'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hüm deyince nedense hep bu işaret

Dilammmmm

balayından fedakarlık etme

cidden altı üstü tatil diye düşünmeyin o çok farklı bir kavram..

balayından fedakarlık etme

cidden altı üstü tatil diye düşünmeyin o çok farklı bir kavram..

ama onların düşünmesi lazımdı dimi aslı

yani bunlar amca çocuğu bi hafta arayla akrabaları bi izmir bi istanbul yapacaklar

nası yapacak insanlar bu kadar yolu :26:

ben balayından asla vazgeçmem zaten

uçak bileti bakıyorum şimdi

kınaya gitmem düğüne yetişiriz inşallah

mutlaka da gitmeliyiz amca çocuğu

poff 1 haftalık olcam ben dahaaa

kızlarr günaydın bendende kısa bir özet olsun sonra doğğruuu işlereeee..

cmts günü işyerimden 1 gibi çıktım kendi evcazıma geçtim ... perdeci cmts perdelerimizi takacaktı ama ancak akşam olur didi...
neyse bizde evimizde yemek üzere birkaç çeşit meyve biraz kahvaltıık ve simit alarak evimize geçtik sözde yemek yiyip eminönü taraflarına geçecektik..

neyse sevdiceğimle evimize geçince tabüüüüü yimekten sonra bize bi ağırlık çöktüüüüü biraz uuyyalım didikkk..o evinde yattığı bazasını bizim evimize getirdi küçük odamıza koyduk.. niiiseeeeeeee
allahım o ne güzel bir duygu öyleeeeee bi sarılıp uyumuşuz 1,5 saat uyandığımda başım ağrıyordu yastık olmadığı için zannedersem....
sonracıma bi baktık saat olmuş 5 neyse evden çıktık ..
alışveriş merkezine gittik orada yemek yedik mağazaları dolaştık derkennnnn çokkkk tatlı bir anahtar askısı bulduk kapının yanı için güzelde kocamanda bir nazar boncuğu aldık 7 tane asmalığı vardı en ortadakina nazar boncunu asarız didik ve aldık .
saat 8 olmuştu... tülcüler akşam 8,30 da gelecekti.
evimize doğru yürüdük ..
tam eve vardık tülcüler geldi çok düzgün baba-oğul .. jet hızıyla tüllerimi falan taktılar.
onlara kola falan ikram ettik .. sonra birde rica ettik ekipman yok bizde didik ..
lütfiiiinn bizim anahtarlığımızıda asarmınız didik sağolsunlar astılar onuda.
tüllerime hayran kaldım.
gerçekten zevkli hatunmuşum didim çok pis egomu tatmin ettim o anda
hatta takan kişilerde çok beğendiler model ve duruş olarak tüllerimi...
salonum kruvaze oldu... yatak odam düz yere kadar ama çok sık pileli oldu.. küçük odam istanbul desenli zebra stor mutfağımda cama gerdirilen pileli tüllerden oldu...
sevdiceğimle bakarlen hayran kaldık valla.. maşallahhhhh.
allahtan anahtarlığı alırken o kocaman nazar boncumuzuda almışım..
neyse adamlar gittiklerinde saat 22:15 di ben eve 11,30 gibi anca gidebildim..

pazar günüde teyzemler geldi ananemi bıraktılar bize ...
sonracımaaaa
annanem annem ve ben bütün çeyizlerimi döktük havalandırmaya başladık ...
annemin bana 16 yıl önce aldığı ilk çeyizim ;
RAHİBE İŞİ DENİLEN tam bir ev seti .. bunda nevresim takımı göbekli yorganlı mutfak takımı ve salon takımı var.
ben bunları hiç beğenmezdim aman yarabbim dün nevresim takımına hayran oldum
annem dediki sana vereceğim yorganı bu nevresimle kaplayalım dedi bende kesinlikle dedim tam kız çeyizine yaraşır bir takım ..
neyseeeeeeee velhasıl
18 mayısta çeyizim allah kısmet ederse evime serilecek..
hepinizi beklerim kuzular...

bu arada o 16 yıl önce babacığımın parasıyla alınan çeyizlerimin salon takımları bunlar ..
birde bu takımın göbekli yorganı olan nevresim takımı var...

Çağlam bende senin gibiyim.
Sırf bu yüzden nişan fotograflarını paylaşmadım.
Garip birşey mişim gibi geliyor.
Hele o fotograflarda kaşlarımı enden yukarı kaldırıyorum bilmiyorum.
Günaydın canım

SAğol kuzu seninkinide hayırlısıyla görmek nasip olur

azcık geç katılın ya bişe olmas bozmayın balayınızııı

hüm deyince nedense hep bu işaret

Dilammmmm

seninle bütünleşti artıkk hümümm

pınar insanlar düşüncesiz olabiliyor maalesef..

tabi bir de yaz sezonu diye yer bulamama durumu da olabilir.

hatırlarsanız benim düğün tarihim belliyken de ist. kuzenim benden 2 bucuk hafta önceye tarih almıstı.

aynen vazgecme düğüne gidersin.

insanlar için yorucu oluyor. bir de maddi boytu var tabii ki.

evet eslıcan bi süre sonra boğacak bi ışık bu kadar mı yanıltır dün aldığımız kişiyi aradım bugün kartelanın fotosunu çekip mail atacak kontrol edecek yanlışlık var mı diye kırlentleri değiştireyim isterseniz ama fitiller ve yabındaki kare desenler değişmez dedi yeniden üretilmesi gerekir dedi

evet eslıcan bi süre sonra boğacak bi ışık bu kadar mı yanıltır dün aldığımız kişiyi aradım bugün kartelanın fotosunu çekip mail atacak kontrol edecek yanlışlık var mı diye kırlentleri değiştireyim isterseniz ama fitiller ve yabındaki kare desenler değişmez dedi yeniden üretilmesi gerekir dedi

Bizde dış çekim dşünyoruz canım kaç tane foto içinden seçtiniz çok güzel olmuş canım

canım tam hatırlamıyorum ama 200 vardı herhalde

Çağlam bende senin gibiyim.
Sırf bu yüzden nişan fotograflarını paylaşmadım.
Garip birşey mişim gibi geliyor.
Hele o fotograflarda kaşlarımı enden yukarı kaldırıyorum bilmiyorum.

aynen haticem...adam gelin hanım gülümseyelim diyo benim gülümserken agız yamuluyooo....agız küçük gülerken dişler de cok görünmüyor....napim yawww bu kadar işte dedim

Son düzenleme:
HEEEE azıcık uymaya başladı bize sanki evde yalnız olmak çok güzel

zamanda azalıyoo tabiiii
büyük buluşmaya az kaldıı

aynen haticem...adam gelin hanım gülümseyelim diyo benim gülümserken agız yamuluyooo....agız küçük gülerken dişler de cok görünmüyor....napim yawww bu kadar işte dedim

çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen neden benim fotolarıma bakmıyosunnn

all işte sana sümüklü mendillll
naynnnnnnn ben bundan istiyorum :86:
evettttttttttttttt keşke yarın da yalnız olsak ama iş çok kardeşlerimiz de geelcek
13 gün sonra hep yalnız olacaksınız

rica ederim ilk hafta öyle oluyor bırakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…