canım sen ismini vermek istememiştin ya başta o yüzden bilmiyodum ben senin duygu olduğunuu
teşekkür ederim tatlım ya ben de şirinliğine vuruldum zaten umarım daraltıldıktan sonra daha da güzel oturur gelinlikçiye gitmek için son saatlerim artık bi görseydim çok merak edıyrm umarım olur :26:
Benimkisine ulaşamadığım için henüz konuşamadım.
İnşallah konuşayım göndereceğim bana değişik ve güzel geldi.
Canım türkcellde kampanyası varmış herhalde 444 çiçeğin sen öyleysen bir bak derim.
Ben avea olduğum için işe yaramıyor belki sende yarar
evet tesadüf oldu ben de itiraf ettimismini vermek istemeyen izleyici havasından çıkayım dedim artık :82:
evet tesadüf oldu ben de itiraf ettimismini vermek istemeyen izleyici havasından çıkayım dedim artık :82:
Benimkisine ulaşamadığım için henüz konuşamadım.
İnşallah konuşayım göndereceğim bana değişik ve güzel geldi.
Canım türkcellde kampanyası varmış herhalde 444 çiçeğin sen öyleysen bir bak derim.
Ben avea olduğum için işe yaramıyor belki sende yarar
iyi ettin
iyi yaptın canımm
ilk başta insan sanal ortam olduğu için güvenemiyo acabalar oluşuyo kafadaa ama
bu sayfada hepsini aştık şükürr
Önemli değil canım işine yaradıysa ne mutlu banahmm bizde avealıyız ama pasta için turkcell'li bir dost bulabilirim galiba araştırayımben teşekkürler tatlım :)
dilaacım mesajların ikisini de bana yazmışsın gibi hissettim inşallah benım gelinliğim de cuk oturur üzerimeee
çünküü biz balDE ile adaşıızz
ben Tukcell iyim
her yerde kendime bi adaş buluyorum babannem sağolsun
dilaam bende nasıl sevindim anlatamam lakin başım dönmeye gene başladı nasıl iyi olcam ben ya iyi olup düğüne kadar gezmek istiyorum beeeeen
444 çiçekten bana indirim geliyordu her zaman eğer gelirse sizlerle paylaşabilirm ki çünküm ben anneler gününde evleniyorum zatiş
benim de var turkcell hattımama bu cicik kekler benim kv olduğu ile gitmiyormuş heves ettimdi yaaa
başka hediye düşünmek gerek, poff ne alcanız siz yaa:26:
ne kampanyasıymış bu türkcell in açıklayabilirmisiniz acebaa kızçelerrr
Canım Annem Kek Buketi • 444cicek.com
Dilam anneler günü ,için bunu almak istiyordum ama turkcell için indirim varmış %30 imiş.
%30 olmayanların hepsinde de %20 indirim varmış.
hımm annadımmm
saoll haticemm
Ne demek kuzuların kuzusu (aşkım beni böyle sever)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?