'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Haklısın hata yaptım farkındayım ama bir anda oldu. Planlanmamış bir şey değildi.
Yalnız ben elini halada mümkün mertebe tutmuyorum.

yok kız ne hatası olana çare yoktur boşver sen bi de çok çekiniyorsun biraz yumuşamanı sağlamıştır.... sen o zaman 27 sinde işe mi geleceksin hemen canım :44::44::44::44:

Haklısın hata yaptım farkındayım ama bir anda oldu. Planlanmamış bir şey değildi.

ben her an tutuyorum vallahi elinii anne ve babaların yanı hariç
bence biraz yakınlaşmakta sakınca görmüyorum ben, onlarında aşka derinlik ve yakınlık kazandırdığını düşünyorum
sevdiğim insan neticede o kadar uzak kalamam vallahi benn

ben elini falan hep tutardım da bu öpüşüp koklaşmak işleri son günlerde başladı

Aynen cnm benim içinde dokunmak temas çok önemli sevdiğim insana bu sadece eşim içinde değil annem babam sevdiğim arkadaşım illa sarılıcam öpücem Sırnaşığımdır biraz

Aynen cnm benim içinde dokunmak temas çok önemli sevdiğim insana bu sadece eşim içinde değil annem babam sevdiğim arkadaşım illa sarılıcam öpücem Sırnaşığımdır biraz

aynennnn
bide ten uyumu denen bişe varr yanii öpmem lasımm benimm aşkitomuu
cidden haticeeeee, hüüümmm accık yakın olunn ya huu kalmış 15 günn ilk öpüşmeye mii endekslenceksiniz birlikte olmaya mı

aynennnn
bide ten uyumu denen bişe varr yanii öpmem lasımm benimm aşkitomuu
cidden haticeeeee, hüüümmm accık yakın olunn ya huu kalmış 15 günn ilk öpüşmeye mii endekslenceksiniz birlikte olmaya mı

Dimi yaaaa aşkitomuzu öpmicez sarılmicazda kimi öpücez

bu hata değil ki.

insanın kalbini verdiği birinin elini dokunması tenini o sıcaklığı yüreğinde hissetmesi, öptüğündeki kalp atışını dudağında hissetmesi gayet normal.

hüm sende çok dayanıklıymışsın vallahi.

dozunu kaçırmadığı sürece birey bence olmalı bunlar

sevgiyi daha da güçlendirir.

evde yalnız olunca işte

korkmuyorum ilk geceden falan valla bırakacam kendimi kollarına ohh

oooo hümden bomba açıklamalar :)))))))))) benim ortam yok arkadaş hiçbişeyide kararında yapamıyorum bazen deli gibi utanıyorum bazen ise öpmeye doyamıyorum bu nasıl bir tutarsızlık çocukta korkuyor oflucam poflucam die :)))))))))

Son düzenleme:

canım tabi insan sarılıyor öpüyor ama ileri şeyler olmazdı yani

oooo hümden bomba açıklamalar :)))))))))) benim ortam yok arkadaş bazen deli gibi utanıyorum bazen ise öpmeye doyamıyorum bu nasıl bir tutarsızlık çocukta korkuyor oflucam poflucam die :)))))))))

heheheh ben cozutttum sen bana bakma

Anladım.
yok kız ne hatası olana çare yoktur boşver sen bi de çok çekiniyorsun biraz yumuşamanı sağlamıştır.... sen o zaman 27 sinde işe mi geleceksin hemen canım :44::44::44::44:
Zaten onlar olmasa bugün eve başbaşa gitmeyi düşünemezdim.
Dürüst olmak gerekirse yaptım ama hem pişmanım helalim olmadan yaptığım için hemde mutluyum onun korkusunu azalttım diye.Çünkü kendisinden tiksindiğimi düşünüyordu.Birkaç kez çok sert tavrım olduğundan hak vermedimde değil bu düşüncesine

Ben bazen tutmak istiyor hemen elimi geri çekiyorum veya hemen başka birşey söyleyip bir bahaneyle yanından uzaklaşıyorum

kızlar ben çıkıyorum, heyecanınız daim olsun.
ben de eve gideyim de heyecan yapmaya çalışayım :44:

iyi tatiller, hoş vakitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…