Ben çok komiktim bir köşeye oturmuştum.
söylerim canım
başkasının düğününe gidecek gibi şu andaherşey bitince anlaşılıyor sanırım
bende kendi nişanımda öyle olmuştum kuaföre gittik gelin hanımı alalım ilk dediler ben etrafıma bakınıyom herkes de bana bakıyor niye geçmiyo diye
ne bilim ben hiç gelin mi oldum
o andan itibaren anlamşıtım yalnız bu gecenin yıldızı benim moduna girmiştim
Anam evde yemek yapmak özgemÖzgem kusuruma bakma ağlamaktan duygusal moddan senin yıldönümünü kutlayamadım
Ömür boyu mutluluklar tatlımnice nice 2-3- 20-30 yıllara
yine evde yemek mi yapcan enişteye
Her şey çok güzel olacak inşallah
Canım 30lu yıllarıda görmen nasip olur inşalalh
Gerçi o zaman sex layd dansı yapamazsın amaAllah hep böyle birlikte musmutlu etsin sizi inşallah
canım sende benim gibi şanslısın benimki üniversi,tedyeken beni yemekle kandırırdı yapar çağırdı bide ben çok iştahlı yerim benimki yemediği halde göbekli :)))))offf beğenmemem mevzusu bizdede var malesef
candy crustan sonra farklı gbir oyun daha damı türedi özgeeeee
ben o yaşta da yaparım haticem
evet kuzummm
dedektif oluyoz, cinayet vakası çözüyoz
bu arada pınarrrr
elife çok selam söle benden deee
keşke onu görebilsek, kına yakılırken yanıbaşında olabilsekkkk
onla beraber kurtlarımız döksek
ahh kınalı kuzu olcak elifimiz
Bizimki bazen ukalalık yapıyor onu böyle yapsan daha iyi şu şekilde daha güzel olur.
Bazen saçını başını yolasım geliyor sonra diyor "evlenince sen yaparsın bende arkandan sarılıp yardım ederim.
Öğretirim yemek yapmayı bende salatayı hazırlarım birlikte soframızı kurup yeriz" diyor bende eriyip bitiyorum.
Erkeğin çok bilmesi kötü ama kendini bir şekilde kötü hissetmeni sağlıyor bazen ve bazende bu şekilde hemen seni toparlayacak bir yol buluyor.
Özgem kusuruma bakma ağlamaktan duygusal moddan senin yıldönümünü kutlayamadım
Ömür boyu mutluluklar tatlımnice nice 2-3- 20-30 yıllara
yine evde yemek mi yapcan enişteye
Kalk diyorlardı kalkıyorumdum gelin ayaktamı gezer geç otur diyorlardı oturuyordum.
Sonra başka biri geliyordu gelin kısmı otururmu kalk hemen deniliyordu. O elbiseyle kaç kez kalkıp oturduğumu bilemiyorum.
Anam evde yemek yapmak özgem
hüzün bulutları dağılmış biraz
aklıma geldi gene ya fenerbahçe elendi dün akşam yaa
hem kızdım hem üzüldüm hem de bu da bi başarıydı dedimilk yarıyı izleyemedim gezmedeydik ama 2 yarı hakem yüzünden oldu hep bu kadar faul görmedim ben bi maçta
maç muhabbeti seven varmıydı yaa:44:
anlattıklarım saçma gelmiş olabilir ama gazeteye baktıkça aklıma geliyo da
aslimuu elifle 10 dk önceye kadar mesajlaşıyoduk
kendini gelin gibi hissedemiyormuş hiç heyecanlı değilmişama çok mutluymuş
kuaföre gitmiyon mu daha dedim hani hazırlanınca hisseder diye öğlen gidecekmiş kuaföre de
moda girememiş yani daha
bence ben bile ondan daha heyecanlıyım
idrak edememiş henüz olayı
pazar gecesi eder heralde
Elifim ben acıyı, ekşiyi, tuzluyu çok severim.pınarrr elife çok ama çok selam söle canım benim herşey çok ama çok güzel olucak onun için inşalllah
ahhh ahhh benimkide ukeladır şunda şu olmalı bunda bu olmalı bid ebenimki tuzlu sever ben tuzsuz tuz yerine bol baharat acı kullanırım o konuda anlaşamıyoruz evlenince tuzsuz yemeğe alışıcakmı aceba genelde sağlıklı yaşam olayına takığım tatlılarım bile diet model oluyor 4 bardak şekerse 1,5 kullanırım ben ölçüye göre dökmem şekeri o yüsden evlenince çekecekler bisden şaka bir yana inşalllah evlerimzide çok mutlu olacağız
Özgem afiyet olsun bol bol aşklan da hemencecik iyileş inşallahhehehe yok kuzular güzel bi yere yemeğe götürcek beni yiğidim
hem hastayım zaten kaç gündür yemek yapmaya hiç halim yok
her yöne çekebilirsiniz bu yazdığımı
Kalk diyorlardı kalkıyorumdum gelin ayaktamı gezer geç otur diyorlardı oturuyordum.
Sonra başka biri geliyordu gelin kısmı otururmu kalk hemen deniliyordu. O elbiseyle kaç kez kalkıp oturduğumu bilemiyorum.
bu arada pınarrrr
elife çok selam söle benden deee
keşke onu görebilsek, kına yakılırken yanıbaşında olabilsekkkk
onla beraber kurtlarımız döksek
ahh kınalı kuzu olcak elifimiz
Sinem maşallahın var ben kendimi sirk m... gibi düşünüyordum.ay çalışıyorum aklım burda yahu
özgee nice 3,30,300 lü senelere inşallaaahhh
canım hediyeni cok begendim ben cok severim anı yaşatmayı o anı ölümsüz kılmayı evinizin her kösesinde birbirinize aşkla baktığınız fotolar olsun kiiii hemde başbaşa kutlamış olursunuz daha güzeel
bende istedim şuan o çercevedenn
özgeeee ne oyunu o bende indiriyim candy de bir bölümden sonra face paylasımı istemişşti benimde olmadıgı için silmiştim ama ne zevkliydi o oyun beee
bu arada ben nişanda cok dağıtmıştım oynarken düğünde daha uslu olmayı düşünüyorum kii
Ne güzel olurdu hep birlikte kıvırırdık beee
söylerim canım herkesten söylüyorum zaten
gidebilmek yanında olmak o kadar çok istedim ki
nasip olmadı
inşallah mutluluk haberlerini almak bile yetecek bize
Sinem maşallahın var ben kendimi sirk m... gibi düşünüyordum.
Tüm gözler sende hareket edemiyorsun zaten kıyafetim biliyorsun çok ağırdı.
Topukları da ekleyince baya baya yorulmuştum o gün hatta merdivenlerden yuvarlanacaktım aşkım bileğimden ve belimde sıkıca kavramıştı. O gün gelin bendim ama yengemi almaya 2 defa kuaföre saçım başım makyajım kılık kıyafetim yapılmış halde gittim. 3.sünde de kızdım gitmedim.O yüzden sanki ben misafir gelin arası birşey düşünüyordum kendimi
ben ben bayılırımm futbol muhabbetineee
mustakbel eşkitomla da Fenerbahçe sayesinde tanıştıkk zatii
ayy hakem durduk yere çaldı düdük soğuttu oyundan,
hele benfica ne şirret bi takımmışş öleee
bizimde en büyük ortak noktamız fenerbahçe
tam bir holigan olabiliyoruz birlikte
ilk yarıyı izleyemedim ben ya akşama plan yaparken maç çıkmış aklımdan sonrada dönemedim sözümden koşa koşa geldim eve
2 yarı çok kötüydü yaahakem zaten sorunluydu ama bizimkilerde koşmadılar yani ileride kimse yok bi sow var yani o da yetersizdi gol gelmedi yoksa baya iyi pozisyonlar vardı
bide gökhan çok fena oldu yaabilincini kaybetmiş kısa süreli hafıza kaybı yaşamış çok üzüldüm ona da
facede foto vardı bugün oglum olursa gökhan kızım olursa gönül diyebende o moddayım
çok mu konuştum
[/B]
Yok kız sabır sorunu değil anne sorunu var.niye gittin ki yengeni almaya ?
iyi yapmışsın ben olsam 2 kere bile gitmezdim, bende sabır sorunu var sanırım ya
Geçen gün videosunu seyrettim bayıldım bayıldım keşke canlı canlı izleseydik oynamalarınıbizimde en büyük ortak noktamız fenerbahçe
tam bir holigan olabiliyoruz birlikte
ilk yarıyı izleyemedim ben ya akşama plan yaparken maç çıkmış aklımdan sonrada dönemedim sözümden koşa koşa geldim eve
2 yarı çok kötüydü yaahakem zaten sorunluydu ama bizimkilerde koşmadılar yani ileride kimse yok bi sow var yani o da yetersizdi gol gelmedi yoksa baya iyi pozisyonlar vardı
bide gökhan çok fena oldu yaabilincini kaybetmiş kısa süreli hafıza kaybı yaşamış çok üzüldüm ona da
facede foto vardı bugün oglum olursa gökhan kızım olursa gönül diyebende o moddayım
çok mu konuştum
he yaaaa
elife selamınızı söyledim canlar
hepinize kocamanından öpücüklerini gönderdi bidenaltı :anladı onlar yazmış
bu oluyor
Yok kız sabır sorunu değil anne sorunu var.
"Aman kimse duymasın, tatsızlık çıkmasın ağzımızın tadı kaçmasın" vs. diye uzayıp giden bir listesi var annemin
Geçen gün videosunu seyrettim bayıldım bayıldım keşke canlı canlı izleseydik oynamalarını
allah daim etsin mutluluğunu kem gözlerden korusun inşallah
aa o bizimkinde de var
yemek yiyip geliyorum canlar öpüldünüz
ayy yazık bende çok üzüldümm yaa, maçın sonunu izleyemedimm bende
tam ilk yarı bitti yatim bari demiştim kii sinoşla ve özgişle sohbete başlayıncaa uyuyamadımm
ama volkan nasıl ağlamış bugün hep gazeteden okudum, gördümm..
yaşattıkları gurur yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?