merhaba kızlarrrr
vee gelin çiçeğim bana süpriz gibi bişe oldu gelinlikçimden benim için uğraşmış çok sevindim kiiive bayıldımmmmmm
Eki Görüntüle 702644
ben elifin düğününe gidemedim tam yolda gdiyordum hatta saçı başı yapılı kızlar düğün salonuna doğru gidiyordu acil köye gitmem gerekiyormuş aradılar babam geldi aldı bizi ve gittikk
dün nişanlıcımla evimize gittik başbaşaaaperdeci gelecek ölçü alacaktı biz perdeciden önce evdeydik,perdeci gelene kadar tam o anda perdeci geldii,neyse ölçü alıp gitti balkonumuzu temizledik bizde sonra eşyalarımız geldi oturma odamız ayyy nakliyeciyle göndermişler abimi fln çağırdık nakliyeci nişanlım ve abim taşımak zorunda kaldılar neyse bi açtım resmen fenerbahçeli olmuş benim koltuklarr niaşnlıcımın bu olay hiç hoşuna gitmediii çünkü fb li değil ama ben petrol mavisi ve hardal seçmiştim ışıktan kaynaklı olsa gerek:26: bugün arayıp kenarlarını ve yastıklarını kahverengi yapabilirler mi soracam şansımı deneyeyim diyorum ama sanmıyorum yapacaklarını siz böyle istediniz derler kesin
pınarrrrrrrrrrrrr çabuk gelll
elifin düğünü nasıl geçmiş
oyy artık o da evliiiiiiii
veeeeeee sıradakiiiiiiiiiiiiiiii:123:
ecem az kalmış işleriniz ne güzel
sinlev takım rengi bir süre sonra boğmasın :44:
maviş sınavın nasıl geçti
dilamikkkkk döktürüp geldin mi
çağloş gelmedi hafta sonu :44:
hümmmmmmmmmaşallah ne güzel işleriniz yolunda gitmiş.. hep de gitsin... senin şemsiyeni yelpazeni yirimmmm ben
özgemmmmmmoyyyyyy maşallah maşallah
spor sıkılaşmak:128::128: enişte (bana videoları nerden indirdiğini söyler misin ya da maille yollar mısın ?)
hoş ben daha callaneticse başlayamadım ya :26:
eşyalar evceğizine yerleşmişohh ohhh sığar tabii eşyalar bereketli olsun eviniz.
pınarrrrrrrrrrrrr çabuk gelll
elifin düğünü nasıl geçmiş
oyy artık o da evliiiiiiii
veeeeeee sıradakiiiiiiiiiiiiiiii:123:
ecem az kalmış işleriniz ne güzel
sinlev takım rengi bir süre sonra boğmasın :44:
maviş sınavın nasıl geçti
dilamikkkkk döktürüp geldin mi
çağloş gelmedi hafta sonu :44:
hümmmmmmmmmaşallah ne güzel işleriniz yolunda gitmiş.. hep de gitsin... senin şemsiyeni yelpazeni yirimmmm ben
özgemmmmmmoyyyyyy maşallah maşallah
spor sıkılaşmak:128::128: enişte (bana videoları nerden indirdiğini söyler misin ya da maille yollar mısın ?)
hoş ben daha callaneticse başlayamadım ya :26:
eşyalar evceğizine yerleşmişohh ohhh sığar tabii eşyalar bereketli olsun eviniz.
Herkese kocaman öpücüklüüüüüüüüüüüüüükocaman kahkahalı kocaman aşklı haftalar benden olsun
Hüm hemen ardından ben geliyorum
Çok yorucu, çok sıkıntılı bir sürecin sonuna daha geliyoruz.
inşallah canım ben daha gelinliğimi almadım eve kötü olmasın diye terzimde bekliyor beni
günaydınnnnnlllaaaarrrrrrrr
çok enercikimm çookkkk
işe bile koşa koşa geldim bugünnn
o derece enercikim
elifimiz evlendiiiii:123::123::123:
nasıl geçti daha öğrenemedimşimdi aramak olmaz deyi beklemedeyim
müsait olur olmaz haber verir bana o bende buraya uçarım hemen
şu kadar söyleyebilirim dün geceyi boğaza sıfır bir otelde geçireceklerdibugün de antalyaya balayınaaaa
Allah'ım hayırlı etsin evliliğini iki cihanda güldürsün yüzlerini
çok dua ettim dün gece ona,baya korkuyodu ayvayı yedim diyeinşallah korktuğu gibi olmamıştır
şaka gibi elif de evlendi
herkes bir bir uçuyor yuvadan
ben mi :26: benim daha vaktim var
hafta sonuda bol bol uyudum bişicik yapmadımcumartesi lazerim vardı bi ona gittim geldim
işte böyle
pınarrrrr canım elifle görüşürsen eğer 19 mayısta ankaraya dönmüş oluyorsa düğünüme gelsin bende telefonu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?