diloşum çok geçmiş olsun kuzumdikkat et kendine e mi
hümmmm hayırlı olsun canımmm Allahım bi ömür mutlu kılsın sizi
c.tesi eksikliklerimizi tamamladık c.tesi akşamı da kardeşimin sevgilisinin ailesi geldi
perşembe akşamı isteme+söz yapıcazzz
c.tesi çeyizim serilcek, 1 hafta boyunca serili kalcak konu komşu akrabaya gösterilcek
davetiyelerimiz bugün basılıyo
değişik duygulardayım yaaa hüzünlüyüm biraz
c.tesi eksikliklerimizi tamamladık c.tesi akşamı da kardeşimin sevgilisinin ailesi geldi
c.tesi çeyizim serilcek, 1 hafta boyunca serili kalcak konu komşu akrabaya gösterilcek
melinda bir ay öncesinden çeyiz serme erken değil mi :44: ben sermemiştim ama genelde düğüne bir iki hafta kala seriliyor sanıyordum.
dila geçmiş olsun, alerji çok menem bir şey
hüm pernicektygirl galiba, geldi mi buralarda mı? ona da hayırlı uğurlu olsun, sevdiceğiyle artan sevgiyle geçen bir ömür diliyorum
hatayda ölen kardeşlerimize rahmen, yakınlarına da metanet diliyorumçok zor şeyler... ben de paranoyak olmaktan korkuyorum. güven ki en önemli şeydir insan hayatında ve ben güvenimi kaybettim, güvenli yaşadığımı düşünmüyorum. dışarı çıkarken kör bir kurşuna, acımasız bir patlamaya kurban gitmekten korkuyorum. yakınlarım aradığında beynimin en ücra köşesinin kötü haber almaktan korktuğunu inkar edemiyorum. Allah yardımcımız olsun
melinda bir ay öncesinden çeyiz serme erken değil mi :44: ben sermemiştim ama genelde düğüne bir iki hafta kala seriliyor sanıyordum.
hüm pernicektygirl galiba, geldi mi buralarda mı? ona da hayırlı uğurlu olsun, sevdiceğiyle artan sevgiyle geçen bir ömür diliyorum
hatayda ölen kardeşlerimize rahmen, yakınlarına da metanet diliyorumçok zor şeyler... ben de paranoyak olmaktan korkuyorum. güven ki en önemli şeydir insan hayatında ve ben güvenimi kaybettim, güvenli yaşadığımı düşünmüyorum. dışarı çıkarken kör bir kurşuna, acımasız bir patlamaya kurban gitmekten korkuyorum. yakınlarım aradığında beynimin en ücra köşesinin kötü haber almaktan korktuğunu inkar edemiyorum. Allah yardımcımız olsun
krizciğim biz sericez 1 hafta sonra da toplucaz ev eski düzenine girsin diye
yoksa genelde çeyiz seriliyomuş mesela az zaman kala sonra o şekilde kalıyomuş balayı dönüşü toparlanıyomuş
ben istemedim böyle.. şimdi serilsin herkes görsün toplansın çıksın aradan
herkese kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artık Allah'ımın huzurunda evli bir çiftiz
kuzucuklar c.tesi günü sevdicek avizelerimizi taktı çok pahalı bişey almamıştık zaten ama çok hoş olmuş sevdimmkv. ve kp geldiler birlikte mobilya baktık yataşa biz kipa daki yataşa baktık fazla pazarlık yapma imkanı olmayınca diğer mağazalarına sorucaz bakalım getirebilirlerse ordan alcaz inş.
Kızlar günaydın, güzel haftalar diliyorum herkese...
Ülkemizde kötü bir haftasonuydu.. Mekanları cennet olsun..
Ben dün nişanlığımı aldım. Dikilecek.. 1 ay sonra teslim alıcam. İnşallah sorunsuz güzel bir süreç olur
Ben dün nişanlığımı aldım. Dikilecek.. 1 ay sonra teslim alıcam. İnşallah sorunsuz güzel bir süreç olur
hayırlı olsunn zehroşş, güle güle giy canımmm
hayırlı olsun
Allah daim etsin canım hep mutlu ol inşallahson 6 gün hafta sonu gelin ediyoruz inşallah
Ne zaman iş başı yapacaksın canım..
Hayırlı olsun canım
Canımm kardeşini Allah tamamına erdirsin..
Çeyizlerinin serilmiş halini fotosunu çeker misin bakalım...
ÖZgem hadi hayırlı olsun. Allah kardeşinide mutlu kılsın inşallahdiloşum çok geçmiş olsun kuzumdikkat et kendine e mi
Sağolun kızlarr amin inşallah
Allah daim etsin canım hep mutlu ol inşallahson 6 gün hafta sonu gelin ediyoruz inşallah
Ne zaman iş başı yapacaksın canım..
Hayırlı olsun canım
Canımm kardeşini Allah tamamına erdirsin..
Çeyizlerinin serilmiş halini fotosunu çeker misin bakalım...
c.tesi çekerim bircancım
bu arada Reyhanlı'da üniden ev arkadaşım yaşıyodu.. aramız pek iyi ayrılmamıştık ama direkt numarasını aldım ortak arkadaştan aradım iyi mi diye
Allaha şükür o ve ailesi iyiymiş ama bi sürü can gitti
insanlar yok yere ölüyolar.. yarına çıkacağımız bile kesin değil..
hepsinin mekanı cennet olsun.. Allahım bizi, tüm sevdiklerimizi korusun
27sinde inşallah canım
Amin Canım allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor ve biz bu ülkede çocuk düşünüyoruz ona nasıl bir gelecek vereceğiz ki?
Ben o hafta izinde olacağım(( Sen fotonu paylaşırsan göremem
Geldiğimde tekrar isterim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?