hımmm biz teknoloji özürlüyüz yani seninkiler dahi olduğuna göre
len ne istiyon sen bugün bendenn ne desem çemkiriyonn
ben kendi adıma anlamam o yüzden bugün boş boş okudum sizii
sen sordun mu seninkilere hemm belki fikirleri vardır amcayla enişteninnn
sen bulaştın kıızaaammm
şimdi hiiiçççç kaçma yakalarıımmmmm
annem bana yağlı kara der hepeline alana bulaşıp kalıyomuşum yıka yıka çıkmıyomuşum bide
babişin fikri ne kadan pahalı o kadan kalitelinişanlıcanın fikri ne kadan ucuz o kadan iyi
Hanımlar çok mutluyuuuum :)
Mobilyaları dün hallettik, beyaz esyalar alınmıstı zaten
şimdi perde halı avize aksesuar vs vs seçimleri kaldıyetişmeyecek diye korkuyorum
tabi daha davetiye de secilmedipoffff
yok bence babişte enişte de yanlış düşünüyoo
aferin sen bu durumun peşine düşş sen yaparsın bu işi yağlı kara senii
bak burda tecrübeyle donatılmış insanlar varr
bencede ikisi de yanlış düşünüyoo yüzden sebep ben bu işin peşindeyim
hallediiciimm ben bu işi
aferinn sanaa canavarr
dahi değilim ama yine de yapabilirim sanıyorum
khümmm albüm nerde :26:
pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR
ne ara indirime girmiş ki yaaaa indirim devam ediyor mu acaba sitesinde yok çünkü aslı:26:
dilammmm çok çalışşş bakimmmm senn
gündaşım müziklerin harika bende giriş müziği olarak titanic düşünüyorum nasıl olur sizce:26:
bukettt nereye kaçtın yineeee
gel yaz buraya olmaz mııı :26: ben takdim edeyim kızlar buketi size kendisi sizden iyi olmasın çok can'dır
elif ben ve buket bi ara azimle zayıflıyorduk diyet topiğimiz vardı sonra olanlar olduneyse o kısmı geçeyim
buketçim hukuk öğrencisi istanbulda yaşıyor sevdiceği var ama öğrenci olduğu için yarine kavuşamıyor henüz
ben kefilim kendisine eda bulgari eysaih falan değildir uzun zamandır tanırım çünkünüm
inşallah kırmaz beni hergün gelir buralara
nütfenn gel bukettt
Şu beyaz eşya inox konusunu sormuşsun fikrimi söyliyim biz 2yıl önce yeni eve geçtik hep yeniledik arçelik in inox larından aldık . çizildi bayaa ve marc ürünleri kullanıp, yumuşak bezle silmemize rağmen. Tabi buna rağmen bana sorsan ben yine de gri alırım çok güzellleeeeerr
merhaba buketben aslı dün de farkettim selam veremedim.. uzaktan izleme ya gel katıl aramıza.
ayrıca evlenip de napcan boşverdermişim. yani kariyer odaklısın şuanda hayırlısı ile evliliğin de nasip olsun
marc bi ara bende kullandım. şimdi sabunlu su ile siliyorum ardından mikrofiber leama demirdöküm lekelerim gitmiyor
merhaba buketben aslı dün de farkettim selam veremedim.. uzaktan izleme ya gel katıl aramıza.
ayrıca evlenip de napcan boşverdermişim. yani kariyer odaklısın şuanda hayırlısı ile evliliğin de nasip olsun
marc bi ara bende kullandım. şimdi sabunlu su ile siliyorum ardından mikrofiber leama demirdöküm lekelerim gitmiyor
sen hem dahi hem yağlı karasınnn
Ay ben her gün buralardayım okuyorum fakaaat evlenmeyeceğimden ötürümaydanoz olmak istemedim sayfanıza
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için kalp kalbe karşı şekerimmm
Biliyosun Pınarcım ilk günden beri çok ilgili, düşüncelisin hiç bişeyi unutmazsınnn :))
Bikaç şey anlatim bari gelmişken
Resmiyet işi askıya alınınca ben kariyer hevesine büründüm bu arada
Aman dedim evlenmiyorum ben kariyer yapıciiim
Tabi yine de ihmal etmiyorum kayınvalideciğimi arada konuşuyoruz annemler de konuşuyor. anneler gününde afilli bir çiçek yolladım kalbini fethettim
Şu beyaz eşya inox konusunu sormuşsun fikrimi söyliyim biz 2yıl önce yeni eve geçtik hep yeniledik arçelik in inox larından aldık . çizildi bayaa ve marc ürünleri kullanıp, yumuşak bezle silmemize rağmen. Tabi buna rağmen bana sorsan ben yine de gri alırım çok güzellleeeeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?