her şeyimiz mi benzer seninle yaaaaaaabende el bebek gül bebek büyüdüm her şey önüme geldi ne yemek ne temizlik hiç yapmadım değil elbette yapıyorum ama hani sen otur derler ya hep öyle oldu benimki uyku ise tavuk gibiyim dilamın dediği gibi
kitabın yazarını deyin bakiim kızlar :26: ben hiç kitap okuyamıyorum daha şimdiden ve vicdan azabı çekiyorum resmen okayacam yaaa geç yatcam ama okuyacam
bu arada herkesleerreee günaydınnnnhümm ü göremedim ben:26:
haticebu işi yaparsınız
benim korkutma dediğim ev ,iş, koca döngüsü
geçen ben ütü yaparken eşim fosur fosur uyuyakalmış.. sonra ben uzandım belim ağrıdı diye adam direkt " benle ilgilen lütfen "dedi ya
ben innnnnnsaaaaaaaaaann değilll miyimmm dırııı dıırıı rııı rııı rıı
Ayyy evet benim saçlar belime kadar hergün yıka tara kurut 1 saat öyle gidiyo zaten Walla dost acı söyler aslıcımBurdan açık açık söylüyorum kızlar bu işler zor işler
anlaşılan biz regl olduğumuz zamnalr rahata ereceğiz ancak
geldim geldim
sabahtan beri savcılıktı sağlık raporuydu başvurunun belgelerini yaptım gönderdim işe koştum ordan da
dün salonumuz oturma odamız geldiyorgunluktan foto bile çekemedim yaw mutfak dolapları küçük diye dert ediyordum ya salonun büfe ve konsolu dolu şey aldı mutfak rahatladı
cnm aynen benimde mutfak dolaplarım çok az konsolumla tv ünitesinin dolapları olmasa napardım bilmiyorumanlaşılan biz regl olduğumuz zamnalr rahata ereceğiz ancak
ben boşuna mı kestirdim saçları
bakalım sen kaç gün dayanabilcen
ama ondan sonrası böle
hümmmmmmmmmmhayırlı olsun artık ev şekilleniyor
konsol da almışş ohhh
cnm aynen benimde mutfak dolaplarım çok az konsolumla tv ünitesinin dolapları olmasa napardım bilmiyorum
Buarada ben biraz önce regl oldum :86:
Buarada ben biraz önce regl oldum :86:Hemen eve gidip oje sürücem ooohhh
vuuuuuuuuuuuuuuuu nerden aldın bende böyle bişey istiyorum yaaaa :84::84::84::84::84::84:
Sinemmmmmmmm kitap ;
Mustafa Ulusoy- Yakınlık
kitap okuyamadığın için vicdan azabı çekmen bile güzel
Ayyy evet benim saçlar belime kadar hergün yıka tara kurut 1 saat öyle gidiyo zaten Walla dost acı söyler aslıcımBurdan açık açık söylüyorum kızlar bu işler zor işler
geldim geldim
sabahtan beri savcılıktı sağlık raporuydu başvurunun belgelerini yaptım gönderdim işe koştum ordan da
dün salonumuz oturma odamız geldiyorgunluktan foto bile çekemedim yaw mutfak dolapları küçük diye dert ediyordum ya salonun büfe ve konsolu dolu şey aldı mutfak rahatladı
İyide benim saçlarım çok zor kuruyor birde kuaföre gitmezsem bonus kafa gibi gezerim.iş günleri de tabii ya.. tatil iş günü ayrımı yok .
Günaydın Sinemmmmmher şeyimiz mi benzer seninle yaaaaaaabende el bebek gül bebek büyüdüm her şey önüme geldi ne yemek ne temizlik hiç yapmadım değil elbette yapıyorum ama hani sen otur derler ya hep öyle oldu benimki uyku ise tavuk gibiyim dilamın dediği gibi
kitabın yazarını deyin bakiim kızlar :26: ben hiç kitap okuyamıyorum daha şimdiden ve vicdan azabı çekiyorum resmen okayacam yaaa geç yatcam ama okuyacam
bu arada herkesleerreee günaydınnnnhümm ü göremedim ben:26:
PArdonda biz hem evin hemde beyin işlerini yaparken bizimle kim ilgilenecek.haticebu işi yaparsınız
benim korkutma dediğim ev ,iş, koca döngüsü
geçen ben ütü yaparken eşim fosur fosur uyuyakalmış.. sonra ben uzandım belim ağrıdı diye adam direkt " benle ilgilen lütfen "dedi ya
ben innnnnnsaaaaaaaaaann değilll miyimmm dırııı dıırıı rııı rııı rıı
Hüm hoş geldin.anlaşılan biz regl olduğumuz zamnalr rahata ereceğiz ancak
burda çamaşır satan bi mağazadan aldım kuzum 29 tl ye çok hoş giydim şimdi oldu valla ohh be büyük gelmedi nasıl mutlu oldummm
aslıııııııııııııııııı teşekkür ederimmmmmm
ben bu durumdan epey rahatsızım okumadıkça kelime haznem küçülüyor sanki hissediyorummm
yandığımızın resmidir o zamannn:44:
hayırla sonuçlansın inşalllaaahh hümmümmeşyaların için çok sevindimm bende konsol yok mutfak dolapları da alacak gibi değil nasıl sığdıracam bilmem:26:
İyide benim saçlarım çok zor kuruyor birde kuaföre gitmezsem bonus kafa gibi gezerim.
Nasıl yapcam ebn yaaa
Günaydın Sinemmmmm
PArdonda biz hem evin hemde beyin işlerini yaparken bizimle kim ilgilenecek.
Öncesinde masaj yapsın bari yorguınluğunu alsın
Hüm hoş geldin.
Canım hayırlı olsun.
Ben hasta olmaktan nefret ederdim desene 4 gözle bekleyeceğim
sığar inşallah canım 1 rafta boşver bile kaldı oraya da örtülerimi falan koyacağım işte
valla ben şu an nasıl olursa gelsin istiyorumdüğüne gelmesin diye gelsin de nasıl gelirse gelsin
Dilam hergün silmek zor gelmezse veda etmezsin sendehümm konsoluna sığmasına çok sevindimm, gözün aydınn
*
sinoşşşşş
*
ben evlenince saçlarımı kestirmeyi düşünyorumm
hatta şimdilerde de düşünyorum ama düğün olurda saçıma güzel şekil verdiremem die duruyolarr
*
yahu cidden evlenince ojesiz napacaz yaaaa
anca fransız manikürü paklar bizi hemen çıkıyo kenarında köşesinde kalmadann
hatice
masaj sonrası daha beter yoruluyorumbundan
*
hüm vitamin takviyesi yap bebeğim
hatice
*
hümm konsoluna sığmasına çok sevindimm, gözün aydınn
*
sinoşşşşş
*
ben evlenince saçlarımı kestirmeyi düşünyorumm
hatta şimdilerde de düşünyorum ama düğün olurda saçıma güzel şekil verdiremem die duruyolarr
*
yahu cidden evlenince ojesiz napacaz yaaaa
anca fransız manikürü paklar bizi hemen çıkıyo kenarında köşesinde kalmadann
hatice
*
cnm aynen benimde mutfak dolaplarım çok az konsolumla tv ünitesinin dolapları olmasa napardım bilmiyorum
Buarada ben biraz önce regl oldum :86:Hemen eve gidip oje sürücem ooohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?