Pınar kuzum benim tüm gri eşyalarım Arçelik 2 yıl önce ablam evlendi onunda tüm eşyaları arçelikti ve çok memnun annemlerin evindekilerde arçelik şu ana kadar hiç arıza çıkarmadı kaç yıldır kullanıyoruz kuzum
bence de hala uğraşıyon benlee
ama sanırım o da bosch der çünkü abimlere o şekilde aldılarr
Düdüklüde mesela et yada tavuk haşıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzdaFazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:
Düdüklüde mesela et yada tavuk haşlıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzdaFazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:
kızlar günaydın beyaz eşya konusunda tabiki de bosch diyorum biz aldık ben kullanmaya başladım düğüne kadar evimizde ben yaşayacağım için kurdurttuk hepsini çok iyi araştırmalarımız da bize boschu işaret etmişti ben de düdüklü meselesini soracaktım clipso alacağım patlama riski olmadığı için ama tefal mi alsam diğer markalar mı bilemedim diğerlerinin clipsosuyla tefal arasında fark var mı ki acaba:44::44:
kuzum bizim bütün eşyalar arçelik ve baya memnunuz.
özellikle çamaşır makinası , 15 dklık programı var baya işime yarıyor.
Dolapta kombi tipi , içi baya geniş.Altta buzluk olması daha rahat geliyor bana
Eki Görüntüle 712125
Eki Görüntüle 712126
Eki Görüntüle 712127
biz forum istanbuldaki arçelikten almıştık , vitrin mağazamı ne öyle bişey olduğu için oraya özel indirimler oluyordu.
Günaydın kızlaar
mavişcan sıkma canını düzelir hepsini tekrar alırsınız.
hümm heyecan doruktaa
aslıcan elerine sağlık bende o günleri görür müyüm acaba. müzmin nişanlı ben
dişimin ağrımasına rağmen bugün çok hayat doluyum
pınaroviççç bence bosch al 50 liraya falan bakma. beyaz olsada güzel olur ama benim gönlüm hem gri he bosch da yanabu hafta sonu seçtik biz beyaz eşyalarımızı. buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası 4900 tuttu
bu durumda bosch 2 arçelik 1 oldu
tamam uğraşmayayım şimdilik ama
elif çok iyi çok mutluymuş cumartesi balayından dönmüşler çok güzel geçmiş tatilisarj aletleri olmadığı için telleri kapanmış ve çok iyi olmuş onlar için dünyayla bağlantıyı kesmişler yani
cumartesi geldikten sora kendi ailesine gitmişler bi dünde istanbula kayınailesine el öpmeye gidiyordu
çok özlemiş herkesi çok çok selamı vardı anlatçak çok şeyi varmış
resimlerimi gördünüz mü beğendiniz mi dedi bayıldık dedim
senin ekran görüntüsü aldığı söyledim çok sevindi yorumları merak etti çünkü
hümcüm düğününe davet ettimo tarihte ankadarada başka bi düğüne katılması gerekmiş ama sevgilerini ve mutluluk dileklerini iletti sana da
inşallah unutmamaşımdır bişiler :44:
velhasıl çokçana mutlu çokcana aşıkevli olmak muhteşemmiş öle didi
Düdüklüde mesela et yada tavuk haşlıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzdaFazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:
Günaydın taze gelinCanım zamanla ölçü tutturuyorsun bende ilk zamanlar çok yapardım şimdi iki günlük yapabiliyorum sürekli sorabilirsin bildiğim kadarı ile ölçü konusunda yardımcı olurum...
Ayyy cnm çok tşklerMesela et yada tavuk ne kadar su koymalıyımki çekmesin dibi tutmasın diye
çok sağolsun canım sende ona benim selamımı iletben balayından döndükten sonra Elif le ilk buluşmamızı yaparız artık Ceren de gelir Ankaralı gelinler buluşur
kızlar öncelikle günaydınlar asker bekleyen gelinmizin şafağı bitiyormu nee birde hümümüzün düğününe çok az kaldı bu hafta bitsin çabuk
canım annem 20 seneye yakındır düdüklü kullanıyor öyle kalite bişide değil inan ve çok çok memnun aklın hayaline gelebilcek herşeyi düdüklüde yapıyor ben artık şok oldum annneme :)))))))) veee onda bile sulumu susuzmu problem yaşamadık zaten su buhara dönüşüyor düdüklü onu atıyor ve kendi kafandaki zamana göre yapıyorsun ki bizimki 20 senelik bişi
şimdili modeller fissler ve tefal için zaten 10 dakka kafi :)
bende hisar var yeni modelmiş kullanma klavuzunu yanlış koymuşlar eski modelinki bakıyorum ama kapatamıyorum hisarı anneme evrecem hem normal tencere hem düdüklü tencere olabiliyormuş 2 kapaklı
kendimede fissler alıcam kesinlikle şu anda en tavsiye edilen ve kitapçıktaki pişirme yöntemini yaparsan başarabilirsin
aslı fissler ile ilgili denemlerini yazarsan çok sevinirim çünkü bende almayı üdşünüyorum siz burda yazınca direk not alıyorum bazı püf noktaları .)
Canım kısa sürere haşlandığı için ben yarısının yarısı az su koyuyorum sorun olmuyor.
iletirim canımevet bi buluşun görüşün artık
eskişehirlilerde gelsin hatta oraya yakın zati
bizde kıskanalım sizi burdan
Ne olsun kuzum aynı görüşemiyoruz özledim ama ben seni
Evle uğraşıyorum işte daha göremediğim kahverengi yanarlı dönerli salon koltuk takımıma gri perdelerim var bakalım nasıl oldu inşallah boşuna üzülmüşümdür:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?