'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol canım benim kardeşini ve gelininizi de kutluyorum Allah tamamına erdirsin inşallah

saoll canımm
artıkk duyguların karışmaya başlamışş ne güzell özgemm
koskocaman mutluu ol inşallahh :26::26:

melinda bir ay öncesinden çeyiz serme erken değil mi :44: ben sermemiştim ama genelde düğüne bir iki hafta kala seriliyor sanıyordum.

dila geçmiş olsun, alerji çok menem bir şey

hüm pernicektygirl galiba, geldi mi buralarda mı? ona da hayırlı uğurlu olsun, sevdiceğiyle artan sevgiyle geçen bir ömür diliyorum

hatayda ölen kardeşlerimize rahmen, yakınlarına da metanet diliyorum çok zor şeyler... ben de paranoyak olmaktan korkuyorum. güven ki en önemli şeydir insan hayatında ve ben güvenimi kaybettim, güvenli yaşadığımı düşünmüyorum. dışarı çıkarken kör bir kurşuna, acımasız bir patlamaya kurban gitmekten korkuyorum. yakınlarım aradığında beynimin en ücra köşesinin kötü haber almaktan korktuğunu inkar edemiyorum. Allah yardımcımız olsun

burdayım teşekkür ederim

saol krizz
aynen burnumuzun dibinde patlamalar oluyo, bihaber yaşatılmak zorunda kalıyoruz..
dün aptal bi derbi yüzünden havaya binlerce mermi atıldı..
şuan şehrimde bomba yüklü araç olduğu söyleniyo.
reyhanlıdaki haberleri arayıp okumaya çalışırken boğazımda düğümleniyo herşeyy.
çok acı çokkk
ama biz böle duyarsız olduğumuz sürece bunlar daha başlangıç..

krizciğim biz sericez 1 hafta sonra da toplucaz ev eski düzenine girsin diye
yoksa genelde çeyiz seriliyomuş mesela az zaman kala sonra o şekilde kalıyomuş balayı dönüşü toparlanıyomuş
ben istemedim böyle.. şimdi serilsin herkes görsün toplansın çıksın aradan

Kızlar günaydın, güzel haftalar diliyorum herkese...

Ülkemizde kötü bir haftasonuydu.. Mekanları cennet olsun..

Ben dün nişanlığımı aldım. Dikilecek.. 1 ay sonra teslim alıcam. İnşallah sorunsuz güzel bir süreç olur

iyi yapmışsınız canım, diğer türlü çıldırır insan. aman dünyanın ne tuhaf sıkıntıları var ya
hazır evinize gelirsiniz ne güzel.

herkese kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

artık Allah'ımın huzurunda evli bir çiftiz

Allah daim etsin canım hep mutlu ol inşallah son 6 gün hafta sonu gelin ediyoruz inşallah
Ne zaman iş başı yapacaksın canım..

Hayırlı olsun canım

Canımm kardeşini Allah tamamına erdirsin..

Çeyizlerinin serilmiş halini fotosunu çeker misin bakalım...

hayırlı olsunn zehroşş, güle güle giy canımmm

c.tesi çekerim bircancım

bu arada Reyhanlı'da üniden ev arkadaşım yaşıyodu.. aramız pek iyi ayrılmamıştık ama direkt numarasını aldım ortak arkadaştan aradım iyi mi diye
Allaha şükür o ve ailesi iyiymiş ama bi sürü can gitti
insanlar yok yere ölüyolar.. yarına çıkacağımız bile kesin değil..
hepsinin mekanı cennet olsun.. Allahım bizi, tüm sevdiklerimizi korusun

ÖZgem hadi hayırlı olsun. Allah kardeşinide mutlu kılsın inşallah
Benimde bu haftasonu serilecek çeyizim ve balayından sonra ben toplayacağım maalesef

Zehram hayırlı olsun Fatihden mi aldın?Güle güle giyersin inşallah içine sinsin.

Zehram hayırlı olsun üzerinde görmek nasip olsun.

evett:18::18: ben bu ülke vatandaşı olmaktan utanıyorum.. korkuyorum.. herşeyden....... inanılmaz bir girdabın içindeyiz. hepimizin farklı farklı hayalleri tek bir gayesi var.sevdiklerimizle huzurlu olmak.. artık huzuru hissedemiyorum.. eşim yanımda uyurken ona bakıp ağladım meçhuldeyiz. ya kaybedersem? ülkece tüketilirsek?

bebek sahibi olmayı düşünüyoruz mesela.. ben böyle bir ülkede ona nasıl gelecek verebilirim? evladıma nasıl huzur ve güven ortamı sağllayabilirim?

eğitim hizmetlerinin getirildiği boyt ortada,sağlık sektörü ortada:18::18:

canım çok sıkkın çokkkkkkkkk

Amin Canım allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor ve biz bu ülkede çocuk düşünüyoruz ona nasıl bir gelecek vereceğiz ki?

27sinde inşallah canım

Ben o hafta izinde olacağım (( Sen fotonu paylaşırsan göremem
Geldiğimde tekrar isterim ona göre

tekrar koyaruım inşallah sen geldiğinde sorun değil hele bi olsun da

günaydınnn

size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:

biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık

ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:

mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyor babası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:

sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar

gelinlik bakıyorlar :123::123:

kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla

sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:

annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:

tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse

sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyor bu saatte göndermem

tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:

ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı

ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza

nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona

birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:

birlikte magazin izleniyor

ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor

ama kız da delikanlı da çok mutlu

2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine

kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor

ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış

çok az kalmış

360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…