:18

ne 80 mi kaç günlük yol param vermemmm

hüm loya hakkında bilgi vereyim ben en osn gittiğimde babydol 13 tl yemi ne almıştım ay benimde çamaşırlaırm yok hep takım aldım bende gideyim 5 6 parça bişi alayım aslınınkini görünce benim hiç olmadğnı anlamıştım aslı sen nasıl o kadar aldın canım yaa

benmde gecelikler çeyizimdkeler veee aldığım setler dışınd abaşka yok hiç ayrı çamaşır almadım almam lazım günlük sanırsam :) boxerda kullanıyorum alayım

bide vucüt çorabı nedir belki bildiğim bişidir hani bütün vücudu saran delikli olan şelerdenmiii

evet aynen ondan

topik çok ıssızzz :18::18::18::18:

ben de gidiyorummm
yarın ankaraya yolculukk varr
ben size ara ara yazmaya çalışcam hatta son halimide şeederimmm
kocaman öptüm sizi görüşürükkkk

haticecim buketin nasıl resmini ekler misin

dilaaa ankara mıı iyi yolculuklar kuzucuum

ben ayakkabı bakıcam haftasonu inşallah daha önce baktığım her yerde aynı tepkiyi aldım
pudra ya da narçiçeği rengi ayakkabı düşünüyorum diyorum topuğu ahşap gösteriyorlar,
yok dıyorum ben gelinlik için düşünüyorum tamamen pudra olsa..
gelinlik içinse size şunu öneririm diyor ayakkabıya bakıyorum kii beyaazz

sizce benim düşündüğüm hoş durmaz mı istediğim şöyle ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…