'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama o lilalı pembelisi çok güzel ama gizemmm
ne kdr ne kdrr:81:

vallahi 209 ytl diyorlarda 150 ye rahat bulurum

berfin ya bende guatıra gitsemmi bende olma ihtimali varmış baksammı acaba annanemde vardı çünkü birazda bademcik tarafı dışarıya çıkan model çok iyiyorum ve zayıfım tiroid çok çalışıyor ne yapsam acaba

nilim canım öpüldün öğlen kopta gel seni bekliyor olucağım bide englısh home gözünü açta bak nütfennn nütfen

benim içinde buraya girmek milleyete tıklamak gibi her dakka f5 yapan ben kk ya yapıyorum sürekli bağımlılık yaptınız

nilim,pelinim,gizemim ve berfincim valla ben normalde nasıl mutlu neşeli biriyimdir espiritüel yakın ark.hep der yanmda kıkır kıkırlar ama su rahatsızlıgım vurdumu çekilmez çook sinirli suratım asık bir köşede kendi başıma kalıyorum
sporda denedim ama off böle işte

günaydın gelincikler ,

şimdi dün istediğiniz için 2 resim ekledim az sonra kaldırıyorum.. yok görmedim aman duymadım diyen olmasın

speedy ama ama harikasınız çok özendim çok sevindim maşallah gelinliğinde sende çok güzelsiniz çok yakışmışssınız harika ambians vede

canım onların ailesini genelinde var. bu kalıtsalmış:S
yengeminkide kötü timörmüş ihmal etme
ses kısılmasına kadar gidio

arkadaşlık gönderemiyorum

Speedy harika gözüküyorsunuz, 41 kere maşallah ya hu. Gelinliğin ve sen bütünleşmiş gibisiniz

Mükemmel, bayıldım:) Hep mutlu kalın...

arkadaşlık talebinde bulundum speedy bende görmek istiyorum bende günaydın bu arada

ekledim canım günaydınn

Günaydın speedy :)

Arkadaşlık talebinde bulundum bende
)

ekledim günaydın tatlım

speedy ama ama harikasınız çok özendim çok sevindim maşallah gelinliğinde sende çok güzelsiniz çok yakışmışssınız harika ambians vede

teşeklkür ederim canım daha iyisi senin olur inş.. uğraştığımıza değdi içime sine sine oldu herşeyimiz.. :78:

speedy gnaydınn
gelinliginin özellikle arkasına bayıldımmmmmmm
yakısmıssınız cnm Allah mutlu mesut etsin sizi...

amin canım teşekkür ederim daha iyisi sizlere inşallahh fazlasi ile
arkası için çok uğraştım ama tam istediğim gibi oldu hatta gördüğüm resimdeki gibi fotom bile olduuj

ee ben bu fotoları görmüştüm ki yenisi yokmu spaydiiiii

var hemde tahmini 1500 Tane falan. 5 ayrı mekanda dış çekim yaptık biz onun için elimde bi sürü resim var eee bide abim çekince bastıkça bastık flasha
ama facede var buraya eklemem zor oluyır :97:

Speedy harika gözüküyorsunuz, 41 kere maşallah ya hu. Gelinliğin ve sen bütünleşmiş gibisiniz

Mükemmel, bayıldım:) Hep mutlu kalın...

teşekkürler... Herşeyin içinde gelinliğim ve ayakkabıma önem vermiştim..

Son düzenleme:
gizemcim hem servisim hem şirket yakın şanslıyım :):) biz 9-6 çalışıyoruz sizde de öyledir herhalde değilmi?Nilcim çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olur inşallah :) speedy çok güzel bir gelin olmuşsun :)

speedy 5 ayrı mekan derken naptınız siz birisinimi tutunuz bir arkadaşınızmı çekti

bende bu işe el attım profesyonel makine aldım birkaç eğitim felan ama kendi resmimi çekemem die sevdiceğimin kuzeni porfesyonel yapıyor hem askeri pilot hem foto meraklısı o çekicek bizimde resimleri kısmetse

istanbuldayız canım biz abim çekti prof. makine ile nişanda da o çekmişti...

ataşehir myworld'de
fenerbahçe korusunda
arka bahçe diye bi mekan var orada
koç müzesinde
beşiktaşta çekildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…