'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın bugün iyi başlamadı..

OTOBÜSTE GİDİYORUM ... SAAT 08:40

en önde oturuyorum yanımda bir bayan ben koridor tarafında oturuyorum ..
diğer sırada aynı. koridor tarafındada bir erkek oturuyo ..
adam sürekli geriniyor kollarını açıyor falan bende içimden ne görgüsüz diyorum ama adamın yüzüne hiç bakmıyorum zaten sabah sabah afyonumda patlamamış yolu seyrederek gidiyorum..
sonra bir ara saate baktım inmeme 5 dk var .
adam elindeki telefonu hareket ettiriyor sürekli bana gösterneye çalışıyor..
saate baktığım sırada adam telefonu iyice göreceğim gibi uzattı ..
birde ne göreyim Allah belasını versin Penisinin fotoğrafını çekmiş bana gösteriyor.

meğersem otobüse bindiğinden beri sürekli o yüzden hareket ediyormuş fotoyu bana göstermeye çalışıyormuş .

neyse bianda yüzüme sıcak bastı inanılmaz sinirlendim .. defol kör şeytan dedim kendi kendime baktım yok. adam iyice kollarını açarak geriniyor telefonun ekranını benim göreceğim şekilde önüme doğru uzatıyor koridora...

ya sabır dedim en öndeyim zaten elimi çantama atar atmaz biber gazımı çıkardım ...
TUTTUM ADAMIN SURATINA..
AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRARAK BAK BANA DEDİM SEN HİÇ BİBER GAZININ TADINA BAKTINMI
PEZEVENK SENİN ANAN BACIN YOKMU O.ÇOCUĞU AHLAKSIZ ..
ŞÖFÖR AÇ KAPIYI İNSİN BU ŞEREFSİZ DEDİM ..

ADAMDA DİOKİ YA ABLA NE OLDU FALAN NE OLDUSUMU VAR O. ÇOCUĞU KONUŞMA LAN İN AŞAĞIYA DEDİM ADAMIN ÜZERİNE YÜRÜDÜM. ZATEN BİBER GAZINI SURATINA TUTUYORUM TEK HAREKETİNDE MAHVEDİCEM İTOĞLUİTİ..

ŞÖFÖR KAPIYI AÇTI ARTIK ZATEN BENİM GÖZÜM DÖNMÜŞ BAĞIR BAĞIR BAĞIRIYORUM ADAM İNERKEN ZATEN BENDE ADAMI KAPIYA KADAR TARTAKLADIM OMXUNDAN FALAN İTEKLEDİM İYİBOLDA KÜFÜRÜ BASTIM İNDİ ADAM ARABADAN AŞAĞI
AMA CİDDEN KENDİMİ BU KADAR CİNNET GEÇİRMİŞ OALRAK GÖRMEMİŞTİM HİÇ TOPLUM İÇİNDE ...

KAPININDA ÖNÜNDE BİR 25 YAŞLARINDA GENÇ DİOKİ BEN ADAMI İNDİRİRKEN TAMAM ABLA NOLUR SIKMA İNİYO İŞTE ŞEREFSİZ..

ADAMI İNDİRDİM HALA İNDİKTEN SONRADA DİOKİ BÖYLE İNSANLARDA VAR BANA LAF EDİYOR. ...
ULAN ŞEREFSİZ MADEM HAKLISIN ETTİĞİM O KADAR KÜFÜRE GERİ DÖNÜP ÜZERİME BİLE YÜRÜYEMEDİN DAHA NE KONUŞUYON

LAN SUS DEDİM DUA ETKİ OTOBÜSDE İNSAN VAR YOKSA SENİ BİBER GAZIYLA HASTANELİK EDİCEM ŞÖFÖRDE KAPADI KAPIYI BASTI GAZA ZATEN..

BEN HALA BAĞIRIYORUM DEDİM İŞTE BUNLAR İÇİN ŞERİAT LAZIM KESİP BİR TARAFLARINI ELİNE VERİCEN BU O. ÇOCUKLARININ .

YAZDIĞIM KÜFÜRLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM DİREK ADAMA SÖYLEDİKLERİMİ YAZDIM BURAYA AMA HALA İÇİM SOĞUMUYOR İNANININ BU NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR .. ADAMIN OMZUNA VURMASAYDIM KEŞKE ARABADAN İNERKEN SIRTINA TEKMEYİ BASIP YERE DÜŞÜRMEDİĞİME İNANINKİ BİN PİŞMANIM İÇİM SOĞUMUYOR...

Ayy ozlemm soktayimm suandaaa.// yine o soktan cabuk cikip adami rezil etmissinn.terbiyesizz yaaa. Allahin cezasii.

Pınariskoskoviççç valla ayaklarımda derman yok ya :26::26:

bende de mesir macunu gönderin bana

elifmu ma çooookk selam söyleeeeeeeee

**

ayrıca özlemmmmmmmm

otobüstekiler de ağızlarını açıp laf etmediler dimi !!!!!!! böyle duyarsız insanlar dolu.. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı...

böyle şeyler duyunca benim damarlarım geriliyor ya nefes alamayacakmışım gibi oluyorum..

ayy ozlemm soktayimm suandaaa.// yine o soktan cabuk cikip adami rezil etmissinn.terbiyesizz yaaa. Allahin cezasii.

hiç sorma dilacım ... Bütün otobüs bana bakıyor e tabi kimse ne olduğunu anlamadı ama zannımca herkes adamın pis birşey yaptığını anlamıştır.
şöför bile ne oldu demeden direk otobüsü durdurup kapıyı açtı bende adamın üzerine yürüyerek indirdim zaten ..
Ama tek bir hareketini bekledim biber gazıyla hastanelik edicektim pesevenk şerefsizi.
Tek içime oturan şey inerken tekme atmamak oldu.

Adam indikten sonra birisi sordu ne oldu diye..

Adamın koltuğunun başında 15 yaşlarında bir çocuk vardı .. O dedi ... Fotoğraf gösteriyordu abi..

hayır canım ne münasebet sadece aval aval baktılar..

Hatta kapının önündeki 25-28 yaşlarındaki adam dedki nolur sıkma abla gazı iniyor zaten . Oada kendinden korkuyor etkilenecek diye.
Ulan korkak şerefsiz sende orada bir tane yapıştırraydın ya adama ..

Neyse rabbime şükür olsun kimseye muhtaç olmadan def ettim belayı.
Allah beterinden korusun

Aman bosver kuzumm yaa iyice bos beyinli millete sahibiz artikk..dunya yansa umurlarinda diil..sen gereken herseyi bi basina yapmissin yeter zatenn.

özlemmm şok oldum yaaa
ne terbiyesiz insnalar var
gösterdin de noldu
tatmin mi oldu yani hayvan herif

sessiz kalmamakla çok iyi ypamışsın
insanların bişey dememesine hem kızıyorum hemde anlıyorum
çünkü tam olarak ne olduğunu anlamadan müdahale etmeye korkuyorlar
bizim burda çok oluyor kadınlar hemen adamlara bağırıyorlar falan
ki yok yere
sen sıkma canını elinden geleni yapmışsın

bizim evim byası bitti aslım
bugün koltuk bakalım diyoruz
bi ara da parke seçicez başka iş kalmıyor evde

Ayy bol boll dokturcem insallah :)

Bu arada gevezekcim cokk saoll canimm..dusundugun cicek ayakkabida gayet uyumlu bencee

amanııın ankaralara gitmiş de bizi unutmazmııışş yazarmııışş teşekkür ederim kuzucum iyi eğlenceler bol bol oyna bugüüün

çok hoşmuş tatlım ben de istiyoruumm arkası fiyonklu modellere de bakıyım bi de konyada araştırıcam artık bulurum inşallah

ben şuan neyim bilmiyorum

hepsi yarım

birde misafir agırlama fasıllarım hızlanırsa bittim ben

ayrıca çocukla nasıl oluyor anlamadım

Allah kolaylık versin Aslııım galiba 3 ay sonra bizler de böyle hissediceeez bayan olmak zoooorr

ne hale geldik ya ne insanlar var ... şunu yaparak zevk alıyor pislik.. iyi yapmışsın tatlım sabah sabah insanın keyfini kaçırıyolar işte lüzümsuzlar

Son düzenleme:

ben internetten aldım
eğer ayak numaran standartsa sende öyle bakabilirsin :)

merhaba kızlarrrr

2 gündür gelemedim yanınıza ama hasta yatıyordum işe bile gidemedim :2:
vee çok yakın olmasına rağmen yatağımdan kalkıp elifin düğününe bile gidemedim en çok üzüldüğüm şey bu oldu çok ama çook istiyordum :2:

geçmişi henüz okuyamadım yazıp hemen okuyorum

bugün gelinliğimi aldım içime daha çok sindi tek hoşuma gitmeyen yanı bel kısmında biraz potluk olması onu da kuförcüüüm inş saçımla kapatıp beni çok mutlu ediceeek diye düşünüyorum

sanırım günler yaklaştıkça ben asabi oluyorum herşeyde nişanlıcanıma kızıyorum ama bu davranışımı hiç sevmiyorum sonra kendime kızıyorum sonra öpüyorum gözlerime gülüyor

vee gelin çiçeğim bana süpriz gibi bişe oldu gelinlikçimden benim için uğraşmış çok sevindim kiii ve bayıldımmmmmm

özlem nasıl bi zihniyettir bu ya inan okurken ben yerimde sinirlendim nasıl insanlar var anlayamıyorum şok geçirdim resmen
bu insanlar annesinin yüzüne nasıl bakıyor merak ediyorum
tatlım bununle geçmiş olsun sen gerekeni yapmışsın zaten tekme yemekten beter olmuş vee ayrıca şöfor onun ne yaptığını aynadan görmüştür yoksa sen öyle yaparken hoop falan derdi ama nasıl öyle yaptığını görüp susmuş şaşırdım doğrusu

okursam ağlayacağım ve hastayken sonra başım daha da çok ağrıyor yarın akşama bıraktım hepicini okumayı affedin nolur :2:

bende bugün ağladım zaten gelinliğimi alırken ben gelin olacağımı anladım ya

Bi tek topikte ben varım heralde pazar çalışmak çok sıkıcıııı. uyuyun kızlar benim içinde

özlemmm
bu nasıl bir zihniyettir yaaa bu erkekleri gerçekten anlamıyorum eline ne geçti mal herif yaaaaa ben okurken gerildim seni düşünemiyorum sen en iyisini yapmışsın iyi cesaret etmişsin çoğu kız susmak zorunda kaldığı için bunlara cesaret edebiliyorlar gerçi o anlamamıştır ders alacak akıl yok onlarda pislik herif

dilammmm sewerim seni bennn iyi oynamalarrrr

aslı ev iş çok yoğun tempoda görünüyorsun 1 gün izin yetmez tabiki ama oturtacaksın kuzum sen böyle yorgunluklar olmayacakkkk hiççç

duyguu çiçeğin hayırlı olsun güle güle kullan,gelinliğinin bel kısmının oturmadığını neden dikenlere söylemedin ve neden düzeltme yaptırtmadın daha düğüne var bi kaç satte halledebilirler

gündaşımm
nasıl oldunn acaba sennn:44:

ben elifin düğününe gidemedim tam yolda gdiyordum hatta saçı başı yapılı kızlar düğün salonuna doğru gidiyordu acil köye gitmem gerekiyormuş aradılar babam geldi aldı bizi ve gittikk
dün nişanlıcımla evimize gittik başbaşaaa perdeci gelecek ölçü alacaktı biz perdeciden önce evdeydik,perdeci gelene kadar tam o anda perdeci geldii,neyse ölçü alıp gitti balkonumuzu temizledik bizde sonra eşyalarımız geldi oturma odamız ayyy nakliyeciyle göndermişler abimi fln çağırdık nakliyeci nişanlım ve abim taşımak zorunda kaldılar neyse bi açtım resmen fenerbahçeli olmuş benim koltuklarr niaşnlıcımın bu olay hiç hoşuna gitmediii çünkü fb li değil ama ben petrol mavisi ve hardal seçmiştim ışıktan kaynaklı olsa gerek:26: bugün arayıp kenarlarını ve yastıklarını kahverengi yapabilirler mi soracam şansımı deneyeyim diyorum ama sanmıyorum yapacaklarını siz böyle istediniz derler kesin

Son düzenleme:

Hayırlı olsun sineem fenerli koltuklarınızda güle güle oturun sen iş görüşmesine gitmiştin ne oldu o iş :44:

çok tatlı canım

ay canım benim yaaaa terbiyesiz adam Allah boylelerinin belasını versin inşallah

Çok yorgun ama çok iş yapmış bir adet Hüm geldi Haftasonu özetini yazıyorummmmmm

Perşembe günü akşam gelin başımı yapacak bayana gittik ya onu anlatmamaıştım size... bayan evini hem ofis hem ev olarak kullanıyor kuaförlerden büyük bi makyaj stantı var maşallah dedim yani konuştuk başörtümün çok dikkat çekmemesini sade doğal birşey istiyorum dedim tamam dedi gelinliğin dantellerinden bi kaç kullanırız bi de küçük küçük inciler koyarız dedi anlaştık....

gelimn şemsiyesi yapıyor bana da pembe yapacak ve tabi yelpazesi çok tatlı olacak inşallah saat 11de olacağız düğün günü

Cuma akşam iş çıkışı annem ben kardeşim bauhous a gittik abajurlarımı banyo aynası aksesuarları gibi şeyleri aldık eve geldikkkk ve cumartesi oldu

babam annem ben teyzem sabah halıcıya gittik mutfak yatak odası ve araların halılarını aldık.... sonra eve geldik ben arabaya atladığım gibi evimize gittim canımdan 10 dk önce geldim bu sefer ona kapıyı açtım falan küçük odamızı düzenledik kitaplığı yerleştirdik... kırılan baza için adam geldi fotosunu çekti sonra halılarımız geldi sonra 5-6 gibi de vestiyerimiz geldi kuruldu anlayacağınız biz 6 saat falan evde yalnızdık süperdi sonra 8 gibi eve geldimm

bugün de kardeşlerimle alışveriş merkezine gittik falan öyle geçti

dilammmmmm geldin gittin özür dilerim görüşemedik

Elif im şu anlarda düğününde ayakları ağırmış bir şekilde oynuyordur geceye de az kaldı inşallah dilediği gibi gider herşey diyorum ve sözlerime son veriyorum sizi kocaman öpüyorum

kuzularım merhabalarrrr
tüm haftasonununu eviyle uğraşmış olarak geçirmiş bi özgecan geldi

ondan önce cuma günü loyaya gittim sadece 60 tl limitim vardı ama 100 tl harcadım
bi tane mor saten ve göğüs kısmı dantelli mini gecelik ve sabahlık aldım
bi tane de pembiş altı şortlu bi sütyen takımı aldım göğüs kısmında taş var ikisi de harikaaaa
diğer kumbarada görüşmez üzere diyorum

sonra sevdiceğim akşam aldı beniii, ben kendime bi elbise almıştım bordo, diz üstü, dar onu giydimmm süslendimmm
sonra geldi beni aldı aynen böyle oldu gözler benim sporuma geri dönmem lazımmm çünkü çok şekillendi vücudum
neyse gittik romantik yemeğimizi yidik, karşılıklı kadeh tokuşturduk 3. yılımıza merhaba dedik
sonra evime geldim direkt bayılarak uyudum

ctesi de ben annem halam kayınannem sevdiceğin teyze evimize gittikkkkk
deliler gibi temizlik yaptık mis gibi oldu evvvv, eşyalaların bi kısmını da yerleştirdik..kalan kısmını da bugün götürüp yerleştirdik
şuan ev neredeyse evlendikten sonraki halini aldı amma çok eşyam varmış ama benim o minnak evim ne bereketliymiş yaaa hebişeyler sığdı vallaaaa
bugün de son yerleştirmeler oldu.. herşeyi kutularından çıkardık yıkayıp koyduk
bulaşık makinem baya mesai yaptı misafir bardak takımı makinede yıkanmıo diye elde yıkadık 60 küsür parça şeyi
sonuç olarak dopdolu ama öyle tıkış tıkış durmayan bi evim olduuu

sanırım 18inde çeyiz serme yapçazzz.. sonra işte 1 hafta serili durcak konu komşu akrabaya gösterilcek
sevdiceğimle hasret kaldık birbrimize valla, başbaşa vakit geçiremedik bi yerlere de gidemedik bu sıcak havalarda ama olsun yuvamızı düzenledik
ben arada bi çaktırmadan çimdikledim onu

yarın çok pis p.tesi sendromu yaşıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…