- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedy çok teşekkürler :)
bende istiyorum dış mekan ama istanbul dışı olucak :)
büyük adada nişan olur düğünü adada yapamayız canım ama adada foto çekilip fenerbahçeye geçip ordan haydarpaşa ordanda ortaköy ve topkapıyı çıkarabilirm gibi geliyor.
durrr kaldırma ben de görmek istiyorummmmmm
sevgili spedcm
resimler çok ama az:):) çokta gzl olup yakışmışsınız birbirnize:):)
bizde erdiyle fotoğraf merakı var..
prof makina alcaz ilerde inş:)
bizimde dış çekimlerimiz olcam ama mekan belli değil.d
Tatlım hevesi gitmez kolay kolay, fotoğraf onun için tutku:)
Seve seve çeker, akşam onun ve Evren'in çektiği fotoğraflarımı paylaşırım sizinle hem sende görmüş olursun:)
canım ben kursa almıştım indirimden 50 tl ye 1 ay eğitime gittim beyoğluna zaten makinemi alınca kullanma kılavuzundan çözmüştüm deneme çekimler yaptım adada arada haftasonları tek başıma kaldığımda makinemle çıkıp bir tur atıyoruzgece çekimlerim kötü şimdilik ama ilerleyen zamanlarda onu da halledicem
müsait ise olabilir neden olmasın...
gidiş gelişleri de düşünmek lazım biz oradan oraya ancak yetiştirdik
duruyor canım bakabilirsin
çok var dediğim gibi ama eklemek zor oluyor
4/5 resim de facede var işte o kadar:2:
ne de güzel yakışmışsınız çok beğendim Allah ömür boyu mutluluk versin
gelinliğin de süperrrr.
gelincikler bişi sorcam benim askım bir zaman önce gelin damat resmi olan battaniye görmüş siyah beyazmıs doğal olarak çok beğenmiş bir süre git gel işe demiş aşkımı getitirim alırız dün dediki yer kapanmıs(
ya gören bilen duyan varmı öyle battaniye alalım diyor aama nerde vardır yaaaaaaaa:26:
gelincikler bişi sorcam benim askım bir zaman önce gelin damat resmi olan battaniye görmüş siyah beyazmıs doğal olarak çok beğenmiş bir süre git gel işe demiş aşkımı getitirim alırız dün dediki yer kapanmıs(
ya gören bilen duyan varmı öyle battaniye alalım diyor aama nerde vardır yaaaaaaaa:26:
sevdiceğim nevresim takımı alcaktı kendine.resmimizi basalım demiştim şakasına yoksa varmıymışD
ya gelin daamat resmii derken hazır bizimkiler deıl cnm yaa
ama bizde böyle düşündük:):):)
ya gelin daamat resmii derken hazır bizimkiler deıl cnm yaa
kendi resmimizi üstümüzde ne yapalım cnm yanyana yatmak varkenn gözümüz battaniyeyi mi görür:76::76::76:
kızlar biz bunu araştırmıştık, yaptıracağız inşallah. biraz pahalı ama taç resim basarak nevresim yapııyor, sitesinde bu bilgi var.
günaydın bu arada :)
Bebikler yaa limango'da weekend kampanyası var çarşaf&yastık kılıfları 19,90 TL. Benim çekimde var, bana 10 TL ye falan gelicek ama alan var mı daha önce. Hiç açıklamalı yazmamışlar, tek kişilik mi çift kişilik mi anlayamadımSizde bi bakar mısınız?
Link atıyorum, inşallah yakalanmam:76:
pelin yakalandın linke giremedim canımcım
Bebikler yaa limango'da weekend kampanyası var çarşaf&yastık kılıfları 19,90 TL. Benim çekimde var, bana 10 TL ye falan gelicek ama alan var mı daha önce. Hiç açıklamalı yazmamışlar, tek kişilik mi çift kişilik mi anlayamadımSizde bi bakar mısınız?
Link atıyorum, inşallah yakalanmam:76:
http://www..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./shop/detail/index.php?show=654108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?