'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

altından girip üstünden çıkayım hee balayı balayı

bencede düğün yeterli

bakalım paşa bi uyansında konuşalım karar verelim alalım biletleri yoksa uçar bu fiyatlar :18:

ya da şöle yapcaksınız pınartoşş
uygun fiyat ve saat sabihaya varsa söliceksin düğün evine göndercekler size bi araba alcaklar sizi direk götürcekler
hem misafirsiniz sizz yardımcı olmak zorundalarr

sabihaya saat uygun değil ya çok erken

aslında erken falan demeyip ondan alsak erkenden orda oluruz rahat rahat eve gideriz hazırlanırım akşama kuaföre falan gitmem lazım çünkü

saçlarım çalı gibi olacak denizden havuzdan sonra

pınarcım bu düğün çok ters olmuş yaa ama bence de sadece düğüne gidin yeter gidip hatır almak yeterli zaten çok da tadınızı kaçırmayın Allah kolaylık versin

dostlar yaa fikrinize ihtiyacım var dün gelinlikle ilgili olanları yazmıştım belki okuyanlar vardır mendil etek gelinlik hoş olmaz mı ki yaa basit mi durur yol yakınken başka modele mi geçsem napcam ben yaaa aldığım buna benziyo

sağol canım evet ters oldu bakalım artık hayırlısı diyorum

senin gelinliğe gelince :26: tarz meselesi aslında

mesela bu gelinlik benim tarzım değil bana yakışmayacak bi model vücut yapımı biliyorum çünkü

ama bakarsın sende çok hoş durur üzerinde görmek lazım yani

ama biraz daha araştırsan belki senin de fikrin değişir

gevezekcimm zevk meselesi mutlaka ama ben mendil eteği beğenmiyorumm
bence üzeri dantel detaylı daha düz bi gelinlik seçebilirsinn

kuzum herkesin tarzı zevki farklı
sen beğeniyosan kimseye sorma bence daha çok aklın karışır çünkü

pınartoşşşş tam gününü bulmuşlar haa
valla eniştecan hiç kına mına demesin balayı çoooook önemli

pınartoşşşş tam gününü bulmuşlar haa
valla eniştecan hiç kına mına demesin balayı çoooook önemli

sorma özgişş

bakalım daha konuşmadık gece nöbetteydi sabah ben kalktım o yattı öğleden sonra uyanır detaylı konuşuruz inşallah sadece düğüne gideriz

teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar denediğim modeller arasında en çok bunu begenmıştım o gün ama şimdi kafam bulanmaya başladı,
bugün bi gideyim bakalım yaa daralıcak askı eklencekti üzerimdeyken resmini çekeyim akşam yüklerim inşallah

gevezek herkesin zevki ve tarzı vücut yapısı farklıdır. onun için kimisi beğenir kimisi beğenmez sen ona bakma.

eğer kendine yakıştığını düşünüyorsan demek ki doğrudur

herkesciklere merhabalar kiiiiiiiii
yoğun ama enerjik bi iş temposuna başladım ben bugün :126:
son günlerim artık ya şaka maka ben gelin oluyorum
gelinliğimin bel kısmı hoşuma gitmedi demiştim ya hani evde denedim hasta halimleee vee cuk oturdu potluk motluk kalmadı sonra yeniden aşık oldum ben gelinliğime
odamda duruyor öylece izliyorum sonra alıyorum zaten ilkkez alırken ağladım herkes benle beraber ağladı sonra nişanlıcanım bi sarıldı bana gözyaşlarımı sildi güldürdü beni kıyamam ben ona
sonra ben hasta olmuştum acile gittim doktora dedim ki işe gitmem gerek haftasonu sınavlarım var sonrada düğünüm var beni çabucak iyileştir :94: doctır çok tatlıydı güldü sen ne yaptın öyle dedi hastanedeki herkes güldü sonra
sonra hemen iğne vurdular serum taktırmadım iyi olurum diye ama ben hala hasta tabi işe gidemedim sınavlarımda halsiz halsizdim :2:
sonra en güzel şey tam 5/5 de 5 gün kala sevdiceğim beni çocukluğuma götrürdü:131: bi sürü çağla topladı bana dalından tabi çok yememem şartı ile

geçmişi az çok okuıyabildim

dila ne güzel oynamışsın düğünde ama ben fotonu göremedim

sinem hemşomm sen koltuklarını nereden almıştın ki tekrar değiştirseler olmuyor mu eğer değiştimezlerse de daha sonra sıkılırsanız yüzlerini değiştirttirirsiniz

pınar tam balayınızın en güzel gününü bulmuşlar ama bazen oluyor işte inş sevdicein de sadece düğüne gidelim der mutlu mutlu doya doya tatilinizi yaparsınız ki

gevezekk gelinliğinin herkesten çok senin içine sinmesi önemli bugün bakarsın içine sinmezse daha vaktin var değiştirrsin bir de teşekkür ederim kii

hatice gelinliğin çok güzel olmuş maşallah sana çok güzel bir gelin olacaksın:123:

yine koşturmacanın arasında kaçamak yaptım sizlere ara ara gelmeye çalışacağım

çek bide üzerinde bakalımm canımm
*
duygucum gelinliğinin cuk oturmasına çok sevindim gözün aydınn
hadi sende bi an önce iyileşşş

evet yaaa hep orda durmak istiyorsun

çek bide üzerinde bakalımm canımm
*
duygucum gelinliğinin cuk oturmasına çok sevindim gözün aydınn
hadi sende bi an önce iyileşşş

dilaacım mesajların ikisini de bana yazmışsın gibi hissettim inşallah benım gelinliğim de cuk oturur üzerimeee
çünküü biz balDE ile adaşıızz

Geveze olan Duygucum bence çok tatlı mendil ben dantelli tercih etmeseydim mendil düşünebilirdim çok şeker duruyor hem senin ne istediğin önemli.... duruşunu üstüne oturuşunu beğendiysen neden olmasın ki

dilaacım mesajların ikisini de bana yazmışsın gibi hissettim inşallah benım gelinliğim de cuk oturur üzerimeee
çünküü biz balDE ile adaşıızz

canım sen ismini vermek istememiştin ya başta o yüzden bilmiyodum ben senin duygu olduğunuu

teşekkür ederim tatlım ya ben de şirinliğine vuruldum zaten umarım daraltıldıktan sonra daha da güzel oturur gelinlikçiye gitmek için son saatlerim artık bi görseydim çok merak edıyrm umarım olur :26:

çok güzelmiş canım.... bende yarın bi konuşayım da bizde gönderelim
Benimkisine ulaşamadığım için henüz konuşamadım.
İnşallah konuşayım göndereceğim bana değişik ve güzel geldi.
çok hoşmuuş çiçekten kat kat iyidir hem de sürpriz olur ben de canım annem yazan çikolatalardan alalım dıyordum,
bu çok daha güzel bir ama pahalıymış biraz alamayıs ki bundan

Canım türkcellde kampanyası varmış herhalde 444 çiçeğin sen öyleysen bir bak derim.
Ben avea olduğum için işe yaramıyor belki sende yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…