Tavuk haşlama içine patateste koyuyorum hem güzel hem basit
Bir de Pilav yanına eşime ayran bana salata
Sen ne yapıcaktın?
günaydın kızlar
biz dün arpacık çorbası makarna salata yedik. fırında tavuk yapacaktım ama eşim bekleyemedi.
aaaaa tavuk haslama evet çok güzel oluyor.bende dün düdüklümü kullandım ilk kez 10 dk da haslandı tavuklarım düdüklümü öpecektim o derece. 2 günlük yemeğim hazır yani pilav yaparım bugün tamamdır.
Günaydın hamarat gelin ne güzel yaa bakalım ben neler yapacam yemek mevzusu korkutuyor biraz beni ellerine sağlık ayrıyetten kuzum
yaa ne hamarat ne hamarat
korkma bişi yok yemekte bazen mutfaga cakılı kalıyosun o kadar
Bugün hiç tadım yok yaa dünden kalma sizede sorim canlar biz salon takımının resmine bakarak perde seçtik gelen koltuk takımı zaten istediğimizden farklı geldi ama zaten istediğimizde gelseydı perde uymayacaktı foto bizi yanılttı ne yapalım olan oldu bende daha görmedim ama perdeleri koyu gri perdeye kahverengi yanarlı dönerli koltuk takımı nasıl olur sizce kalmalı mı çıkarmalı mıyım en kısa zamanda gidip foto çekip yükleyecem 1-2 yıl kullanırım dedim sonra değiştiririm :18::18::18::18:
günaydın kızlar
biz dün arpacık çorbası makarna salata yedik. fırında tavuk yapacaktım ama eşim bekleyemedi.
aaaaa tavuk haslama evet çok güzel oluyor.bende dün düdüklümü kullandım ilk kez 10 dk da haslandı tavuklarım düdüklümü öpecektim o derece. 2 günlük yemeğim hazır yani pilav yaparım bugün tamamdır.
Tatlım öncelikle üzme kendini birbirine çok zıt duracağını sanmıyorum resim çektiğinde daha iyi anlarız..
Hem dediğin gibi kullanırsın bir süre baktın ki çok rahatsız ediyo değiştirirsin ileride..
iyiakşamlar canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnndün 2-3 günlük bi kaç parça eşyamdan başka herşeyimi topladım sabah arabayla geldim işe akşam üstü evimize valiz hazırlamaya gidiyoruz da aşkımla
Dün teyzemle kuzenim geldi
bugün de babaannmle halam gelecekmiş diğerleri de cumartesi
Günaydın kızlar Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsunNasılsınız bakimm
Aslıcım sana hayranım ne güzel bütün yemekleri yapabiliyosun Yaaa tavuk haşlama fikri kulağa hoş geldi düdüklüde 10 dk.daTüm tavuğu mu haşladın ben 2 kişiyizya neyden ne kadar yapıcağımı ayarlayamıyorum Sonra çok geliyo hep
susu daha sık gel buralaraaaa
hümmmm son 4
*
maviş canını sıkmaa hemen git bi bak belki düşündüğünen bile güzel olmuşturr
*
günaydınn kızlarrr
dün akşam büyük ölçüde ders çalışmış içi rahatlamış bi dila var karşınızdaaa
inşallah bunun da üstesinden gelcemmm :26::26:
günaydınlaarrrrrrr
yine sorularımla karşınızdayımmmm
beyaz eşya olayının son noktasına geldim çok şükür
arçelikten fiyat geldi ordan inox seçtim yine dayanamayıp
birde boschtan seçtiklerim var onlar beyaz
bu iki gruptan birini tercih etmem gerekiyor
ya arçelik inox olacak ya bosch beyaz :26:
fiyatlar aynı 50 lira bi fark var sadece
hadi son kez
help
bana yardım ederseniz eliften haberler getirdim anlatırım etmezsiniz anlatmam
eşim 2 gün üst üste aynı yemeği yiyebilen birihatta kendi dedi fazla yap diğer gün uğraşmayalım diye
fissler benim düdüklü normalden daha cabuk pişiriyor diye almıstım ama korkuyordum hep . dün elimde kitabı ile acılısı yaptım 10 dk haslandı :128: hatta daha az tutsam da olcakmıs etler dökülme raddesine gelmiş.
her yemeği bilmiyorum ya ama kızlar ve net sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?