nişanlıcanın altından gir üstünde çık güzel sözlerleee
sadece düğünün yeterli olcağını sölee çünkü balayındasınız sizzz
ve cidden düğün yeterli yanııı
onlarda tam gününü bulmuşlarrr hemm
ya da şöle yapcaksınız pınartoşş
uygun fiyat ve saat sabihaya varsa söliceksin düğün evine göndercekler size bi araba alcaklar sizi direk götürcekler
hem misafirsiniz sizz yardımcı olmak zorundalarr
Canım Alibeyköy toplu taşıma ile ters oluyor iki havaalanından da onu araştırıyorum. Ya da Dila nın dediği gibi sizi havaalanından aldırabilirler mi acep
pınarcım bu düğün çok ters olmuş yaa ama bence de sadece düğüne gidin yeter gidip hatır almak yeterli zaten çok da tadınızı kaçırmayın Allah kolaylık versin
dostlar yaa fikrinize ihtiyacım var dün gelinlikle ilgili olanları yazmıştım belki okuyanlar vardır mendil etek gelinlik hoş olmaz mı ki yaa basit mi durur yol yakınken başka modele mi geçsem napcam ben yaaa aldığım buna benziyo
Eki Görüntüle 703961
pınarcım bu düğün çok ters olmuş yaa ama bence de sadece düğüne gidin yeter gidip hatır almak yeterli zaten çok da tadınızı kaçırmayın Allah kolaylık versin
dostlar yaa fikrinize ihtiyacım var dün gelinlikle ilgili olanları yazmıştım belki okuyanlar vardır mendil etek gelinlik hoş olmaz mı ki yaa basit mi durur yol yakınken başka modele mi geçsem napcam ben yaaa aldığım buna benziyo
Eki Görüntüle 703961
Eki Görüntüle 703961
pınartoşşşş tam gününü bulmuşlar haa
valla eniştecan hiç kına mına demesin balayı çoooook önemli
teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar denediğim modeller arasında en çok bunu begenmıştım o gün ama şimdi kafam bulanmaya başladı,
bugün bi gideyim bakalım yaa daralıcak askı eklencekti üzerimdeyken resmini çekeyim akşam yüklerim inşallah
hüüüm nasıl güzel bi haftasonu olmuş seninki öyleee
gerçekten yalnız olmak gibisi yok neredeyse her gün görüyorum huzurumu ama yine de özlüyorum bizim eşyalar falan gelse eve çıkmak istemeyiz kesin geçsin günler hemencik yaa haziran olsun düğün olsun
dilacım köşe takımı çok şık şimdiden hazırla sen alınacakları sevdiceğin gelsin evleniverinnneklediğin fotoğrafları sevdiğine de gönder de bir daha aşık olsun sanaa
Canım Annem Kek Buketi 444cicek.com
Kızlar anneler günü için ben anneme ve kvdeme bundan göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz?
çek bide üzerinde bakalımm canımm
*
duygucum gelinliğinin cuk oturmasına çok sevindim gözün aydınn
hadi sende bi an önce iyileşşş
Canım Annem Kek Buketi 444cicek.com
Kızlar anneler günü için ben anneme ve kvdeme bundan göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz?
dilaacım mesajların ikisini de bana yazmışsın gibi hissettim inşallah benım gelinliğim de cuk oturur üzerimeee
çünküü biz balDE ile adaşıızz
Geveze olan Duygucumbence çok tatlı mendil ben dantelli tercih etmeseydim mendil düşünebilirdim çok şeker duruyor hem senin ne istediğin önemli.... duruşunu üstüne oturuşunu beğendiysen neden olmasın ki
Benimkisine ulaşamadığım için henüz konuşamadım.çok güzelmiş canım.... bende yarın bi konuşayım da bizde gönderelim
çok hoşmuuş çiçekten kat kat iyidir hem de sürpriz olur ben de canım annem yazan çikolatalardan alalım dıyordum,
bu çok daha güzel bir ama pahalıymış biraz alamayıs ki bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?