haticeeeee
gelinliğini görebilir miyizzzzzz
maşallah hepinizin enerjisine hayran kaldım
benim çok uykum varve belimmmm
Ben dayanamadım valla aldım.
Aşkım eve bıraktıktıktan sonra beni aramış ulaşamayınca kardeşimi aramış.
Ablan gelinliği gördü beni unuttu demiş.bende bindallıyı gelinliği giyip giyip durdum.
Şimdiden prova yapıyorum üstümde nasıl taşırım nasıl yürürüm diye dedim yemedi
tamam canım unutmam inşallah sölerimunutkanlık hat safada bu aralar bende de sen hatırlat yine emi canım
pınarrrrrrrrrrrrr çabuk gelll
elifin düğünü nasıl geçmiş
oyy artık o da evliiiiiiii
veeeeeee sıradakiiiiiiiiiiiiiiii:123:
ecem az kalmış işleriniz ne güzel
sinlev takım rengi bir süre sonra boğmasın :44:
maviş sınavın nasıl geçti
dilamikkkkk döktürüp geldin mi
çağloş gelmedi hafta sonu :44:
hümmmmmmmmmaşallah ne güzel işleriniz yolunda gitmiş.. hep de gitsin... senin şemsiyeni yelpazeni yirimmmm ben
özgemmmmmmoyyyyyy maşallah maşallah
spor sıkılaşmak:128::128: enişte (bana videoları nerden indirdiğini söyler misin ya da maille yollar mısın ?)
hoş ben daha callaneticse başlayamadım ya :26:
eşyalar evceğizine yerleşmişohh ohhh sığar tabii eşyalar bereketli olsun eviniz.
Annemle abim bir kez daha giysem beni vermemekle tehdit ediyorlar.yap canım yap
aslım ben jillianları çoook önce indirmiştim muhtemelen KK da topik var ya ordan indirdim linkler vardı en son
ben bi bakıp sana tam link bulmaya çalışayım
ben de callan a başlamayı planlıyodum bugün çünkü jillian çok fazla tempolu hastalık daha tam geçmedi bile yine aynı tempoya ayak uyduramıcam
günaydın herkeseeee
elif inşallah çok mutludur
ben enerjik değilim valla uyumak istiyom
Aslım şimdi ekledim bakabilirsiniz.
Kızlarrr günaydınn. Dün siz hiç yoktunuz. ben çalışmak zorundaydım. çünkü haftaya gelinliğim için ve evimiz için 3 günlüğüne ankaraya gidicem1 ayda çalışmam gereken gün sayımı pazarları çalışarak dolduruyorum o yüzden. ah özel sektör ahhh
dilamikk ne güzel eğlenmişsin darısı bizimde başımıza artık kendi düğünümüzde
çağla fotoğraflar çok güzel çok beğendim fotoğrafçınızı. işallah bizimde güzel olur. çünkü nişandaki çekimlerimiz tam bi rezaletti. adamı dövecektik nerdeyse
haticeciim gelinliğin çok hoş. benimkine benziyo biraz ama eteği daha değişik. haftaya gidiim gelimm hemen yüklicem
günaydın kuzular
dıs cekim fotolarını albüm yaptımmm bakabilirsinizz
canımmm çok teşekkür ederim.Allah gönlüne göre versin inş.....16:
yalnız benimde nişan fotolarım igrenc...studyo cekimiydi ve ben studyo cekiminden nefret ediyorum...agzım yüzüm yamuk cıkmıs...adama ne dyim ki ben yamultmusummmmama dıs cekimde biraz daha rahatladım sonlara dogru
aslııııııııııııııııııııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-707.html
bu linkte bütün indirme linkleri varmışş öyle okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?