Haklısın hata yaptım farkındayım ama bir anda oldu. Planlanmamış bir şey değildi.
Yalnız ben elini halada mümkün mertebe tutmuyorum.
Haklısın hata yaptım farkındayım ama bir anda oldu. Planlanmamış bir şey değildi.
ben her an tutuyorum vallahi elinii anne ve babaların yanı hariç
bence biraz yakınlaşmakta sakınca görmüyorum ben, onlarında aşka derinlik ve yakınlık kazandırdığını düşünyorum
sevdiğim insan neticede o kadar uzak kalamam vallahi benn
ben elini falan hep tutardım da bu öpüşüp koklaşmak işleri son günlerde başladı
bence biraz yakınlaşmakta sakınca görmüyorum ben, onlarında aşka derinlik ve yakınlık kazandırdığını düşünyorum
yoo öperimdee , öpüp kaçarımdaa
sırtına da zıplarımm
ben çocuk gibi olduğumdan yazık yavrum çok çekiyo bendenn
Aynen cnm benim içinde dokunmak temas çok önemli sevdiğim insana bu sadece eşim içinde değil annem babam sevdiğim arkadaşım illa sarılıcam öpücemSırnaşığımdır biraz
yanaktan öpmek başka ama dudişten şehvetli başka
aynennnn
bide ten uyumu denen bişe varr yanii öpmem lasımm benimm aşkitomuu
cidden haticeeeee, hüüümmm accık yakın olunn ya huu kalmış 15 günn ilk öpüşmeye mii endekslenceksiniz birlikte olmaya mı
eee tabi orası da ölee ama abartıp ileri gitmediğin sürece sıkıntı yok bencee
oyy geleydii bii bi yanaktan bi dudaktan bi gıdıktan öperdimmmmmm
evde yalnız olunca işte
korkmuyorum ilk geceden falan vallabırakacam kendimi kollarına ohh
bu hata değil ki.
insanın kalbini verdiği birinin elini dokunması tenini o sıcaklığı yüreğinde hissetmesi, öptüğündeki kalp atışını dudağında hissetmesi gayet normal.
hüm sende çok dayanıklıymışsın vallahi.
dozunu kaçırmadığı sürece birey bence olmalı bunlar
sevgiyi daha da güçlendirir.
oooo hümden bomba açıklamalar :)))))))))) benim ortam yok arkadaş bazen deli gibi utanıyorum bazen ise öpmeye doyamıyorum bu nasıl bir tutarsızlık çocukta korkuyor oflucam poflucam die :)))))))))
canım tabi insan sarılıyor öpüyor ama ileri şeyler olmazdı yani
aynen öyle.. onu helali olup yaşamak
Anladım.hatice bence balayı yapmamakla bir şey kaybetmezsiniz.
artı balayı evde de yapılır, artı bal birbirinize yaptığınız bütün güzel şeylerdiryani ben masumane böyle yorumluyorum, eşim başka şey için kullanırdı.
Zaten onlar olmasa bugün eve başbaşa gitmeyi düşünemezdim.yok kız ne hatası olana çare yoktur boşversen bi de çok çekiniyorsun biraz yumuşamanı sağlamıştır.... sen o zaman 27 sinde işe mi geleceksin hemen canım :44::44::44::44:
giriş müziği rumeliyi yapayım mı yoksa yine mesaj mı olsun :44::44::44::44::44::44::44:
evde yalnız olunca işte
korkmuyorum ilk geceden falan vallabırakacam kendimi kollarına ohh
Ben bazen tutmak istiyor hemen elimi geri çekiyorum veya hemen başka birşey söyleyip bir bahaneyle yanından uzaklaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?