'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım bence süpriz yapıp yinede hediye gönder bir gün sonra olsada keyif senin tabii
Hiç değilse üzülürken yuvadan uçtun diye birden neşelenir bakarsın anneler çok hassas ya bu dönemde ondan söyledim.

böyle düşünmemiştim hiç olabilir aslında ya da başka bir şey alıp abime verdiririm belki kendim gitmeyi çok isterdim ama hemen ertesi gün gidemem ki ben

benim de var turkcell hattım ama bu cicik kekler benim kv olduğu ile gitmiyormuş heves ettimdi yaaa

başka hediye düşünmek gerek, poff ne alcanız siz yaa:26:

Ben annemin mutfağına Farezli tül diktiriyorum hem ihtiyaç hem hediye sürpriz olacak annem kıyafet alacağım sanıyor tülü eminim aklından bile geçirmiyordur.. KV burada değil onu şimdilik ararım onun olduğu yere de çiçek falan gitmiyor çünkü ay sonu da yanına gideceğiz giderken hediye alacağım..

Haklısın bende bulamadım:18:

bana mı dedin hatice bunu:44:

üstüme alındım ama evet bende bulamadm oraya giden

valla ben kendi annemi geçtim kv düşünüyorum :26:

zaten ona ne alırsam anneme de ondan aldırırım nişanlikoya

böyle düşünmemiştim hiç olabilir aslında ya da başka bir şey alıp abime verdiririm belki kendim gitmeyi çok isterdim ama hemen ertesi gün gidemem ki ben
Bende öyle düşündüm ondan dedim.
bi an önce kına gecem gelse yaaa coşmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:
Hüm için kıpır kıpır inşallah hep böyle olursun kuzum

Bende perde düşünüyordum.
Fakat fazlaca borca girdik daha da zorlayamam bütçeyi

Cuma akşam işden bir arkadaşın kınası vardı bir koptum ki anlatamam :122::124:

kopalım oh oh yandan

Bende öyle düşündüm ondan dedim.

Hüm için kıpır kıpır inşallah hep böyle olursun kuzum

Bende perde düşünüyordum.
Fakat fazlaca borca girdik daha da zorlayamam bütçeyi

Amin canım inşallah sende arkadaşlarım kardeşlerim kuzenlerim kız patlaması yaşanacak

ben de öyle hissediyorum gelişmeleri hemen paylaşıyorum sizinle seviyorum siziii

bi an önce kına gecem gelse yaaa coşmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:

hangi şarkı ki acaba ooo :26: haydi eller havaya o zamannn ben de geçen gün kına gecesi için müzikler dinlemiştim mazdeke çalıcam ben de kınada nostalji olsuuuunn oh ohh

ben çıkıyorum dostlar gelinlikçim beni bekler hoşçakalıııınnn

[video=youtube;zjDmEPe8Nlc]http://www.youtube.com/watch?v=zjDmEPe8Nlc[/video]

benimkine gel hüm beraber coşalım

yaa şu an öğrenmiş bulunmaktayım ki ben düğünümde hasta olucam of ama offf bunu şimdiden kesmenin ya da kısa tutmanın bi yolu yok mu ya

geciktirici kullansaydın ya canım... ben 11ine kadar bekleeyceğim gelmezsem geciktiriceye başlayacağım

bilet buldummmm

benim istediğim saatlerde hem de kampanyada 2 kişi antalyadan istanbula 128 tl ye uçuciiiiizzzz

tek sorun sabiha gökçene iniciz :26:alırlar ordan artık napıyım

iyi dimi :44:

bide izmirden antalya ya buldum biz daha önce kendi arabamızla geze geze gideriz diyoduk şimdi istanbul mevzusu çıkınca o iş yatar tabi uçuverelim bari antalya ya da

o da kampanya daaaaa 2 kişi 108 tl ye gidiciiizzzzz

hala uyuyor yalnız benim minik tosbaammm patates kafalımm

uyansın da hallettim ben diyim

pegasus ay lav yuuu

gözünaydın canım

pınartoşumm alsaydın biletlerii kimi zaman dakika farkıyla fiyatlar artıyo haberinn olsunnn
ayrıca gözün aydınnn

d. k hapı kilo verdirir deniyo yaaa bende aksine iştah kapanması yaptı yaaa, acıksam bile hemen doyuyom
bu hafta hiç diyet yapamadım hastalıktan spor da yapamadım ama 100 gr almışım
51.8 yim.. bu gidişle kaybolucam gelinliğin içinde

biz de pegasusla gidicizzzz ucuz ucuz aldık biz de zamanındaaa
gözün aydın cicim

ya kzılar mesaj yazarken bi tuşa bastım yanlışlıkla ve ayarı bozuldu hani mesela yazıyı yazıp seçip kalınlaştırmak için b ye bsıyorız ya normalde benim o yazıyı yazarken kalın olurdu şimdi başına ve sonuna b geliyor hep kodlu yazıyor. onu nasıl değiştireceğim yaaaa

geciktirici kullansaydın ya canım... ben 11ine kadar bekleeyceğim gelmezsem geciktiriceye başlayacağım

ya ben hafta ortası falan bekliyordum erken başlamadım o yüzden acaba şimdi kullansam etki eder mi

oh ne güzell havalarda uçacaksınız sevdiceğinin kollarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…