çağlaaa ne dedi kuzum doktorrr
muayene sonrası anne olabilirsin her şey normal dedi?
ama yine de test sonuçlarına da bakcaz....sonuçlar çıkınca arayacaklar beni kuzum
hatta bi dahaki gelişine hamile görelim seni falan dedi...yok o kadar da değil dedim....
ama cok tatlı bi kadın soyadımı beğendi...bende benim kendi soyadım daha güzeldi dedimama napalım aldık kocamızınkini
ohh maşallahhh kuzumm
gözün aydınn
bi daha ne zman gitceksin belki kadının içine doğdu kızımm hamile olcaksın bidakineee
lennn cicikler alırızzzzz büssürüüüü
alırız almasına da ciceem....erken yawww....rahatça bi tatil yapim öle 2 ay daha sabret bebişimin aceleci teyzesizaten kız olursa sana göndercem git dila teyzenden işveyi cilveyi süsü püsü öğren diye hehe
kızlar merhabaaa daha yeni gelebildim
bugün çok yoğunum malesef, hava da berbat çok yağmurlu
geçmişi okudum ama kime ne yazacağımı unuttum
herkesler iyidir umarımbugün davetiyemi alıcam ben de zehroşum gibi
pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR
Pınar eşyaların kodlarını bilmiyorum akşam üzeri annemi arayıp buzdolabını öğrenirim çünkü aynısını almıştım. Diğerlerini de evden bakıp yarın söylerim tatlım.
Benim buzdolabı yüksek değil ama geniş ben çok memnunum...
Annemler yıllardır Arçelik kullanıyor bir sıkıntımız olmadı ama elektrikli şeyler şans işi biz 1600'e tv aldık Vestel iki haftadır serviste hala arızanın nereden kaynaklandığını bulamadılar ...
Pınar kuzum inoxlar parmak izi yapıyo....söylenenler bos yani...parmak izi bırakmaz inox,su bu yalan....benim bulaşık makinm,buzdolabım,fırınım inox....ama kulplarından tıutmazsan her yanı parmak izi...elimde bezle dolaşıyorum sürekli oturma odası mutfak bir olunca
Tabikide yardım ederim cnm ne demek
Benim dolabım çok güzel fiyatıda çok uygun 473 lt inox dondurucu yeri üstte Yalnız en olarak standardın üstünde geniş yer sıkıntın varsa bilemem Birde ben çok araştırmacıyımdır Forumlarıda okurum buzdolabı konusunda sharp diye bi marka var çok iyi fiyatları yüksek biraz bütçe sıkıntın varmı bilmyrm herkes öneriyo Eğer bütçemi zorlayamam diyosanda samsung u öneririm bak elektrikli süpürgemde samsung oda minicik ama canavar gibi çekiyoSamsung un servisininde inanılmaz hızlı olduğunu belirtmek isterim Ama benim düştüğüm hataya düşme hepsi farklı marka olmasın git siemens ten al hepsini Yoksa benim gibi tü gün başka bi markanın servisi ne zaman gelicek diye beklersin
Bu sitede yorumlar var hemde indirimli
Samsung RT59QBPN1 Çift Kapılı Inox No-Frost Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.
5841 NFY Buzdolabı
8103 HE Ç. Maninası
6230 HT B. Makinası
Pınartoş bunlarda benim beyazeşyalarımmmne kadar şikayet etsem de severek kullanıyorum ama aslımın dediği gibi temizlenmesi kolay
Eki Görüntüle 711161 Eki Görüntüle 711162 Eki Görüntüle 711163
kızlar merhabaaa daha yeni gelebildim
bugün çok yoğunum malesef, hava da berbat çok yağmurlu
geçmişi okudum ama kime ne yazacağımı unuttum
herkesler iyidir umarımbugün davetiyemi alıcam ben de zehroşum gibi
günder gönderrr
ben hepsini öğretirimm onaaaaa
okuyucu arkadaşımmben beğendim mobilyaları koyu renkler pek hoşuma gitmiyor benim zaten
nerden bunlar :26:
inegöldenokuyucu arkadaşımmben beğendim mobilyaları koyu renkler pek hoşuma gitmiyor benim zaten
nerden bunlar :26:
gri olması sevilmesine yetiyo galibaşık duruyor tabi bunlar ve dolabın ne kocaman senin öyleee
bide ni dedi doktor
muayene sonrası anne olabilirsin her şey normal dedi?
ama yine de test sonuçlarına da bakcaz....sonuçlar çıkınca arayacaklar beni kuzum
hatta bi dahaki gelişine hamile görelim seni falan dedi...yok o kadar da değil dedim....
ama cok tatlı bi kadın soyadımı beğendi...bende benim kendi soyadım daha güzeldi dedimama napalım aldık kocamızınkini
senn unutt unutt bugün beniiiiii
inegöldenbelli bir marka değil
delüüü asıl sen beni unuttunben sana yorum yaptım dersinle ilgili bi kerem sen cevap vermedin bana
hemi de yana yakıla beyaz eşya araştırıyom bi el atıvereydin ya sende
gerçi sağolsun herkeşler yardımıma koştu
sana ihtiyacım yok artık yane seni kullanıp attım ben
tıpkı bir mendil gibi
evet dolabım kocaman....dolap yerine sığmadı bizde mutfak dolabının bi kapağını söktük....kaldırdık...
bak pınarımm bunları dedi
doğru yaa ben 3 kere evlendimm 5 ev değiştirdim yeniledim sana akıl verimm
hiç bi bilgim yokkki senin sorduklarından boş boş okudum benn
bide mendil gibi atmışmışşş
:104::104::104::104::104::104::104::104: al işte sanaaaaa:104::104::104::104::104::104:
öyleyimdir ben işim bitti mi fırlatır atarım
araştırmadın mı sen sanki evlenmeyecen elbet vardır bi faaliyet bu konuda
ama sen fikirlerini benden esirgediğin için
asıl al sana
öyleyimdir ben işim bitti mi fırlatır atarım
araştırmadın mı sen sanki evlenmeyecen elbet vardır bi faaliyet bu konuda
ama sen fikirlerini benden esirgediğin için
asıl al sana
ben beyaz eşyayı en sona bıraktım pınartoşş
bide babamla nişanlıcan teknoloji dahisi insanlar oldukları için kafamı hiç yormuyorumm
onlar özelliklerine bakıp elicek bende onların arasından evimize ve zevkime en uygun olanı seçecemm
Canım biz 20 gün kadar önce aldık hepsi arçelik buzdolabımı 540 lt aldım, ç.mak. 7 kg, bul. mak. 4 programlı aldım ocak fırını da ankastre aldım kabini de verdiler benim mutfağımda fırın ocak kısmı boş o kısım bu kabini alıyorşimdilik nişanlım evimizin bir odasında kalmak zorunda sadece buzdolabıını kullanıyor o bile fark etmiş sebzeler bozulmuyor hemen diyo tek başına yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?