herkese kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artık Allah'ımın huzurunda evli bir çiftiz
Amin inşallah kuzum inşallah herşey siner içime şimdilik bi problem yok ama bilmiyorum bakalımGünaydın herkeslere
Mutlu sabahlar güzel gelinlerim
hüm gözün aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Mavişim her şeyin içine sinsin canım
Sinem ilaca başlayınca sorun kalmaz inşallah sıkma canını kuzum
Özge bende yanına kıvrılayım acayip uykum var ve 1 saat 43'dır trafikteydim.Yorgunum, uykusuzum ve sinirliyim.
Tüm annelerin ve siz sevgili anne adaylarının geçmiş anneler gününü tebrik ederim.İlerde hamişlerinizle kutlamamız temennisiyle sevgiyle kalın.
Günaydın Kızlar
Dilacım çok geçmiş olsun canım...
Maviş ve Hüm hayırlı olsun eviniz eşyalarınız
Çok yorgun bir hafta sonu geçirdim şu an kafamı kaldıramıyorum..
Kızlar günaydın, güzel haftalar diliyorum herkese...
Ülkemizde kötü bir haftasonuydu.. Mekanları cennet olsun..
Ben dün nişanlığımı aldım. Dikilecek.. 1 ay sonra teslim alıcam. İnşallah sorunsuz güzel bir süreç olur
günaydınnn
size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:
biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık
ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:
mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyorbabası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:
sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar
gelinlik bakıyorlar :123::123:
kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla
sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:
annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:
tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse
sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyorbu saatte göndermem
tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:
ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı
ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza
nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona
birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:
birlikte magazin izleniyor
ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor
ama kız da delikanlı da çok mutlu
2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine
kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor
ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış
çok az kalmış
360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış
Kuzum hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin
Amin inşallah kuzum inşallah herşey siner içime şimdilik bi problem yok ama bilmiyorum bakalım
Tşkler canım birde hepsi tamamlansa yerleşsede rahatlasak biraz:18::18::18:
Canım nişanlığın hayırlı olsun prensesler gibi olacaksın inşallah sorunsuz bi şekilde Aşkla giy kuzum
Veee ben yorgun bi gelincik gelebildim Günaydın günaydın size
11 sayfalık sipariş aldım her birinde 20 kalem yaz yaz bitmedi yaa imdat diye bağırmak istiyorum
Evimizi salonu oturma odası yerleşti yatak odası haftaarası gelecek yatak ve bazası bugün perdeler takılacak beyaz eşyaların yerleşmesini de bu haftasonu yaparız diye düşünüyoruz diğer hafyasonuda mutfağım yerleşir ıvır zıvır derken bi bakmışım düğün günü gelmiş çatmış
Benden şimdilik bu kadar sizden ne haber canlarım
Ayyyyyy canım benim ya maşallah
Allahım her zaman böyle mutlu etsin o tatlı sevecen kız çocuğunu
çok sevindim senin adına
teşekkür ederim hümümmm
tek tek yorum yapacaktım ama senin de nikahın hayırlı olsun canım
Allah utandırmasın
çok sağol kuzum darısı başına olsun
Pınariskoskoviçkosssssssne güzel anlatmışsın sen öyle
seni de mıncırasım geldi benim yaaaaaaamaşallah maşallah
Amin inşallah canım yaa zaman geçsin artık haftasonu 2 gün birlikteydik bünye alışmamış 2 gün üst üste saatlerce sevdicekle olmaya şimdi isyan ediyo
pınartoşşşşşşşş
hep böle mutlu olunn canımmm, ne güzel geçirmişsin hafta sonunuuu
hatta öyle güzel geçirmişsinki ifadene bile yansımışş
maşallah canımmm maşallahh
*
mavişş hadi hepsi tamamlansın foto bekliyoruzzz
evet yaaadün akşam 9 gibi oldu nikahımız 12ye doğru gittiler ama bi başbaşa kalamadık hengameden hizmet falan
Tamam kuzum hepsi tamamlansın tek tek foto çekecem size evimi gösterecem
Kuzum en kısa zamanda kalırsınız siz baş başa eminim
Bide dün benim sevdiceğim biz babaannemlerden dönerken asansörde sıkıştırdı yaa tam öpecek birden kapı açıldı beni bi bırakışı var ama sonra ne güldüm biz aşağa iniyoruz zannediyoruz asansörü yukarı çağırmışlar bizimki kıpkırmızı
pınartoşşşşşşşş
hep böle mutlu olunn canımmm, ne güzel geçirmişsin hafta sonunuuu
hatta öyle güzel geçirmişsinki ifadene bile yansımışş
maşallah canımmm maşallahh
dilamikkk
teşekkür ederimm
senin de çok az kaldı geliyor yarin
ayrıca geçmiş olsun daha önce bahsetmemiştin alerjinden inşallah çaresi bulunur canım benim
derdi veren Rabbim dermanını da vermiştir ama nerden nasip olacak kimbilir :26:
birde reyhanlıyı duyduğumda ilk sen geldin aklıma acaba yakın mı onlara diye
birde haberlerde adanayla da ilgili şüphelerin olduğunu duydum
Allah'ım korusun daha beterinden
ve sabır versin yakınlarını kaybedenlere,kimseye böyle bir sınav yaşatmasın inşallah
abuuuuubu akşam iş çıkışı çarşıya gideceğiz çarşamba akşam da valiz hazırlayacağız evimizde
Ya kuzum ucuz atlattık
Gidin bakım çarşıya gezin alış veriş yapın çarşamba akşamı da valiz hazırlığı yapın ki siz çok güzel olacak ki herşey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?