'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bir cumartesi gelini düştüüüü

günaydınnnnn

yarım saate sevdiceğim geliyo

çok mes-udum

sizde öylesiniz dimiiiiiiiiiiii

babişten hala ses yok evet de demiyo hayır da :18: akşam belli olicik sanırım

akşam abimden taraf dünürlere gitcez düğün yaklaştı ya son detaylar için

benim nişanlım da gelicikkkk

belki geç oldu diye göndermez öyle ümit ediyorum yani

ay çok heyecanlıyımmmmmm

yarım saatten bile az kalmışşşşş

gelemem bugün artık yavrularım malum

hepinizi mıncırdım geleceğin anneleri olaraktan kutladım

annelerinizin de ellerinden öptüm

kokulu öpücüklerrrrr

"azerbeycan da öpüşün menaları"ymışş

Yanağı Öpmek: Sen mene Lazımsan
Boynunu Öpmek: Sana hakim olmak isteyirem
Dodagları Öpmek: Seni sevirem
Gözleri bağlı öpüş: Sene vurulmuşem
Eli öpmek: Sene hörmet edirem
Burunu öpmek: Sen çok şirinsen
Kulağı öpmek: Men sadece, oynayıram
Saçları öpmek: Sensiz yaşaya bilmirem
Dişlemek: Men seni gısganıram
Gözlere uzun-uzadı bakmag: Meni öp

pınarrrrrrrrr

baban sessiz kalıyorsa oldu bu iş

kiiiiiii diğer dünürlere de gidecekseniz beraber :129::129: kesin kalır sevdiğin sizde

bende seni mıncırdım yavrummmmmmm

iyi eğlen sevdiğine sarıl öp mutlu ol.

günaydın kızlar :2:

nerde benim cumartesi gelinlerim

bu arada şimdiden söylemek isterim hepinizin annelerinin anneler günü kutlu olsun

geleceğin anneleri olaraktan sizlerin de anneler gnünüz kutlu olsun

Günaydın kuzum bende burdayım
Geleceğin annesi olarak seninde anneler günün kutlu olsun şimdiden

Ay kuzum çok sevindim adına ya inşallah babişin izin verir
Bu arada seninde geleceğin annesi olarak annler günün kutlu olsun
Artıı adet sancısından nefret ediyorum bide sancılıyken çalışmakatan nefret ediyorum öğlene kadar dinsin bari yaa kvlerin yanında çekmeyim o sancıyı mobilyalar gelip kurulacak ağlamak istiyorum

Son düzenleme:
kızlar günaydınlar herkese anneler günüde şimdiden kutlu olsun düğün giriş müziklerine bakmışsınız ben en çok rumeliyi seviyorum mesaja pek ısınamıyorum ama giriş müziği klasörüme baktım ekleyeyim dedim birkaç ekliceğim müzik var aklınızda dursun

[video=youtube;j3nBuwOPu8A]http://www.youtube.com/watch?v=j3nBuwOPu8A[/video]

bu şarkıyıde 50. saniyeden sonra çok seviyorum hiç bişi bulamazsam bu olucak ço huzur veriyor yada düğündeherhangi bir zaman zarfında çalıncak bir parça

[video=youtube;72UHlQ4TyHA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=72UHlQ4TyHA[/video]

ve eski her zaman iyidir derken çoğunuzun bildiği düğün girişi dendiğinde düğün dendiğinde aklımda çınlayan tını Wedding March Recessional

[video=youtube;4tDYMayp6Dk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4tDYMayp6Dk[/video]

son olarak fan fan ben bu 4 giriş müziği seçeneğinden birini düğün atmosferine uygun kullanırım belki bunlarda her yerde kullanılıyor ama rumeli ve mesaj heryerde bana mesaj hiç heyecan vermiyor bana göre düğün giriş müziği durağan değil inişli çıkışlı ritmi heyecanı arttıran bişi olmalı

[video=youtube;lm-5gfVLtGI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lm-5gfVLtGI[/video]

Günaydın 2013 gelinleriiii
listenin sonlarından sonlarından sizlere el sallıyorumm
bir enerji var üstümde sebebini anlamadığımm :44::44:

anneler gününüz kutlu ve mutlu olsunn hepiniziin annelerinizinde ellerinden öperiiim

günaydın canım.çok teşekkür ederim....cok incesin...bende senin annenin ellerinden öperimm

Gunaydinn canlarr
Bi adet hastaneden dila geldiii
Bende nikel alerjisi oldugu icin doktora geldimm yine bi dunya ilac ve krem adam su ilaci yazim dedikce o var bende o var bende :) adam hersey varmis ya sende dioo :)
Ee sende cildin bu kadar sorunlu olsun sende evde cesit cesit bulundurursun yanii :))

Aman neyse benden bu kadarr:)
Sinoss hayirli olsunn ciciklerinn :)
Pinartos gece kesin sizde enistecan :)
Mavis gecmis olsun :)
Vee gelecegin annecanlarii anneler gununuz kutlu mutlu olsunn :))

Dilamm günaydın hosgeldinn....saol kuzum benm...bende anneciğinin annneler gününü kutlarım....ellerinden öperim cok selam söyle teyzeme
dilammm su alerjin beni cok üzüyo yaa...nolcak böle bu

kızlar annelerinizin anneler gününü kutluyorum ve geleceğin annelerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…