'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgem kusuruma bakma ağlamaktan duygusal moddan senin yıldönümünü kutlayamadım

Ömür boyu mutluluklar tatlım nice nice 2-3- 20-30 yıllara

yine evde yemek mi yapcan enişteye

Ben çok komiktim bir köşeye oturmuştum.
Kalk diyorlardı kalkıyorumdum gelin ayaktamı gezer geç otur diyorlardı oturuyordum.
Sonra başka biri geliyordu gelin kısmı otururmu kalk hemen deniliyordu. O elbiseyle kaç kez kalkıp oturduğumu bilemiyorum.

Anam evde yemek yapmak özgem

Her şey çok güzel olacak inşallah

Canım 30lu yıllarıda görmen nasip olur inşalalh
Gerçi o zaman sex layd dansı yapamazsın ama Allah hep böyle birlikte musmutlu etsin sizi inşallah

ben o yaşta da yaparım haticem

evet kuzummm
dedektif oluyoz, cinayet vakası çözüyoz

bu arada pınarrrr
elife çok selam söle benden deee
keşke onu görebilsek, kına yakılırken yanıbaşında olabilsekkkk
onla beraber kurtlarımız döksek
ahh kınalı kuzu olcak elifimiz

Özgem bir seni düşündüm o yaşta oynarken birde beni düşündüm anam kahkaha attım Adam geldi Hatice hanım ne oldu diye.
Neden geldin diye tersledim. Dosya getirmiş sesimi duyunca çok şaşırmış

pınarrr elife çok ama çok selam söle canım benim herşey çok ama çok güzel olucak onun için inşalllah

ahhh ahhh benimkide ukeladır şunda şu olmalı bunda bu olmalı bid ebenimki tuzlu sever ben tuzsuz tuz yerine bol baharat acı kullanırım o konuda anlaşamıyoruz evlenince tuzsuz yemeğe alışıcakmı aceba genelde sağlıklı yaşam olayına takığım tatlılarım bile diet model oluyor 4 bardak şekerse 1,5 kullanırım ben ölçüye göre dökmem şekeri o yüsden evlenince çekecekler bisden şaka bir yana inşalllah evlerimzide çok mutlu olacağız

hehehe yok kuzular güzel bi yere yemeğe götürcek beni yiğidim
hem hastayım zaten kaç gündür yemek yapmaya hiç halim yok
her yöne çekebilirsiniz bu yazdığımı

ben ben bayılırımm futbol muhabbetineee
mustakbel eşkitomla da Fenerbahçe sayesinde tanıştıkk zatii
ayy hakem durduk yere çaldı düdük soğuttu oyundan,
hele benfica ne şirret bi takımmışş öleee

ay çalışıyorum aklım burda yahu

özgee nice 3,30,300 lü senelere inşallaaahhh
canım hediyeni cok begendim ben cok severim anı yaşatmayı o anı ölümsüz kılmayı evinizin her kösesinde birbirinize aşkla baktığınız fotolar olsun kiiii hemde başbaşa kutlamış olursunuz daha güzeel
bende istedim şuan o çercevedenn
özgeeee ne oyunu o bende indiriyim candy de bir bölümden sonra face paylasımı istemişşti benimde olmadıgı için silmiştim ama ne zevkliydi o oyun beee
bu arada ben nişanda cok dağıtmıştım oynarken düğünde daha uslu olmayı düşünüyorum kii

Elifim ben acıyı, ekşiyi, tuzluyu çok severim.
Aşk acıdan nefret ederdi acı biber turşusu yemeye başladı. (bembeyaz bir teni olduğu için çok acı yediyse kıpkırmızı oluyor kulaklarına varıncaya kadar yüzü ve ben sarılmak istiyorum çok tatlı oluyor.)
Ekşiden hiç hoşlanmaz ve tatlıya bayılır bizim karşılıklı çekeceğimiz var anlaşılan birde ben çok seçiciyim.
Bana hep söylenir "Onuda yemen bunu da yemen diyorsun ilerde çocuğumuz olduğunda ben çocuklara nasıl yedireceğim.Anneleri gibi olurlarsa naparız?" bende diyorum "beni kandıracak bir yol buldun çocuklarıda kandırırsın" diey dudağını büküyor
hehehe yok kuzular güzel bi yere yemeğe götürcek beni yiğidim
hem hastayım zaten kaç gündür yemek yapmaya hiç halim yok
her yöne çekebilirsiniz bu yazdığımı
Özgem afiyet olsun bol bol aşklan da hemencecik iyileş inşallah

bu arada pınarrrr
elife çok selam söle benden deee
keşke onu görebilsek, kına yakılırken yanıbaşında olabilsekkkk
onla beraber kurtlarımız döksek
ahh kınalı kuzu olcak elifimiz

söylerim canım herkesten söylüyorum zaten

gidebilmek yanında olmak o kadar çok istedim ki

nasip olmadı

inşallah mutluluk haberlerini almak bile yetecek bize

Sinem maşallahın var ben kendimi sirk m... gibi düşünüyordum.
Tüm gözler sende hareket edemiyorsun zaten kıyafetim biliyorsun çok ağırdı.
Topukları da ekleyince baya baya yorulmuştum o gün hatta merdivenlerden yuvarlanacaktım aşkım bileğimden ve belimde sıkıca kavramıştı. O gün gelin bendim ama yengemi almaya 2 defa kuaföre saçım başım makyajım kılık kıyafetim yapılmış halde gittim. 3.sünde de kızdım gitmedim.O yüzden sanki ben misafir gelin arası birşey düşünüyordum kendimi

söylerim canım herkesten söylüyorum zaten

gidebilmek yanında olmak o kadar çok istedim ki

nasip olmadı

inşallah mutluluk haberlerini almak bile yetecek bize
Ne güzel olurdu hep birlikte kıvırırdık beee

niye gittin ki yengeni almaya ?
iyi yapmışsın ben olsam 2 kere bile gitmezdim, bende sabır sorunu var sanırım ya

bizimde en büyük ortak noktamız fenerbahçe

tam bir holigan olabiliyoruz birlikte

ilk yarıyı izleyemedim ben ya akşama plan yaparken maç çıkmış aklımdan sonrada dönemedim sözümden koşa koşa geldim eve

2 yarı çok kötüydü yaa hakem zaten sorunluydu ama bizimkilerde koşmadılar yani ileride kimse yok bi sow var yani o da yetersizdi gol gelmedi yoksa baya iyi pozisyonlar vardı

bide gökhan çok fena oldu yaa bilincini kaybetmiş kısa süreli hafıza kaybı yaşamış çok üzüldüm ona da

facede foto vardı bugün oglum olursa gökhan kızım olursa gönül diye bende o moddayım

çok mu konuştum

Ne güzel olurdu hep birlikte kıvırırdık beee

he yaaaa

elife selamınızı söyledim canlar

hepinize kocamanından öpücüklerini gönderdi bide naltı :anladı onlar yazmış

bu oluyor

ayy yazık bende çok üzüldümm yaa, maçın sonunu izleyemedimm bende
tam ilk yarı bitti yatim bari demiştim kii sinoşla ve özgişle sohbete başlayıncaa uyuyamadımm

ama volkan nasıl ağlamış bugün hep gazeteden okudum, gördümm..
yaşattıkları gurur yeterr

niye gittin ki yengeni almaya ?
iyi yapmışsın ben olsam 2 kere bile gitmezdim, bende sabır sorunu var sanırım ya
Yok kız sabır sorunu değil anne sorunu var.
"Aman kimse duymasın, tatsızlık çıkmasın ağzımızın tadı kaçmasın" vs. diye uzayıp giden bir listesi var annemin
Geçen gün videosunu seyrettim bayıldım bayıldım keşke canlı canlı izleseydik oynamalarını
allah daim etsin mutluluğunu kem gözlerden korusun inşallah

aa o bizimkinde de var
yemek yiyip geliyorum canlar öpüldünüz

herkes çok korktu zaten tekme geldi yüzüne çocuk kendinden geçti uçtu yani resmen yere :18:

ayıltamadılar bi süre sahada müdahale ettiler sonra hastaneye kaldırdılar volkan ağladı işte o ara

dudağı patlamış 8 tane dikiş atmışlar iyimiş şimdi Allah'tan

ilk yarı da selçuk sakatlanmış onu görmedim ben ama onunda yan bağları yırtılmış

takımımızda nazar mı vardır nedir

ama dediğin gibi gururu yeter

Kızlarrr ben geldim. çok işim var. bi yandan izinsiz çalışıyorum. bi yandan da çok çalışıyorum toparliim şööylece bi güzel. Akşama doğru geçmişi okurum sonnra öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…