- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ama o lilalı pembelisi çok güzel ama gizemmm
ne kdr ne kdrr:81:
şmdi bu güzel ortamı bırakıp çıkmak çok zor ama öğleden sonra geliciim kızlar,
öpüldünüz tek tekk
günaydın gelincikler ,
şimdi dün istediğiniz için 2 resim ekledim az sonra kaldırıyorum.. yok görmedim aman duymadım diyen olmasın
günaydın gelincikler ,
şimdi dün istediğiniz için 2 resim ekledim az sonra kaldırıyorum.. yok görmedim aman duymadım diyen olmasın
günaydın kızlar,,,
şmdi bu güzel ortamı bırakıp çıkmak çok zor ama öğleden sonra geliciim kızlar,
öpüldünüz tek tekk
canım onların ailesini genelinde var. bu kalıtsalmış:Svallahi 209 ytl diyorlarda 150 ye rahat bulurum
berfin ya bende guatıra gitsemmi bende olma ihtimali varmış baksammı acaba annanemde vardı çünkü birazda bademcik tarafı dışarıya çıkan model çok iyiyorum ve zayıfım tiroid çok çalışıyor ne yapsam acaba
arkadaşlık talebinde bulundum speedy bende görmek istiyorum bende günaydın bu arada
Günaydın speedy :)
Arkadaşlık talebinde bulundum bende
)
speedy ama ama harikasınız çok özendim çok sevindim maşallah gelinliğinde sende çok güzelsiniz çok yakışmışssınız harika ambians vede
speedy gnaydınn
gelinliginin özellikle arkasına bayıldımmmmmmm
yakısmıssınız cnm Allah mutlu mesut etsin sizi...
ee ben bu fotoları görmüştüm ki yenisi yokmu spaydiiiii
Speedy harika gözüküyorsunuz, 41 kere maşallah ya hu. Gelinliğin ve sen bütünleşmiş gibisiniz
Mükemmel, bayıldım:) Hep mutlu kalın...
speedy 5 ayrı mekan derken naptınız siz birisinimi tutunuz bir arkadaşınızmı çekti
bende bu işe el attım profesyonel makine aldım birkaç eğitim felan ama kendi resmimi çekemem die sevdiceğimin kuzeni porfesyonel yapıyor hem askeri pilot hem foto meraklısı o çekicek bizimde resimleri kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?