kızlar abarık etek seçmeyin boyunuz kısa ise lütfen size bunu söyleyim :)
ececim şimdi baktım senin nişan fotolarına elbisen sana çok yakışmış fakat boynun uzun değil tek omuz tercih etmişsin keşke o omuz detayını öyle kabarık yaptırmasaydın boynunu kapatmış saçını da o tarafa toplatınca orası çok karışık olmuş düğününde dikkat et.
ayrıca göbeği olanlar göğüsten aşağı bollaşan abiye tercih edin, basenleriniz varsa balık model tercih etmeyin vs... böyle devam eder :)
gelinliğim için her türlü detay ile ilgilendimde.
off bunlrda adres varmış koca yazıyı görmedim kaldırıyorum
pelincim benim erkek arkadaşım öğrenci evinde kalıyor ve oda yemek yapmayı biliyor hatta çok çok iyi yapıyor sıcak yemek sever ev yemeği hazır şeyler sevmez kıyamam ona ben pek beceremsemde yemek yapmayı az çok mantığını bu ramazanda kavradım eve gelince hemen yemek yaptım öğrendim
ama gelecek ne getirir ya işten ya evden vazgeçicem bu çocuk bana der çalışpta yemek yapmıycağna çalışmada yemek yap derşaka bir yana hayat zor öyle demeyi düşünmez ama umarım hayat bize zorluklar getirmez
kızlar bende uyuyorum herkese iyi geceler bugün 2 toplantıya girdim yorucu ve yıpratıcıydı ama geçen haftakinden daha daha iyim
öpüyorum herkesi mutlu olalım
günaydın kızlar kimler var bakalım
Sabahın bu saati yine istanbul yollarınsayım
günaydın kızlar baya erkencisiniz yahu ben daha evdeyim servs bekliyorum
günaydn minnoşlarm
nasılsınız bakalm kmler var
akşam yine kaçırdm mı yoksa ben bu elbiseyi yaaa
giremedm bi türlü hep teldeydmm:26:
hayatım günaydın ececik albüm yaptı
sen ben olmayınca giriyon küscem neredeydin akşam yahu
ayy kuzum sorma atakan bırakıomu kşam 10dan 12ye kdr konustk sonrada uyuyakalmsım
gördüm smdi ecenin kıyafetini de çok şeker bi kız yaa tüm eceler böle mi olur ki
sen napıosn bakalm
10da giriorm ben bu gün mağazaya
günaydın gelincikler kimler var nasılsınız???
beni soran olursa bu sabah yine ağrımm((
ahh yamur napıcaz ki senin şu boynuna hiç mi bi çaresi yok balım yagünaydın gelincikler kimler var nasılsınız???
beni soran olursa bu sabah yine ağrımm((
valla bana days deme gizem biliosn bi kere aldm nasıl iade edicemi bilemedm hoş gerçi o da yan üretimiymiş kendisini hiç bilmiorm cnmcmnapayım canım bende yoldayken konuştum hep sevgilimle eve gidince kendi halime bıraktı beni
napayım ben örgü battaniye bide bıçak seti alsammı diyorum bu ay daysın coloursun ki nasıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?