Canım bence süpriz yapıp yinede hediye gönder bir gün sonra olsada keyif senin tabii
Hiç değilse üzülürken yuvadan uçtun diye birden neşelenir bakarsın anneler çok hassas ya bu dönemde ondan söyledim.
benim de var turkcell hattımama bu cicik kekler benim kv olduğu ile gitmiyormuş heves ettimdi yaaa
başka hediye düşünmek gerek, poff ne alcanız siz yaa:26:
Haklısın bende bulamadım:18:
Ben annemin mutfağına Farezli tül diktiriyorum hem ihtiyaç hem hediye sürpriz olacak annem kıyafet alacağım sanıyor tülü eminim aklından bile geçirmiyordur..KV burada değil onu şimdilik ararım onun olduğu yere de çiçek falan gitmiyor çünkü ay sonu da yanına gideceğiz giderken hediye alacağım..
bi an önce kına gecem gelse yaaa coşmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:
Bende öyle düşündüm ondan dedim.böyle düşünmemiştim hiç olabilir aslında ya da başka bir şey alıp abime verdiririm belki kendim gitmeyi çok isterdim ama hemen ertesi gün gidemem ki ben
Hüm için kıpır kıpır inşallah hep böyle olursun kuzumbi an önce kına gecem gelse yaaa coşmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:
Ben annemin mutfağına Farezli tül diktiriyorum hem ihtiyaç hem hediye sürpriz olacak annem kıyafet alacağım sanıyor tülü eminim aklından bile geçirmiyordur..KV burada değil onu şimdilik ararım onun olduğu yere de çiçek falan gitmiyor çünkü ay sonu da yanına gideceğiz giderken hediye alacağım..
Cuma akşam işden bir arkadaşın kınası vardı bir koptum ki anlatamam:122::124:
Bende öyle düşündüm ondan dedim.
Hüm için kıpır kıpır inşallah hep böyle olursun kuzum
Bende perde düşünüyordum.
Fakat fazlaca borca girdik daha da zorlayamam bütçeyi
Önemli değil canım işine yaradıysa ne mutlu bana
İyi yaptın bende başta çok erkenmi davrandım güvenmek için diye düşündüm sonra hepsi kardeşim oldu.
Biz kocaman bir aile olduk burada
Bu arada gelinlik konusunda söyleyeceğim şey neyin içinde kendini mutlu hissediyorsan onu giy canım.Benim içinde bir sürü şey söylendi.Açık kapalı vs. bir sürü tartışması oldu ama kız kardeşimi dinledim neyi istiyorsam onu aldım.Önemli olan senin mutlu olman o yüzden milletin ne dediğine çokta kulak asmayın derim.Herkes konuşuyor ve insanın aklı karışıyor maalesef
bi an önce kına gecem gelse yaaa coşmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:
ben de öyle hissediyorum gelişmeleri hemen paylaşıyorum sizinle seviyorum siziii
hangi şarkı ki acaba ooo :26: haydi eller havaya o zamannn ben de geçen gün kına gecesi için müzikler dinlemiştim mazdeke çalıcam ben de kınada nostalji olsuuuunn oh ohh
ben çıkıyorum dostlar gelinlikçim beni bekler hoşçakalıııınnn
benimkine gel hüm beraber coşalım
yaa şu an öğrenmiş bulunmaktayım ki ben düğünümde hasta olucam of ama offfbunu şimdiden kesmenin ya da kısa tutmanın bi yolu yok mu ya
bilet buldummmm
benim istediğim saatlerde hem de kampanyada 2 kişi antalyadan istanbula 128 tl ye uçuciiiiizzzz
tek sorun sabiha gökçene iniciz :26:alırlar ordan artık napıyım
iyi dimi :44:
bide izmirden antalya ya buldum biz daha önce kendi arabamızla geze geze gideriz diyoduk şimdi istanbul mevzusu çıkınca o iş yatar tabi uçuverelim bari antalya ya da
o da kampanya daaaaa2 kişi 108 tl ye gidiciiizzzzz
hala uyuyor yalnız benim minik tosbaammm patates kafalımm
uyansın da hallettim ben diyim
pegasus ay lav yuuu
bilet buldummmm
benim istediğim saatlerde hem de kampanyada 2 kişi antalyadan istanbula 128 tl ye uçuciiiiizzzz
bide izmirden antalya ya buldum biz daha önce kendi arabamızla geze geze gideriz diyoduk şimdi istanbul mevzusu çıkınca o iş yatar tabi uçuverelim bari antalya ya da
pegasus ay lav yuuu
gözünaydın canım
bilet buldummmm
pegasus ay lav yuuu
geciktirici kullansaydın ya canım... ben 11ine kadar bekleeyceğim gelmezsem geciktiriceye başlayacağım
bilet buldummmm
pegasus ay lav yuuu
sağol hümümm
hadi gel oynayak :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?