DEsene ben bir tane alırsam eve çamaşırcı dükkanı açacak kadar renk renk model model alırım.
Bir ara saatlerde öyleydim şimdi artık hiç takmıyorum.
arkadaşlaaar herkes nereye gittii
yepyeni bir soru ile karşınızdayım evimiz 2+1 bu yüzden yemek odası alıp almamakta kararsızım..
bir odamıza çalışma masası, spor aletleri falan koymayı düşünüyoruz çalışma ve hobi odası gibi..
yemek odası alırsam odanın bir köşesinde yemek masası olcak bir köşede çalışma masası dağınık gibi olcak ..
konsol da istemiyorum yer tutmasın diye hiçalmayıp ilerde büyük eve geçince takım mı alsam..
.
mutfağa küçük masa odaya büyük yemek masası mı?
mutfağa sağlam camlardan şık açılan bir masa mı
ikisi de mi
Hiç sorma o yüzden erteledikçe erteliyorum ya:18:
NEden bu kadar utangacım ben ya of
Balde sana bişi söyleyim mi?
Evlendikten sonra ağrın azalacak.
Biraz genişleyecek ve zarın baskısı olmayacağı için
hevesimiz geçene kadar
canım benim de evim 2+1 ve kira o yüzden sadece yemek masası aldım salonuma çünkü konsol gibi ürünle kendi evime(inş olursa) sığmayabilir o yüzden tercih etmedim,mutfağımada 4 kişilik bi masa aldım çalışma masasına ayriyeten gerek yok bence her yerde işini halledebilirsin
duygucuuumm çok şıkmış gelinliğin etek güpürü haticeyle benziyo sanki çok asil oluyor bu model
ayakkabın kuşağın rengi çook farklı çok hoş olmuş maşallah tatlım ben de o ayakkabının narçiçeğini istiyoruuummmnerden almıştın ??
erkeklerin hevesi hiç geçmiyor ama tatlım
Hevesimiz geçmez inşallah:26:hevesimiz geçene kadar
canım benim de evim 2+1 ve kira o yüzden sadece yemek masası aldım salonuma çünkü konsol gibi ürünle kendi evime(inş olursa) sığmayabilir o yüzden tercih etmedim,mutfağımada 4 kişilik bi masa aldım çalışma masasına ayriyeten gerek yok bence her yerde işini halledebilirsin
Bana do0ktor söylemişti.bende tamamen öyle ümitt ediyorum
erkeklerin hevesi hiç geçmiyor ama tatlım
dilam bilmiyorum :44::44: daha önce de gitmişsin kesin çözümü olmamış.
annem soğan ve patates sepeti almış banaaaaaa canımmmmm annemmmmmmmmmmmlistemden bir şey daha silindi
kuzum ilacı içtiğim dönem geçiyo, bittikten sonra geri başlıyo anlamadım benn
aman yaaaaa
bu arada pınartoşş nerdeee
bide canım çok sıkılıyoo benimmmmmmmmmmmm
herkese sümüklü mendil atasım varrr
bende çok seviyorum onları çok tatlılarrr
bugün evim.nette bunları aldım. biz minnnoşumla hep iş gezisinde olacağımızdan ötürü işime yarayacak bencee
nedenn canın sıkılıyooo seninnnnnnn bakimmmm
merabayınn
hiç keyfim yok benim gelip sizinkini de bozmak istemedim,ama selam verim dedim
dua edin olur mu bana :26:
ayy çok güzelmişşş
bu arada ne iş yapıyosunuz sizzz
Allah Allah:44::44::44: bende adet dönemi öncesi hafif olurdu.
şimdi yok şükür
kızlar bi de aklıma gelmişken; ilk market alışverişiniz için liste yaptınız mı,ben listeyle çıkmak istiyorum hazır liste var mı benimle paylaşabileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?