'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben henüz ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ama giyince ruh halin değişiyor ya ondan almayı çok istiyorum.
Çünkü gelinliğimi giyene kadar kendimi evliliğe hazır hissetmiyordum ama giyince işte bu dedim.
Tamam ben hemen evlenmek istiyorum diye geçirdim. Gözlerim fıldır fıldır aşka evet diyeceğim anı düşündüm.
Tamam kuzum tşk ederim yarın sevdiceğimle gidip halledim

anneye ne düşünüyosun kuzum:26::26:

ben ikisinede terlik alacam kalıcı bişe olsun kuzum
Ben direk yiyici oldum

benim de düğüne kadar 2 kutu bitmiş olcak kuzum o zaman bizde ek korunmaya gerek olmucak sanırsam
ama ben pimpirikliyim belli olmaz yine de

gündaşımmm ben kızılıma hiç kıyamıom ama uğraşması çok zor yaa böyle bile 2-3 yıkamada soluyo
o zaman düşünemiyorum valla turuncu turuncu dolanırım
zaten balayında yıprancak güneş deniz derken
en güzeli kısaltıp kendi rengine boyatıp bi daha boya sürmemek
hamile mamile kalırım mazallah naparım dipler kumral altlar kızıl kalır boyayamam da

Bende çok pimpirikliyim cnm hala ek korunma yaptığımız halde korkuyodum

Benimde saç uçlarımda sarı balyaj vardı düğünden bi gün önce uçlarını doğal rengime boyattım
Ama denize fln girdim açıldı yine eski haline döndü

Son düzenleme:

canım denize havuza girince herhangi bir mantar iltihap falan olmadı demi??????

yahu cidden evlenince ojesiz napacaz yaaaa
anca fransız manikürü paklar bizi hemen çıkıyo kenarında köşesinde kalmadann
ben çok zorlanıyorum çünkü benm hemen hemen hergün ojelerim vardı .. ojesiz çıkmam diyenlerdendim

şimdi nerde

geçen sürdüm misafirliğe giderken dedim ki bugün yok yeter artık yoruldum hem diye

tabiii evdeki hesap çarşıya uymadı

sonra bendeniz avanak gibi abdest al saç kurut.. tam yatcam bir baktım ojeeeeeee parmakta

delirdim delirdimmm

tekrar banyoya girdim artık sürmüyorum hiç

ya bi de masaj mı yapacağız onlar bize yapsın.... zaten küçücük ellerim var masaj falan yapamam ben

onlar yapacak zaten..

yapıyor da sonrası

**

maviş ilk kez hediye alacaksan terlikkkkkkkkkkkk nayn.. çok basit kaçar.

Aslım çok güldüm buna birde sabah erkenden kalk saçını düzelt işe ohooooooo

bi kere aldıktan sonra gerisi geliyor bence kız

ewttt öyle çok kötü görünüyor dip ayrı uç farklı ben bi seneye yakın öyle gezmek zorunda kaldım en sonunda uçları doğal renge boyadım kurtuldum şimdi açıldı yine ama doğal gibi görünüyor

aman allahımmm ne fecii en iyisi oje sürmemek gitti güzzelim rengarenkk ojecaaazzlarımmmm

Kuzum peki ne olabilir ki başka:44::44::44::44:

DEsene ben bir tane alırsam eve çamaşırcı dükkanı açacak kadar renk renk model model alırım.
Bir ara saatlerde öyleydim şimdi artık hiç takmıyorum.

ayy bu aralar ben gene çok yemeye başladım
giden kilolar geri gelcek

ayyy özgeeeeeeee aynıı benn :18::18::18:
hoş ben yemek yemiyo gibiyimm canım bişe istemiyo amaa
bugünlerde şubede ikram çok tatlı, pasta flnn
bugünde iş arkadaşımızın d.günü var pasta yicezzzzz

kızlaaar. bi albümüme bakar mısınız? cuma gün gidiyorum prova için. sizce bu duvak modeli güzel mi? uyar mı gelnliğime :44:

arkadaşlaaar herkes nereye gittii

yepyeni bir soru ile karşınızdayım evimiz 2+1 bu yüzden yemek odası alıp almamakta kararsızım..
bir odamıza çalışma masası, spor aletleri falan koymayı düşünüyoruz çalışma ve hobi odası gibi..
yemek odası alırsam odanın bir köşesinde yemek masası olcak bir köşede çalışma masası dağınık gibi olcak ..
konsol da istemiyorum yer tutmasın diye hiçalmayıp ilerde büyük eve geçince takım mı alsam..
.
mutfağa küçük masa odaya büyük yemek masası mı?
mutfağa sağlam camlardan şık açılan bir masa mı
ikisi de mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…