Ben henüz ne hissedeceğimi bilmiyorum.ben çok seviyorum öyle şeyleri zevkle alıyorum canım yaaa hoşuma gidiyor giyeceğimi de düşünüyorum şuan saks mavisi leoparlı ve hürrem yeşili diye geçiyor ya şu zamanlarda o renklerde istiyorum bulursam onlardan da alacammmmmm
Ben direk yiyici oldumTamam kuzum tşk ederim yarın sevdiceğimle gidip halledim
anneye ne düşünüyosun kuzum:26::26:
ben ikisinede terlik alacam kalıcı bişe olsun kuzum
Evet canım hapla korunuyorum Benimde aklıma o geldi hani dedimya çok canım yanıyo acaba kuruluk yaptıda ondan mı olmuyo diye düşünüyorum :26: Düğün günü 1 buçuk kutu kullanmıştım özgecan ama eşim hep geri çekti yani 2 kutu bitmeden ek korunma demişti doktorum riske girmek istemedim Bugün regl oldum 2 kutuyu bitirmiş oldum Bundan sonra bismillah deyip ek korumayı bırakıcaz
ben siyah full dantel gecelik aldım kzummteşekkür ederim
bu erkekler niçan saçların kestirilmesini istemiyor acep:26: bende doğala döndüm gündaşım küt şeklini geçik kendi saçım ordan belime kadar olan kısımda boya kaldı düğünden önce uçları doğal rengine boyayacam
benim de düğüne kadar 2 kutu bitmiş olcak kuzum o zaman bizde ek korunmaya gerek olmucak sanırsam
ama ben pimpirikliyim belli olmaz yine de
gündaşımmmben kızılıma hiç kıyamıom ama uğraşması çok zor yaa böyle bile 2-3 yıkamada soluyo
o zaman düşünemiyorum vallaturuncu turuncu dolanırım
zaten balayında yıprancak güneş deniz derken
en güzeli kısaltıp kendi rengine boyatıp bi daha boya sürmemek
hamile mamile kalırım mazallah naparım dipler kumral altlar kızıl kalır boyayamam da
Bende çok pimpirikliyim cnm hala ek korunma yaptığımız halde korkuyodum
Benimde saç uçlarımda sarı balyaj vardı düğünden bi gün önce uçlarını doğal rengime boyattım
Ama denize fln girdim açıldı yine eski haline döndü
ben çok zorlanıyorum çünkü benm hemen hemen hergün ojelerim vardı .. ojesiz çıkmam diyenlerdendimyahu cidden evlenince ojesiz napacaz yaaaa
anca fransız manikürü paklar bizi hemen çıkıyo kenarında köşesinde kalmadann
ya bi de masaj mı yapacağız onlar bize yapsın.... zaten küçücük ellerim var masaj falan yapamam ben
Canlar annenize ve kvnize ne hediye aldınız ben ilk alacam kvye düşün düşün bulamadım bişi:26::26::26:
ben çok zorlanıyorum çünkü benm hemen hemen hergün ojelerim vardı .. ojesiz çıkmam diyenlerdendim
şimdi nerde
geçen sürdüm misafirliğe giderken dedim ki bugün yok yeter artık yoruldum hem diye
tabiii evdeki hesap çarşıya uymadı
sonra bendeniz avanak gibi abdest al saç kurut.. tam yatcam bir baktım ojeeeeeee parmakta
delirdim delirdimmm
tekrar banyoya girdimartık sürmüyorum hiç
onlar yapacak zaten..
yapıyor da sonrası
**
maviş ilk kez hediye alacaksan terlikkkkkkkkkkkknayn.. çok basit kaçar.
Ben henüz ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ama giyince ruh halin değişiyor ya ondan almayı çok istiyorum.
Çünkü gelinliğimi giyene kadar kendimi evliliğe hazır hissetmiyordum ama giyince işte bu dedim.
Tamam ben hemen evlenmek istiyorum diye geçirdim. Gözlerim fıldır fıldır aşka evet diyeceğim anı düşündüm.
Ben direk yiyici oldum
benim de düğüne kadar 2 kutu bitmiş olcak kuzum o zaman bizde ek korunmaya gerek olmucak sanırsam
ama ben pimpirikliyim belli olmaz yine de
gündaşımmmben kızılıma hiç kıyamıom ama uğraşması çok zor yaa böyle bile 2-3 yıkamada soluyo
o zaman düşünemiyorum vallaturuncu turuncu dolanırım
zaten balayında yıprancak güneş deniz derken
en güzeli kısaltıp kendi rengine boyatıp bi daha boya sürmemek
hamile mamile kalırım mazallah naparım dipler kumral altlar kızıl kalır boyayamam da
ben çok zorlanıyorum çünkü benm hemen hemen hergün ojelerim vardı .. ojesiz çıkmam diyenlerdendim
şimdi nerde
geçen sürdüm misafirliğe giderken dedim ki bugün yok yeter artık yoruldum hem diye
sonra bendeniz avanak gibi abdest al saç kurut.. tam yatcam bir baktım ojeeeeeee parmakta
delirdim delirdimmm
onlar yapacak zaten..
yapıyor da sonrası
**
şimdi nerde
delirdim delirdimmm
onlar yapacak zaten..
yapıyor da sonrası
**
bi kere aldıktan sonra gerisi geliyor bence kız
ewttt öyle çok kötü görünüyor dip ayrı uç farklı ben bi seneye yakın öyle gezmek zorunda kaldım en sonunda uçları doğal renge boyadım kurtuldum şimdi açıldı yine ama doğal gibi görünüyor
aman allahımmm ne fecii en iyisi oje sürmemekgitti güzzelim rengarenkk ojecaaazzlarımmmm
canım denize havuza girince herhangi bir mantar iltihap falan olmadı demi??????
Neden burası bu kadar sessiz:18::18::18:
ayy bu aralar ben gene çok yemeye başladım
giden kilolar geri gelcek
Kuzum peki ne olabilir ki başka:44::44::44::44:
bilmiyorumki canım bi kaşıntı falan yok mantar olmamışımdır heralde ama iltihap olabilir belki tahlil yaptırmadan anlaşılmaz ki :26: Buhaftasonu gidicem inşallah muayene olmaya
başörtülü ise şık bir eşarp olabilir
fincan ve tepsi olabilir
üst giyim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?