bukeeetttt
gel gel bende evlenmiyorumm ama buralardayımmm
seninle diyet topiğinde acıcık konuşmuştuk ama burası çok güzel yaa zayıflama derdi yok flnnn
*
aslıı benimle de tanışş :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
pişman oldun dimiiiii
buketimuuuuugeldin dimekkk
maydonoz olmak da ne demek yaa:19: burda bu yıl evlenmeyeceklerde var tarihi belli olmayanlar da35: )yani düğünün bu sene olmayacak diye yazamazsın diye bişi yok kiii
aslımmmmm aldığım geceliğe baktın mı seksi mi sencebu işlerin uzmanı hocam
Merhabaaaa
Evet diyet derdi yok bu sayfada ama maalesef kafadan gitmiyorzırt pırt başla bırak bi hal oldum
pişman oldun dimiiiii
buketimuuuuugeldin dimekkk
maydonoz olmak da ne demek yaaburda bu yıl evlenmeyeceklerde var tarihi belli olmayanlar da 35: )
yani düğünün bu sene olmayacak diye yazamazsın diye bişi yok kiii
kariyer yapacaksın da nolicik yaaaahepimiz evde oturup tv izleme meraklısıyız ev hanımı olmak için can atmaktayız
sonra gelirsin 35 ne bi başına görürsün dünya kaç bucak bi an evvel gözün görüyoken kulağın duyuyoken kur yuvanıı
beyaz eşyalarım da beyaz olacak gerçekten ya istemiyorum çiziyen uğraştıran eşyalar
hümüm çok beğendimbenim de fantazileri arttırmam lazım ya. beyfendi öle istiyor sütyen külot takımı aldıgıma pişmanım neyse ki onları günlük de kullanıyorum.
fiyatı da uygunmuş
kusura bakma ayrıntılı yazamadım. bugün bölük pörçüğüm elimde dosyalar vs.
*
dilaaaaaaaaaamik tanısalım:13: :86:
başlayıp başlayıp strese sokma kendini
relax ol
bak bana 3 hafta sonra abim evleniyo 3 ay sonra da ben ama hala
Helal valla devam kıızGçen haftalar da artık vazgeçmiştim verdiklerimi de alıyorum bu bedenin kilosu bu diyodum bugünlerde gene bi zayflama derdi nerden bulaştık yaaaa
Zayıflamak için neler yapıyorsun bende de iştahım açıldıkça açıldı
dilaaaaaaaaaamik tanısalım:13: :86:
bu laf bana mı geldii pınartoşş hanımmmm
Yok kııızzz 35 çoookAllah korusun o kdr beklemek istemem
Karta kaçmadan evlenirim inşallaah okullar bitsin işe giriyim azcık elim para tutsun
Şimdilik planımıza göre 2016 görünüyor tam 25 yaş :) O zamana bi iş tutturmuş olurum heralde
Eminim o beyaz eşyaları 10 sene kullansan bizimkinden daha yeni dururşimdiden hayırlı olsun
Helal valla devam kıızGçen haftalar da artık vazgeçmiştim verdiklerimi de alıyorum bu bedenin kilosu bu diyodum bugünlerde gene bi zayflama derdi nerden bulaştık yaaaa
yarası olan gocunur dilamik hanım
çok pis bulaşasım var sana
dilammmmmm
*
pınar ne uğrasıyon bu kızla yahugüleç yüzü gitsen mazallah
aman bunlar ne biçim konularrr yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çalışmak istemiyorummm :84::84::84::84:
evimin kadını çocuklarımın anası olcamm bennnn
parmak izi bırakmayan inox aldım hepsini. iz bırakmamayı bırak, kimlik teşhisi bile yapılıyo aletlerin üstündenama görüntü olarak güzel. her dakka siliyosun ama napalım.
yoruma gel
http://www.kadinlarkulubu.com/beyaz-esya/267423-ankastre-inox-urunlerin-temizligi-zor.html
hüm al ama benim gibi abartma
gecelik kısa da uzun da alçeşit olsun
*
dilammmmmm
*
pınar ne uğrasıyon bu kızla yahugüleç yüzü gitsen mazallah
6 takım çamaşırm var şimdilik3 geceliğim var 2 tane şortlu takımım var
Evlendikten sonrada alırsın canım ben öyle düşünüyorum sonuçta bu ihtiyaç geçici değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?