'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hımmm biz teknoloji özürlüyüz yani seninkiler dahi olduğuna göre

len ne istiyon sen bugün bendenn ne desem çemkiriyonn
ben kendi adıma anlamam o yüzden bugün boş boş okudum sizii
sen sordun mu seninkilere hemm belki fikirleri vardır amcayla enişteninnn

len ne istiyon sen bugün bendenn ne desem çemkiriyonn
ben kendi adıma anlamam o yüzden bugün boş boş okudum sizii
sen sordun mu seninkilere hemm belki fikirleri vardır amcayla enişteninnn

sen bulaştın kıızaaammm

şimdi hiiiçççç kaçma yakalarıımmmmm

annem bana yağlı kara der hep eline alana bulaşıp kalıyomuşum yıka yıka çıkmıyomuşum bide

babişin fikri ne kadan pahalı o kadan kaliteli nişanlıcanın fikri ne kadan ucuz o kadan iyi

bukettt nereye kaçtın yineeee

gel yaz buraya olmaz mııı :26: ben takdim edeyim kızlar buketi size kendisi sizden iyi olmasın çok can'dır

elif ben ve buket bi ara azimle zayıflıyorduk diyet topiğimiz vardı sonra olanlar oldu neyse o kısmı geçeyim

buketçim hukuk öğrencisi istanbulda yaşıyor sevdiceği var ama öğrenci olduğu için yarine kavuşamıyor henüz

ben kefilim kendisine eda bulgari eysaih falan değildir uzun zamandır tanırım çünkünüm

inşallah kırmaz beni hergün gelir buralara

nütfenn gel bukettt

yok bence babişte enişte de yanlış düşünüyoo
aferin sen bu durumun peşine düşş sen yaparsın bu işi yağlı kara senii
bak burda tecrübeyle donatılmış insanlar varr

Hanımlar çok mutluyuuuum :)
Mobilyaları dün hallettik, beyaz esyalar alınmıstı zaten
şimdi perde halı avize aksesuar vs vs seçimleri kaldı yetişmeyecek diye korkuyorum
tabi daha davetiye de secilmedi poffff

Hanımlar çok mutluyuuuum :)
Mobilyaları dün hallettik, beyaz esyalar alınmıstı zaten
şimdi perde halı avize aksesuar vs vs seçimleri kaldı yetişmeyecek diye korkuyorum
tabi daha davetiye de secilmedi poffff

En önemlisi bitmiş gerisi kolay davetye de 2 günde çıkıyor canım üzme kendini

yok bence babişte enişte de yanlış düşünüyoo
aferin sen bu durumun peşine düşş sen yaparsın bu işi yağlı kara senii
bak burda tecrübeyle donatılmış insanlar varr

bencede ikisi de yanlış düşünüyo o yüzden sebep ben bu işin peşindeyim

hallediiciimm ben bu işi

kaldırdım canım

Ay ben her gün buralardayım okuyorum fakaaat evlenmeyeceğimden ötürü maydanoz olmak istemedim sayfanıza
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için kalp kalbe karşı şekerimmm
Biliyosun Pınarcım ilk günden beri çok ilgili, düşüncelisin hiç bişeyi unutmazsınnn :))
Bikaç şey anlatim bari gelmişken
Resmiyet işi askıya alınınca ben kariyer hevesine büründüm bu arada
Aman dedim evlenmiyorum ben kariyer yapıciiim
Tabi yine de ihmal etmiyorum kayınvalideciğimi arada konuşuyoruz annemler de konuşuyor. anneler gününde afilli bir çiçek yolladım kalbini fethettim

Şu beyaz eşya inox konusunu sormuşsun fikrimi söyliyim biz 2yıl önce yeni eve geçtik hep yeniledik arçelik in inox larından aldık . çizildi bayaa ve marc ürünleri kullanıp, yumuşak bezle silmemize rağmen. Tabi buna rağmen bana sorsan ben yine de gri alırım çok güzellleeeeerr

evlilik iznimi de yazdırdım imzalattım düğünden sonraki hafta izinliyim 27sinde başlayacağım göreve... bu hafta perşembe cumayı da rapor alacağım inşallah

merhaba buket ben aslı dün de farkettim selam veremedim.. uzaktan izleme ya gel katıl aramıza.

ayrıca evlenip de napcan boşver dermişim. yani kariyer odaklısın şuanda hayırlısı ile evliliğin de nasip olsun

marc bi ara bende kullandım. şimdi sabunlu su ile siliyorum ardından mikrofiber le ama demirdöküm lekelerim gitmiyor

aslımmmmm aldığım geceliğe baktın mı seksi mi sence bu işlerin uzmanı hocam

bukeeetttt
gel gel bende evlenmiyorumm ama buralardayımmm
seninle diyet topiğinde acıcık konuşmuştuk ama burası çok güzel yaa zayıflama derdi yok flnnn
*
aslıı benimle de tanışş :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Merhaba Aslı Sen de taze evliymişsin ne güzel bir ömür mutlu mutlu sürsün inşallahhh
Şimdi evlenebilcek olsam hemencik evlenirim de işte olmayınca aman dikkatimi başka tarafa yönlendiriyim bari dedim
Şimdilik benim için erken zaten inşallah birgün sizler gibi ben de muradıma ericem

Merhaba diyim o zmn herkese fırsat buldukça yazar eşlik ederim size

sen hem dahi hem yağlı karasınnn

pişman oldun dimiiiii

buketimuuuuu geldin dimekkk

maydonoz olmak da ne demek yaa burda bu yıl evlenmeyeceklerde var tarihi belli olmayanlar da 35:)

yani düğünün bu sene olmayacak diye yazamazsın diye bişi yok kiii

kariyer yapacaksın da nolicik yaaaa hepimiz evde oturup tv izleme meraklısıyız ev hanımı olmak için can atmaktayız

sonra gelirsin 35 ne bi başına görürsün dünya kaç bucak bi an evvel gözün görüyoken kulağın duyuyoken kur yuvanıı

beyaz eşyalarım da beyaz olacak gerçekten ya istemiyorum çiziyen uğraştıran eşyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…