'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence de hala uğraşıyon benlee
ama sanırım o da bosch der çünkü abimlere o şekilde aldılarr

bu durumda bosch 2 arçelik 1 oldu

tamam uğraşmayayım şimdilik ama

elif çok iyi çok mutluymuş cumartesi balayından dönmüşler çok güzel geçmiş tatili sarj aletleri olmadığı için telleri kapanmış ve çok iyi olmuş onlar için dünyayla bağlantıyı kesmişler yani

cumartesi geldikten sora kendi ailesine gitmişler bi dünde istanbula kayınailesine el öpmeye gidiyordu

çok özlemiş herkesi çok çok selamı vardı anlatçak çok şeyi varmış

resimlerimi gördünüz mü beğendiniz mi dedi bayıldık dedim

senin ekran görüntüsü aldığı söyledim çok sevindi yorumları merak etti çünkü

hümcüm düğününe davet ettim o tarihte ankadarada başka bi düğüne katılması gerekmiş ama sevgilerini ve mutluluk dileklerini iletti sana da

inşallah unutmamaşımdır bişiler :44:

velhasıl çokçana mutlu çokcana aşık evli olmak muhteşemmiş öle didi

Düdüklüde mesela et yada tavuk haşıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzda Fazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:

canımm koyduğun şeyii 4 parmak geçene kadar koyabilirsin
yemek bastırmıyosan suyu fazla olsa da önemli diill
ocağın altı açık kalsın ses çıkardıktan sonra altını kıs 10 max 15 dk sora indirebilirsin ocaktann

Düdüklüde mesela et yada tavuk haşlıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzda Fazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:

benim düdüklüm fissler ben şu ana kadar düdüklüden hep uzak durdum canımla birlikte talimatı okuruz yaparız diyorum... zateb uyarı lambası da var yeşil yanınca altını kıs demek kırmızıya çıkarsa acil altını kapat çok kaynadı demek çok para verdik ama ne yapayım.... bizim eskiden düdüklü patlamıştı normalleri kullanmaya korkuyorum ben

tefaldan ziyade en iyisi Fisssler

benim çamaşır makinemle aynı sizinki de ben de çok memnunum makinemden.beyaz eşyalarım arçelik 1 seneyi geçerekten kullanıyorum.buzdolabı gayet güzel.sebze bölümünde yeşillikler bir hafta bozulmadan kalabiliyorlar.siemens almayı çok istemiştim aslında.maddiyat olarak arçelik daha hesaplı geldi ondan aldık.aklımda soru işareti kalmadı.gayet tatmin etti arçelik.ha birgün kalkar siemens alırsam meraktan almış olurum.sadece bu

evettttttttttttttttt iş falan yapmak istemiyorum yerimde duramıyorum

çok sağolsun canım sende ona benim selamımı ilet ben balayından döndükten sonra Elif le ilk buluşmamızı yaparız artık Ceren de gelir Ankaralı gelinler buluşur

Düdüklüde mesela et yada tavuk haşlıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzda Fazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:

Canım kısa sürere haşlandığı için ben yarısının yarısı az su koyuyorum sorun olmuyor.

Günaydın taze gelin Canım zamanla ölçü tutturuyorsun bende ilk zamanlar çok yapardım şimdi iki günlük yapabiliyorum sürekli sorabilirsin bildiğim kadarı ile ölçü konusunda yardımcı olurum...

Ayyy cnm çok tşkler Mesela et yada tavuk ne kadar su koymalıyımki çekmesin dibi tutmasın diye

kızlar öncelikle günaydınlar asker bekleyen gelinmizin şafağı bitiyormu nee birde hümümüzün düğününe çok az kaldı bu hafta bitsin çabuk

canım annem 20 seneye yakındır düdüklü kullanıyor öyle kalite bişide değil inan ve çok çok memnun aklın hayaline gelebilcek herşeyi düdüklüde yapıyor ben artık şok oldum annneme :)))))))) veee onda bile sulumu susuzmu problem yaşamadık zaten su buhara dönüşüyor düdüklü onu atıyor ve kendi kafandaki zamana göre yapıyorsun ki bizimki 20 senelik bişi

şimdili modeller fissler ve tefal için zaten 10 dakka kafi :)

bende hisar var yeni modelmiş kullanma klavuzunu yanlış koymuşlar eski modelinki bakıyorum ama kapatamıyorum hisarı anneme evrecem hem normal tencere hem düdüklü tencere olabiliyormuş 2 kapaklı

kendimede fissler alıcam kesinlikle şu anda en tavsiye edilen ve kitapçıktaki pişirme yöntemini yaparsan başarabilirsin

aslı fissler ile ilgili denemlerini yazarsan çok sevinirim çünkü bende almayı üdşünüyorum siz burda yazınca direk not alıyorum bazı püf noktaları .)

çok sağolsun canım sende ona benim selamımı ilet ben balayından döndükten sonra Elif le ilk buluşmamızı yaparız artık Ceren de gelir Ankaralı gelinler buluşur

iletirim canım evet bi buluşun görüşün artık

eskişehirlilerde gelsin hatta oraya yakın zati

bizde kıskanalım sizi burdan

Hüm'ün yesin seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım kısa sürere haşlandığı için ben yarısının yarısı az su koyuyorum sorun olmuyor.

Hmmmm sorumun cevabını aldım cnm sağol Başka neler yapılabilir pratik ve hızlı olarak düdüklüde Benim eşim çok sabırsız sinir ediyo beni Tam bişey pişiricem boşver şimdi 1 saatten önce pişmez hemen 2 yumurta kırıp yiyelim diyo Yumurta yapıyorum sadece bende

valla kuzum.baya bi yoğunum....işten cık spor ev yemek haftasonu ana baba ziyareti derken artık kendime vakit ayıramıyorum düşün yani...

üzülme ya...bi foto cek bakalım görelim öle yorum yapalım...olmadı durumun varsa bi süre kullanıp değiştirirrsin

Pınarrrrrrr bende Arçelik diyorum tabikisi

bide kızlar düdüklüde fasulye ve nohut gibi zor pişen yemekleri bile hafif kaynatıp buzlukta saklayın derim sonra 10 dakikada kuru fasulyeniz hazır olsun benim annem çalışan bir anne olduğu için böyle şeler yapardı

her hafta zeytinyağlı sarma olurdu çalıştığı halde ayda 1 gün 4 poşet yaprak sarar her hafta bize yaprak sarmayı yedirirdi hepsini buzluğa koyardı ve sarmalar harika olurdu :)

Son düzenleme:
Aslımmmmmmmmmmmmmmmm Tuğçemmmmmmmmmmmmmm canlarım düğünde jartiyer çorabınız yırtılmadı demi :44::44::44::44: çok ince bişey ya eskiden giydiğimiz muzlu külotlu çoraplar gibi takımın vardı zaten bi de ayrı pentiden aldım ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…