'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmm bizde avealıyız ama pasta için turkcell'li bir dost bulabilirim galiba araştırayım ben teşekkürler tatlım :)

evet tesadüf oldu ben de itiraf ettim ismini vermek istemeyen izleyici havasından çıkayım dedim artık :82:

iyi yaptın canımm
ilk başta insan sanal ortam olduğu için güvenemiyo acabalar oluşuyo kafadaa ama
bu sayfada hepsini aştık şükürr

hmm bizde avealıyız ama pasta için turkcell'li bir dost bulabilirim galiba araştırayım ben teşekkürler tatlım :)
Önemli değil canım işine yaradıysa ne mutlu bana
evet tesadüf oldu ben de itiraf ettim ismini vermek istemeyen izleyici havasından çıkayım dedim artık :82:

İyi yaptın bende başta çok erkenmi davrandım güvenmek için diye düşündüm sonra hepsi kardeşim oldu.
Biz kocaman bir aile olduk burada

Bu arada gelinlik konusunda söyleyeceğim şey neyin içinde kendini mutlu hissediyorsan onu giy canım.Benim içinde bir sürü şey söylendi.Açık kapalı vs. bir sürü tartışması oldu ama kız kardeşimi dinledim neyi istiyorsam onu aldım.Önemli olan senin mutlu olman o yüzden milletin ne dediğine çokta kulak asmayın derim.Herkes konuşuyor ve insanın aklı karışıyor maalesef

dilaacım mesajların ikisini de bana yazmışsın gibi hissettim inşallah benım gelinliğim de cuk oturur üzerimeee
çünküü biz balDE ile adaşıızz

her yerde kendime bi adaş buluyorum babannem sağolsun

dilaam bende nasıl sevindim anlatamam lakin başım dönmeye gene başladı nasıl iyi olcam ben ya iyi olup düğüne kadar gezmek istiyorum beeeeen

444 çiçekten bana indirim geliyordu her zaman eğer gelirse sizlerle paylaşabilirm ki çünküm ben anneler gününde evleniyorum zatiş

benim de var turkcell hattım ama bu cicik kekler benim kv olduğu ile gitmiyormuş heves ettimdi yaaa

başka hediye düşünmek gerek, poff ne alcanız siz yaa:26:

Canım bence süpriz yapıp yinede hediye gönder bir gün sonra olsada keyif senin tabii
Hiç değilse üzülürken yuvadan uçtun diye birden neşelenir bakarsın anneler çok hassas ya bu dönemde ondan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…