kızlar günaydın bugün iyi başlamadı..
OTOBÜSTE GİDİYORUM ... SAAT 08:40
en önde oturuyorum yanımda bir bayan ben koridor tarafında oturuyorum ..
diğer sırada aynı. koridor tarafındada bir erkek oturuyo ..
adam sürekli geriniyor kollarını açıyor falan bende içimden ne görgüsüz diyorum ama adamın yüzüne hiç bakmıyorum zaten sabah sabah afyonumda patlamamış yolu seyrederek gidiyorum..
sonra bir ara saate baktım inmeme 5 dk var .
adam elindeki telefonu hareket ettiriyor sürekli bana gösterneye çalışıyor..
saate baktığım sırada adam telefonu iyice göreceğim gibi uzattı ..
birde ne göreyim Allah belasını versin Penisinin fotoğrafını çekmiş bana gösteriyor.
meğersem otobüse bindiğinden beri sürekli o yüzden hareket ediyormuş fotoyu bana göstermeye çalışıyormuş .
neyse bianda yüzüme sıcak bastı inanılmaz sinirlendim .. defol kör şeytan dedim kendi kendime baktım yok. adam iyice kollarını açarak geriniyor telefonun ekranını benim göreceğim şekilde önüme doğru uzatıyor koridora...
ya sabır dedim en öndeyim zaten elimi çantama atar atmaz biber gazımı çıkardım ...
TUTTUM ADAMIN SURATINA..
AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRARAK BAK BANA DEDİM SEN HİÇ BİBER GAZININ TADINA BAKTINMI
PEZEVENK SENİN ANAN BACIN YOKMU O.ÇOCUĞU AHLAKSIZ ..
ŞÖFÖR AÇ KAPIYI İNSİN BU ŞEREFSİZ DEDİM ..
ADAMDA DİOKİ YA ABLA NE OLDU FALAN NE OLDUSUMU VAR O. ÇOCUĞU KONUŞMA LAN İN AŞAĞIYA DEDİM ADAMIN ÜZERİNE YÜRÜDÜM. ZATEN BİBER GAZINI SURATINA TUTUYORUM TEK HAREKETİNDE MAHVEDİCEM İTOĞLUİTİ..
ŞÖFÖR KAPIYI AÇTI ARTIK ZATEN BENİM GÖZÜM DÖNMÜŞ BAĞIR BAĞIR BAĞIRIYORUM ADAM İNERKEN ZATEN BENDE ADAMI KAPIYA KADAR TARTAKLADIM OMXUNDAN FALAN İTEKLEDİM İYİBOLDA KÜFÜRÜ BASTIM İNDİ ADAM ARABADAN AŞAĞI
AMA CİDDEN KENDİMİ BU KADAR CİNNET GEÇİRMİŞ OALRAK GÖRMEMİŞTİM HİÇ TOPLUM İÇİNDE ...
KAPININDA ÖNÜNDE BİR 25 YAŞLARINDA GENÇ DİOKİ BEN ADAMI İNDİRİRKEN TAMAM ABLA NOLUR SIKMA İNİYO İŞTE ŞEREFSİZ..
ADAMI İNDİRDİM HALA İNDİKTEN SONRADA DİOKİ BÖYLE İNSANLARDA VAR BANA LAF EDİYOR. ...
ULAN ŞEREFSİZ MADEM HAKLISIN ETTİĞİM O KADAR KÜFÜRE GERİ DÖNÜP ÜZERİME BİLE YÜRÜYEMEDİN DAHA NE KONUŞUYON
LAN SUS DEDİM DUA ETKİ OTOBÜSDE İNSAN VAR YOKSA SENİ BİBER GAZIYLA HASTANELİK EDİCEM ŞÖFÖRDE KAPADI KAPIYI BASTI GAZA ZATEN..
BEN HALA BAĞIRIYORUM DEDİM İŞTE BUNLAR İÇİN ŞERİAT LAZIM KESİP BİR TARAFLARINI ELİNE VERİCEN BU O. ÇOCUKLARININ .
YAZDIĞIM KÜFÜRLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM DİREK ADAMA SÖYLEDİKLERİMİ YAZDIM BURAYA AMA HALA İÇİM SOĞUMUYOR İNANININ BU NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR .. ADAMIN OMZUNA VURMASAYDIM KEŞKE ARABADAN İNERKEN SIRTINA TEKMEYİ BASIP YERE DÜŞÜRMEDİĞİME İNANINKİ BİN PİŞMANIM İÇİM SOĞUMUYOR...
ayy ozlemm soktayimm suandaaa.// yine o soktan cabuk cikip adami rezil etmissinn.terbiyesizz yaaa. Allahin cezasii.
pınariskoskoviçççValla ayaklarımda derman yok ya :26::26:
Bende deMesir macunu gönderin bana
Elifmu ma çooookk selam söyleeeeeeeee
**
ayrıca özlemmmmmmmm
Otobüstekiler de ağızlarını açıp laf etmediler dimi !!!!!!! Böyle duyarsız insanlar dolu.. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı...
Böyle şeyler duyunca benim damarlarım geriliyor ya nefes alamayacakmışım gibi oluyorum..
hiç sorma dilacım ... Bütün otobüs bana bakıyor e tabi kimse ne olduğunu anlamadı ama zannımca herkes adamın pis birşey yaptığını anlamıştır.
şöför bile ne oldu demeden direk otobüsü durdurup kapıyı açtı bende adamın üzerine yürüyerek indirdim zaten ..
Ama tek bir hareketini bekledim biber gazıyla hastanelik edicektim pesevenk şerefsizi.
Tek içime oturan şey inerken tekme atmamak oldu.
Adam indikten sonra birisi sordu ne oldu diye..
Adamın koltuğunun başında 15 yaşlarında bir çocuk vardı .. O dedi ... Fotoğraf gösteriyordu abi..
Ayy bol boll dokturcem insallah :)
Bu arada gevezekcim cokk saoll canimm..dusundugun cicek ayakkabida gayet uyumlu bencee
gevezek bak bu benim ayakkabım
pembeli beyazlı olanda buketim
Eki Görüntüle 702217
Eki Görüntüle 702218
Eki Görüntüle 702219
ben şuan neyim bilmiyorum
hepsi yarım
birde misafir agırlama fasıllarım hızlanırsa bittim ben
ayrıca çocukla nasıl oluyor anlamadım
hiç sorma dilacım ... Bütün otobüs bana bakıyor e tabi kimse ne olduğunu anlamadı ama zannımca herkes adamın pis birşey yaptığını anlamıştır.
şöför bile ne oldu demeden direk otobüsü durdurup kapıyı açtı bende adamın üzerine yürüyerek indirdim zaten ..
Ama tek bir hareketini bekledim biber gazıyla hastanelik edicektim pesevenk şerefsizi.
Tek içime oturan şey inerken tekme atmamak oldu.
Adam indikten sonra birisi sordu ne oldu diye..
Adamın koltuğunun başında 15 yaşlarında bir çocuk vardı .. O dedi ... Fotoğraf gösteriyordu abi..
amanııın ankaralara gitmiş de bizi unutmazmııışş yazarmııışş teşekkür ederim kuzucum iyi eğlenceler bol bol oyna bugüüün
çok hoşmuş tatlımben de istiyoruumm arkası fiyonklu modellere de bakıyım bi de konyada araştırıcam artık bulurum inşallah
Allah kolaylık versin Aslııım galiba 3 ay sonra bizler de böyle hissediceeez bayan olmak zoooorr
ne hale geldik ya ne insanlar var ... şunu yaparak zevk alıyor pislik.. iyi yapmışsın tatlım sabah sabah insanın keyfini kaçırıyolar işte lüzümsuzlar
adam sürekli geriniyor kollarını açıyor falan bende içimden ne görgüsüz diyorum ama adamın yüzüne hiç bakmıyorum zaten sabah sabah afyonumda patlamamış yolu seyrederek gidiyorum..
birde ne göreyim Allah belasını versin Penisinin fotoğrafını çekmiş bana gösteriyor.
meğersem otobüse bindiğinden beri sürekli o yüzden hareket ediyormuş fotoyu bana göstermeye çalışıyormuş .
neyse bianda yüzüme sıcak bastı inanılmaz sinirlendim .. defol kör şeytan dedim kendi kendime baktım yok. adam iyice kollarını açarak geriniyor telefonun ekranını benim göreceğim şekilde önüme doğru uzatıyor koridora...
ya sabır dedim en öndeyim zaten elimi çantama atar atmaz biber gazımı çıkardım ...
TUTTUM ADAMIN SURATINA..
AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRARAK BAK BANA DEDİM SEN HİÇ BİBER GAZININ TADINA BAKTINMI
ADAMDA DİOKİ YA ABLA NE OLDU FALAN NE OLDUSUMU VAR O. ÇOCUĞU KONUŞMA LAN İN AŞAĞIYA DEDİM ADAMIN ÜZERİNE YÜRÜDÜM. ZATEN BİBER GAZINI SURATINA TUTUYORUM TEK HAREKETİNDE MAHVEDİCEM İTOĞLUİTİ..
ŞÖFÖR KAPIYI AÇTI ARTIK ZATEN BENİM GÖZÜM DÖNMÜŞ BAĞIR BAĞIR BAĞIRIYORUM ADAM İNERKEN ZATEN BENDE ADAMI KAPIYA KADAR TARTAKLADIM OMXUNDAN FALAN İTEKLEDİM İYİBOLDA KÜFÜRÜ BASTIM İNDİ ADAM ARABADAN AŞAĞI
AMA CİDDEN KENDİMİ BU KADAR CİNNET GEÇİRMİŞ OALRAK GÖRMEMİŞTİM HİÇ TOPLUM İÇİNDE ...
KAPININDA ÖNÜNDE BİR 25 YAŞLARINDA GENÇ DİOKİ BEN ADAMI İNDİRİRKEN TAMAM ABLA NOLUR SIKMA İNİYO İŞTE ŞEREFSİZ..
ADAMI İNDİRDİM HALA İNDİKTEN SONRADA DİOKİ BÖYLE İNSANLARDA VAR BANA LAF EDİYOR. ...
ULAN ŞEREFSİZ MADEM HAKLISIN ETTİĞİM O KADAR KÜFÜRE GERİ DÖNÜP ÜZERİME BİLE YÜRÜYEMEDİN DAHA NE KONUŞUYON
LAN SUS DEDİM DUA ETKİ OTOBÜSDE İNSAN VAR YOKSA SENİ BİBER GAZIYLA HASTANELİK EDİCEM ŞÖFÖRDE KAPADI KAPIYI BASTI GAZA ZATEN..
BEN HALA BAĞIRIYORUM DEDİM İŞTE BUNLAR İÇİN ŞERİAT LAZIM KESİP BİR TARAFLARINI ELİNE VERİCEN BU O. ÇOCUKLARININ .
YAZDIĞIM KÜFÜRLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM DİREK ADAMA SÖYLEDİKLERİMİ YAZDIM BURAYA AMA HALA İÇİM SOĞUMUYOR İNANININ BU NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR .. ADAMIN OMZUNA VURMASAYDIM KEŞKE ARABADAN İNERKEN SIRTINA TEKMEYİ BASIP YERE DÜŞÜRMEDİĞİME İNANINKİ BİN PİŞMANIM İÇİM SOĞUMUYOR...
dilammmm sewerim seni bennn iyi oynamalarrrr
aslı ev iş çok yoğun tempoda görünüyorsun 1 gün izin yetmez tabiki ama oturtacaksın kuzum sen böyle yorgunluklar olmayacakkkk hiççç
duyguu çiçeğin hayırlı olsun güle güle kullan,gelinliğinin bel kısmının oturmadığını neden dikenlere söylemedin ve neden düzeltme yaptırtmadın daha düğüne var bi kaç satte halledebilirler
gündaşımm nasıl oldunn acaba sennn:44:
ben elifin düğününe gidemedim tam yolda gdiyordum hatta saçı başı yapılı kızlar düğün salonuna doğru gidiyordu acil köye gitmem gerekiyormuş aradılar babam geldi aldı bizi ve gittikk
dün nişanlıcımla evimize gittik başbaşaaaperdeci gelecek ölçü alacaktı biz perdeciden önce evdeydik,perdeci gelene kadar tam o anda perdeci geldii,neyse ölçü alıp gitti balkonumuzu temizledik bizde sonra eşyalarımız geldi oturma odamız ayyy nakliyeciyle göndermişler abimi fln çağırdık nakliyeci nişanlım ve abim taşımak zorunda kaldılar neyse bi açtım resmen fenerbahçeli olmuş benim koltuklarr niaşnlıcımın bu olay hiç hoşuna gitmediii çünkü fb li değil ama ben petrol mavisi ve hardal seçmiştim ışıktan kaynaklı olsa gerek:26: bugün arayıp kenarlarını ve yastıklarını kahverengi yapabilirler mi soracam şansımı deneyeyim diyorum ama sanmıyorum yapacaklarını siz böyle istediniz derler kesin
Hayırlı olsun sineem fenerli koltuklarınızda güle güle oturunsen iş görüşmesine gitmiştin ne oldu o iş :44:
haticecim buketin nasıl resmini ekler misin
dilaaa ankara mııiyi yolculuklar kuzucuum
ben ayakkabı bakıcam haftasonu inşallah daha önce baktığım her yerde aynı tepkiyi aldım
pudra ya da narçiçeği rengi ayakkabı düşünüyorum diyorum topuğu ahşap gösteriyorlar,
yok dıyorum ben gelinlik için düşünüyorum tamamen pudra olsa..
gelinlik içinse size şunu öneririm diyor ayakkabıya bakıyorum kii beyaazz
sizce benim düşündüğüm hoş durmaz mı istediğim şöyle ki :)))
Eki Görüntüle 702017
TUTTUM ADAMIN SURATINA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?