'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaaa ne dedi kuzum doktorrr

muayene sonrası anne olabilirsin her şey normal dedi?
ama yine de test sonuçlarına da bakcaz....sonuçlar çıkınca arayacaklar beni kuzum
hatta bi dahaki gelişine hamile görelim seni falan dedi...yok o kadar da değil dedim....
ama cok tatlı bi kadın soyadımı beğendi...bende benim kendi soyadım daha güzeldi dedimama napalım aldık kocamızınkini

ohh maşallahhh kuzumm
gözün aydınn
bi daha ne zman gitceksin belki kadının içine doğdu kızımm hamile olcaksın bidakineee
lennn cicikler alırızzzzz büssürüüüü

ohh maşallahhh kuzumm
gözün aydınn
bi daha ne zman gitceksin belki kadının içine doğdu kızımm hamile olcaksın bidakineee
lennn cicikler alırızzzzz büssürüüüü

alırız almasına da ciceem....erken yawww....rahatça bi tatil yapim öle 2 ay daha sabret bebişimin aceleci teyzesizaten kız olursa sana göndercem git dila teyzenden işveyi cilveyi süsü püsü öğren diye hehe

kızlar merhabaaa daha yeni gelebildim
bugün çok yoğunum malesef, hava da berbat çok yağmurlu
geçmişi okudum ama kime ne yazacağımı unuttum
herkesler iyidir umarım bugün davetiyemi alıcam ben de zehroşum gibi

alırız almasına da ciceem....erken yawww....rahatça bi tatil yapim öle 2 ay daha sabret bebişimin aceleci teyzesizaten kız olursa sana göndercem git dila teyzenden işveyi cilveyi süsü püsü öğren diye hehe

günder gönderrr
ben hepsini öğretirimm onaaaaa

gelmen yeter bebekk hoşgeldinn

pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR

baktım canım seninkilere de grimiş ama evet kabul ediyorum çok şık ama temizliğinden tırstım :18:

canım bu sonradan yazdıkların benim arçelikten beğendiklerime çok benziyor zaten dolap aynı sanırım hatta kısa ama tombul

onu düşündüm bende evim belli olmadığı için sığmamazlık gibi bi durumla karşılaşırmıyım diye:26:

nişanlımın arkadaşı varmış fabrika çıkış fiyatına ayarlatırım beğenirseniz demiş baya uygun olacak sanıyorum fiyat ama içime sinmedikten sonra fiyatında önemi yok yani sonuçta

biliyom birakacak nişanlıcanda ben sana didiydim dicek sonra elimde bezle dolandıracak beni

tuğçe yaaa çok şık duruyor dolabın hem de ne kadar uygun böyle bir dolap :26: bişi değil yani bu fiyata

ama dedğin de haklısın hepsi bi marka olması en mantıklısı şu an siemens ve arçelik arasında gidip geliyorum

arkadaşımız arçelikten iyi bi fiyat çıkartırsa sanırım ordan olacak:26: beklediğimiz gibi gelmezse ya da siemense yakın bişi çıkarsa tercihim siemens olacak o zaman

Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.

5841 NFY Buzdolabı
8103 HE Ç. Maninası
6230 HT B. Makinası

hemen bakıcam bunlara da bircanım benim baktıklarım da şöyle bak

5796 NH buzdolabı
8104 HE çam.mak.
6263 HT bul.mak.

aşagı yukarı aynı olacak eğer arçelikte karar verirsek :13::13::13:

gri olması sevilmesine yetiyo galiba şık duruyor tabi bunlar ve dolabın ne kocaman senin öyleee

bide ni dedi doktor

hosgeldin özgişimmm....hadi sende al yükle foto görelim....

günder gönderrr
ben hepsini öğretirimm onaaaaa

gri olması sevilmesine yetiyo galiba şık duruyor tabi bunlar ve dolabın ne kocaman senin öyleee

bide ni dedi doktor

evet dolabım kocaman....dolap yerine sığmadı bizde mutfak dolabının bi kapağını söktük....kaldırdık...

bak pınarımm bunları dedi

Son düzenleme:
senn unutt unutt bugün beniiiiii

delüüü asıl sen beni unuttun ben sana yorum yaptım dersinle ilgili bi kerem sen cevap vermedin bana

hemi de yana yakıla beyaz eşya araştırıyom bi el atıvereydin ya sende

gerçi sağolsun herkeşler yardımıma koştu

sana ihtiyacım yok artık yane seni kullanıp attım ben

tıpkı bir mendil gibi

inegölden belli bir marka değil

anladım ama renk ve tarz olarak çok beğendim ben

renkli objelerle daha da canlanıp hayat bulacak mobilyalar bence

doğru yaa ben 3 kere evlendimm 5 ev değiştirdim yeniledim sana akıl verimm
hiç bi bilgim yokkki senin sorduklarından boş boş okudum benn
bide mendil gibi atmışmışşş
:104::104::104::104::104::104::104::104: al işte sanaaaaa:104::104::104::104::104::104:

evet dolabım kocaman....dolap yerine sığmadı bizde mutfak dolabının bi kapağını söktük....kaldırdık...

bak pınarımm bunları dedi

dolabımı söktünüzz

yuhungen nerden geldi aklınıza :44:

aklımızda olsun madem bu yöntem

bide çok sevindim hiç bir sorun olmamasına inşallah istediğin zamanda mutlu haberlerini alırız canım

öyleyimdir ben işim bitti mi fırlatır atarım

araştırmadın mı sen sanki evlenmeyecen elbet vardır bi faaliyet bu konuda

ama sen fikirlerini benden esirgediğin için

asıl al sana

asıl al sana

ben beyaz eşyayı en sona bıraktım pınartoşş
bide babamla nişanlıcan teknoloji dahisi insanlar oldukları için kafamı hiç yormuyorumm
onlar özelliklerine bakıp elicek bende onların arasından evimize ve zevkime en uygun olanı seçecemm

asıl al sana

Canım biz 20 gün kadar önce aldık hepsi arçelik buzdolabımı 540 lt aldım, ç.mak. 7 kg, bul. mak. 4 programlı aldım ocak fırını da ankastre aldım kabini de verdiler benim mutfağımda fırın ocak kısmı boş o kısım bu kabini alıyor şimdilik nişanlım evimizin bir odasında kalmak zorunda sadece buzdolabıını kullanıyor o bile fark etmiş sebzeler bozulmuyor hemen diyo tek başına yaşıyor.

hımmm biz teknoloji özürlüyüz yani seninkiler dahi olduğuna göre

ciddimisin handişşşşşş

hemen bana kodlarını şey etsen yaaaaa

arçelikten dimekkkk :97::97::97::97:

kaç para tl bide onu şey etsen olaarrr mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…