'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim düğün giriş müziği rumeli hisarıydı Nişandakide mesajdı
Kesinlikle rumeli hisarı çok daha etkileyici oluyo

arkadşımla baktık da şimdi ya rumeli ya mesaj yani diğer hiçbirşey beni heyecanlandırmıyor... nişan da mesajla çıktım çok heyecanlanmıştım bu sefer de rumeli olsun bari

kuzular ben bugün erken çıkacağım biraz öptüm sizleri çarşıya gideceğim gelinlik başörtümü alacağım falan iş çok hepinize ii tatiller

O zaman hemen randevumu iptal ettireyim ama mantarsa 10 günlük tedavi yeter mi?

Tatlım mantar ise bir kaç kulanımda etkisini gösteriyor...

Kızlar ben de erken çıkacağım kendinize iyi bakın iyi tatiller....

Tüm annelerimizin ve geleceğin annalerinin şimdiden anneler günü kutlu olsun

[video=youtube;PuP7VIqyt5M]http://www.youtube.com/watch?v=PuP7VIqyt5M[/video]
Geldim patronunun İzmirdeki annesine bunnyfood yılladım internetten kendi gidemiyo onu yaptık
Tşkler canım yaa çok makbule geçti dinleyim bakem

Canım aslı bbenden önce davranmış Ben çok beğeniyorum şahsen tam bir giriş müziği

Tuğçe canım sanada tşk ederim merakla dinlicem belki bende bunu yaparım ilk dans müzikleriniz neydi peki canlar

Mustafa Ceceli - Sevgilim

Slayt müziğimizde Yalın - Meleklerin Sözü Var

kızlar iyi geceler uzun zaman oldu gelemedim ama hep takip ettim sizi bu hafta herkesler evimi görmeye geldi yeni eve taşındım ya ama malesef henüz eşyalar yok bana yetecek kadar var ama olsun herkes çok beğendi evimiiiiiii

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı haftasonları hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Hadi çabucak öğlen olsunda evime gidim evimi kadın temizliyo şimdi nişanlım teftiş ediyo kv ve görümcem başında bende gidimde neler yapmış görim artııı mobilyalarım geliyo bugün evim azıcık şekilleniyo çarçabuk öğlen olsun

yemek konusundaki sınavı geçtim aslıı ama net olmalı ordan bakarak yapabiliyorum

yoo öperimdee , öpüp kaçarımdaa
sırtına da zıplarımm
ben çocuk gibi olduğumdan yazık yavrum çok çekiyo bendenn

bende sen gibiyim dila yanaklarını fln mıncırıyorum kıpkırmızı oluyor totişini vuruyorum çok hoşuma gidiyo onunla öyle uğraşmak çocuk gibiyim aynı hatice sende öyle ol yaaa uzak uzak nereye kadar ben onu görünce dayanamıyorum elini tutmadan 155 gün asker yolu beklerken en çok özlediğim şeylerden biri de elele tutuşmaktı ayyy canımmm gidiim bugün yine mıncırayımmmm

dün eşyalarımız geldi biizm salon ve yatak odamız evimiz şekillenmeye başlıyor çokk cici olmuş foto çekemedim bugün çekcem nasipse,çok geç bitti adamların işi evim şahane gibiydi bugünde nişanlıcımla beyaz eşya veeee mutfak masamızın gelmesini bekleyecezzzz

günaydın kızlar :2:

nerde benim cumartesi gelinlerim

bu arada şimdiden söylemek isterim hepinizin annelerinin anneler günü kutlu olsun

geleceğin anneleri olaraktan sizlerin de anneler gnünüz kutlu olsun

günaydın kızlar :2:

nerde benim cumartesi gelinlerim

bu arada şimdiden söylemek isterim hepinizin annelerinin anneler günü kutlu olsun

geleceğin anneleri olaraktan sizlerin de anneler gnünüz kutlu olsun

günnnaaayyyydıınnnnn

senin de anneler günün şimdiden kutlu olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…