'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kabarık sevmiyorum en çok sevdiğim gelinlik modeli provanias aglaya mesela onun gibi olucak öyle tüllerce kabarık değil

bide boyum uzun zayıfım hafif basenim popom var balık model isterdim ama cidden ktü durur bende basene kadar getitrcem basenden sonra kabarık olcak çünkü belim çok ince o kavis belirgin olsun istiyorum sarsın belimi çok araştırdım hangi modelin yakışcağını biliyorum düğünümde babet yada convers giyincem boyum sabit kalcak

off bunlrda adres varmış koca yazıyı görmedim kaldırıyorum

Son düzenleme:
pelincim benim erkek arkadaşım öğrenci evinde kalıyor ve oda yemek yapmayı biliyor hatta çok çok iyi yapıyor sıcak yemek sever ev yemeği hazır şeyler sevmez kıyamam ona ben pek beceremsemde yemek yapmayı az çok mantığını bu ramazanda kavradım eve gelince hemen yemek yaptım öğrendim

ama gelecek ne getirir ya işten ya evden vazgeçicem bu çocuk bana der çalışpta yemek yapmıycağna çalışmada yemek yap der şaka bir yana hayat zor öyle demeyi düşünmez ama umarım hayat bize zorluklar getirmez

kızlar bende uyuyorum herkese iyi geceler bugün 2 toplantıya girdim yorucu ve yıpratıcıydı ama geçen haftakinden daha daha iyim

öpüyorum herkesi mutlu olalım

off bunlrda adres varmış koca yazıyı görmedim kaldırıyorum

Resimleri gördüm, birinci hoş ikinciyi beğenmedim. Neden diye sorarsan ben gelinlikte parlaklığı sevmiyorum. Yani alt bölümü o kadar parlak ki bende perde havasını uyandırıyor. Gelinliğin o bütün berraklığını alıp götürüyor. Nacizhane fikrim Ececim, bir seçim yapmamı dilersen kesinlikle number 1

Hadi bakalım hele bir o günleri görelim de bugünlerde aldığımız çeyizcikler mutfağın bir köşesinde durucak değil ya Elbet kullanırız:76:
İyi geceler Gizemimmm Yarın görüşürüz

Yaa bu akşam şok oldum zaten meğer aşkımcım bile benim için internetten çeyizlere bakmaya başlamış bana girdi hepsiburda'dan kek kalıplarını gösteriyor, kalpli falan varmış kıyamam sepetine eklemiş onları Çok hoşuma gitti, zaten ilgilidir kendisi ev tekstili olsun bu tür şeyler ilgisini çeker:)

günaydn minnoşlarm
nasılsınız bakalm kmler var
akşam yine kaçırdm mı yoksa ben bu elbiseyi yaaa
giremedm bi türlü hep teldeydmm:26:

hayatım günaydın ececik albüm yaptı

sen ben olmayınca giriyon küscem neredeydin akşam yahu

ayy kuzum sorma atakan bırakıomu kşam 10dan 12ye kdr konustk sonrada uyuyakalmsım
gördüm smdi ecenin kıyafetini de çok şeker bi kız yaa tüm eceler böle mi olur ki
sen napıosn bakalm
10da giriorm ben bu gün mağazaya

napayım canım bende yoldayken konuştum hep sevgilimle eve gidince kendi halime bıraktı beni

napayım ben örgü battaniye bide bıçak seti alsammı diyorum bu ay daysın coloursun ki nasıl ki

günaydınlar:)
mutluyun mutlu mutlular:)
okuyup geliyorum geçmşi:)

günaydın gelincikler kimler var nasılsınız???
beni soran olursa bu sabah yine ağrımm((
ahh yamur napıcaz ki senin şu boynuna hiç mi bi çaresi yok balım ya(
bu kdr da çekilmezki kim bilir ne kdr çok acı veriodr

napayım canım bende yoldayken konuştum hep sevgilimle eve gidince kendi halime bıraktı beni

napayım ben örgü battaniye bide bıçak seti alsammı diyorum bu ay daysın coloursun ki nasıl ki
valla bana days deme gizem biliosn bi kere aldm nasıl iade edicemi bilemedm hoş gerçi o da yan üretimiymiş kendisini hiç bilmiorm cnmcm
hemen acele etme de madem maaşını iyi değerlendir kuzum

gizemcim nilim hemde nasıl varya aglatana kadar gece bi uyandryor yatamıyorum birdaha
şuan hafif ama zorluyor gün içinde artıyor stres,yoğunluk,moraaal ws.ws...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…