saoll pınartoşummm
çok bi çaresi yok dikkat etmem gerek yediklerimee
*
reyhanlı çok uzak diil bizee, bi kaç saat var aramızdaa
ve adanayla ilgili şüpheler çok fazla.
bomba yüklü araçların plakaları dolanıyo ortalıkta ama yapacak olduktan sonra plaka değiştirmek çok zor olmasa gerek.
çok korkuyorum sevdiklerime, aileme bişe olur diee.
günaydınnn
size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:
biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık
ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:
mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyorbabası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:
sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar
gelinlik bakıyorlar :123::123:
kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla
sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:
annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:
tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse
sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyorbu saatte göndermem
tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:
ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı
ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza
nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona
birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:
birlikte magazin izleniyor
ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor
ama kız da delikanlı da çok mutlu
2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine
kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor
ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış
çok az kalmış
360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış
asansör de sıkıştırma olayını bende yaşamıştım
biliyosun canım benim de var korkularım benimki psikolojik tabiki seninki ise bariz bi olaydan dolayı
ama ben geçen gün biraz araştırdım da karşıma çok güzel bi söz çıktı vaden geldikten sonra urganda da ölüm yorganda da
dini konular yasak olduğu için fazla detaylı anlatamayacağım ama olacakla öleceğe çare olmaz denmiş
bize düşen dualarımızı etmek cüzi irademizle hakkımızda hayırlısı dilemek
ölüm elbet birgün hepimizin başına gelecek Rabbim onunda hayırlısını versin
kör bir kurşuna aptal bi patlamaya hedef olmayalım inşallah
dün bizim burda derbi(!) sonrası kavgada biri bıçaklanmış ölmedi yaralı ama ne kadar saçma şeyler dimi
Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
dualarımızı birbirimzden eksik etmeyelim
Ama istediğini yapamadı çünkü yakalanma tehlikesi atlattık ve 7 kata çıktık ya çağıranlarda geldiler yanlız kalmadık
günaydınnn
biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık
mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyorbabası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:
sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar
kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla
sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:
annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:
tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse
sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyorbu saatte göndermem
tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı
nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona
birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:
kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor
çok az kalmış
Harikasın yaa
tenk yuuuuu
hepimiz harikayız
bak kız çocuğunun hikayesinde direksiyon kısmı eksik kalmış
nişanlıcanım arabayı verdi bana bende ehliyet var ama aldıktan sonra kullanmadım bida yanımda bile taşımam araba olmadığı için
küt diye çevirme çıktı mı karşımıza
sevdiceğim şoknapcaz :18::18::18:
dur didim sakiinnnnhiiiççç istifimi bozmadan aynen devam
durdurmadılar bilem
geçtik hemen çek sağa çek çek çek diyo yazıkkk korktuuu ceza yicek diyee
pınarrrr canım çok sevindim haftasonunun güzel geçmesineee
maşallah sizeAllah aşkınızı, mutluluğunuzu hep daim etsin
orası öyle tabi pınartoşumm..
Allah ölümünde hayırlısını versinn inşallahhh.
dün derbi yüzünden silahlar ateşlendi evde nerde durcağımı şaşırdımm..
ve derbi sonrası istanbulda 19 yaşında genç bi çocuk öldürüldü.
sadece üzerinde fb forması var die gs taraftarı tarafından kalbinin altından bıçaklandı ve öldü.
değer mi bi futbol yüzünden bi canın gitmesine.
en çok üzüldüğüm konu bu yaa zatenn.
5 paralık canımız yokk.
Pınarkoviç Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok sevindim sizin adınıza oh ne güzel herşey yolunda herşey istediğiniz gibi olmuş veee zaman gittikçe daralıyor çanlar senin içinde çalacak kuzum
Bide şöyle uzun uzadıya yazıyosunuz yaa bayılıyorum ona bide güzel anlatıyosnuz maşallah ama bende nerdeee çok konuşurum ama fazla yazamıyorum sanırım
günaydınnn
çok az kalmış
Kuzum panik yapmamışsın diye durdurmamışlar ucuz atlatmışsınız benim nişanlıcanda arabayı kullandırırken hep öle der acemi olduğunu anlarlarsa durdururlar diye ama taktım kafayı çok iyi bi şöför olcem çıkacam tek başıma trafiğe
aynen öyle bizimm burdakilerde öyle gs şampiyon diye sokaklarda fb yendik diye birbirlerine girmişler bıçaklanmış Allah'tan ölmemiş ama ölebilirdi o da
Allah herşeyin hayırlısını versin
ee senin nişanlıkoviçi ne zaman görcen sen :44: izmire mi gelcen:26:
Kuzum panik yapmamışsın diye durdurmamışlar ucuz atlatmışsınız benim nişanlıcanda arabayı kullandırırken hep öle der acemi olduğunu anlarlarsa durdururlar diye ama taktım kafayı çok iyi bi şöför olcem çıkacam tek başıma trafiğe
teşekkür ederim özgecimmmmmamin diyelim
sende üzülme emigelin oliciksin balayına gidiciksin
muhteşem günler var yakında
aynen öyle bizimm burdakilerde öyle gs şampiyon diye sokaklarda fb yendik diye birbirlerine girmişler bıçaklanmış Allah'tan ölmemiş ama ölebilirdi o da
Allah herşeyin hayırlısını versin
ee senin nişanlıkoviçi ne zaman görcen sen :44: izmire mi gelcen:26:
amin canım teşekkür ederim
bu uzun yazmakla ilgili olarak az öncede demiştim muhattap konuşturur insanı
birde sanırım kitaplarcanlarım benim hitap yeteneğimi geliştiren tek dostlarım
sen okurmusun canım:26:
kuzular üzüldüğüm konu şu... yani geçti aslında ama yine de buruk içim
davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
ailemi geride bırakıcam kendimi yapayalnız hissedicem
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok
o koydu biraz
aslında en iyisi direk yalnız çıkmak tabi biraz deneyim şart öncesinde
ama devamlı yanında biriyle olunca panik yaptırıyolar insana
davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok
o koydu biraz
Pınarrr çok sevindim okuduklarıma çok mutlu oldum canım ya çok güzel yazmışsın ve çokda güzel bir hafta sonu geçirmişsin hep böyle güzel zamanlar geçirin Allah daim etsin canım benim
Bu arada polisleri görünce iyi panik yapmamışsın ben panik yapıyorum ya ehliyet vam ama evde yatıyo arada çıkmaya başladım akşam geç saatlerde alışayım diye ama inşallah öğrenicem ben bu işi
Pınarrr çok sevindim okuduklarıma çok mutlu oldum canım ya çok güzel yazmışsın ve çokda güzel bir hafta sonu geçirmişsin hep böyle güzel zamanlar geçirin Allah daim etsin canım benim
Bu arada polisleri görünce iyi panik yapmamışsın ben panik yapıyorum ya ehliyet vam ama evde yatıyo arada çıkmaya başladım akşam geç saatlerde alışayım diye ama inşallah öğrenicem ben bu işi
9 gün sonra terhis olcak Allahtan bişe gelmezsee
önce ailesiyle az hasret gidersin ben gelcem canımm izmireee
haziranda fln izmirde olurum sanırımm
o koydu biraz
öle düşünme canımm benimm
o gün o kadar telaşta bence 3 ü geçer eve gelmenizz
ayrıca ailenden kimse gelemiyomu seninle birliktee ??
hem sen hangi ara kuaföre fln gitceksinn :44::44::44:
Evet kuzum ya düğünden sonra araba sürekli elimin altında olacak ve tek çıkmayaca başlayacam inşallah
Kuzum canım kıyamam ben sana yaa öle düşünme sen kuaföre tek mi gideceksin ailenden kimse olmayacak mı yanında:44::44::44:
Bende ehliyeti alırken dedim cüzdan kullanmayacak o zamandan beri çıkmaya çalışıyorum trafiğe ama hep yanımda nişanlım oluyo ama düğünden sonra biraz daha sık çıkacaz ve ben trafiğe tek çıkmaya başlayacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?