'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

speedy çok teşekkürler :)

bende istiyorum dış mekan ama istanbul dışı olucak :)

müsait ise olabilir neden olmasın...

büyük adada nişan olur düğünü adada yapamayız canım ama adada foto çekilip fenerbahçeye geçip ordan haydarpaşa ordanda ortaköy ve topkapıyı çıkarabilirm gibi geliyor.

gidiş gelişleri de düşünmek lazım biz oradan oraya ancak yetiştirdik

durrr kaldırma ben de görmek istiyorummmmmm

duruyor canım bakabilirsin

çok var dediğim gibi ama eklemek zor oluyor
4/5 resim de facede var işte o kadar :2:

belki o zamana kadar ailem bostancıya taşınırlar bilmiyorum daha 2013 e çok var adadaki evde durur ama ben o evden gelin çıkacaksam karşıdakilerin gelip beni alması sonra tekrar düğün yerine gitmek bizi mahfedicek

ozman kursacalaya kurcalaya çeke çeke öğrenirim die kabl ediyorum:)

ne de güzel yakışmışsınız çok beğendim Allah ömür boyu mutluluk versin

gelinliğin de süperrrr.

evet tatlım erkek arkadşaımla ezerken onda duruyor o çekiyor ama ayar yapmıyoruz ben genelde elle ayarlarken sevgilim otomatikte çekiyor ama onda yetenek var ben bira zyeteneksizim çok yolum var

ilk kez duuyorum öyle bişey canım

sevdiceğim nevresim takımı alcaktı kendine.resmimizi basalım demiştim şakasına yoksa varmıymışD

kendi resmimizi üstümüzde ne yapalım cnm yanyana yatmak varkenn gözümüz battaniyeyi mi görür:76::76::76:

canımbnmki şuan öğrenci tek kalıo.
nevresim takımı alcam dioki eskimiş onunki.
bnde bunu dedim güldük:)

krizsavar hoşgeldin:)
isim neydi senn.d
bide ne okuyosun şuan:)

kızlar tefal elea duo 3 bardak
yada simply ınvents tefal alan yada evinde kullanan varmııııııı????

Son düzenleme:
Bebikler yaa limango'da weekend kampanyası var çarşaf&yastık kılıfları 19,90 TL. Benim çekimde var, bana 10 TL ye falan gelicek ama alan var mı daha önce. Hiç açıklamalı yazmamışlar, tek kişilik mi çift kişilik mi anlayamadım Sizde bi bakar mısınız?

Link atıyorum, inşallah yakalanmam:76:

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım sitesinden bakarız şimcik.
markası iyimi kötü olmasın:/ altında tekmi çiftmi yazıor die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…