'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy ne güzel ya bütün sevdiklerin yanında olacak..

bircan hadi ya yorma kendini lütfen. benimde mutfakta ocakla basım derttte. dün tencereleri üstüne fırlatıp kırasım geldi.

tadilat olcak desene o zaman:26:

Koku yapıyo evde bütün günde bir yer açılmıyo daha tüm evi yeni temizleyip halılarımı yıkatmıştım kaldırdım bende tadilattan sonra sericem
Dün evi o halde görünce nasıl gözüm dönmüşse ustaların yanına bir çıktım adamlar neye uğradığını şaşırdı salak herifler boruyu patlatmış bir de yok abla bizden olmamıştır diyolar sanki biz boş zamanlarımızda banyonun havalandımasıyla uğraşıyoruz hafta sonu da eşşek gibi yapacaklar...

Bu akşam hiç bulaşmıcam zaten..

hümayrammmmm ay ayyy 2-3 parça eşya bırakmış yahu artık o gidiyomuş

kocasının yanına :123::123::123:

yerim ben seni

*

Bircan cidden sinir bozucu ya. hele hele ev pırıl pırl iken olacak şey değil:18: doğru tüm gün zaten havasız ev

bide bende korkarım düdüklüden fısıldamaya başlıyor ya aha patlıyor diye çok korkuyorum :18::18::18:

ayy ünideyken bulunduğum şehir dolayısıyla kaynama noktası farklı olduğundan biz nerdeyse bütün yemekleri düdüklüde yapıyodukk
artık uzmanı oldum düdüklününn

ayrıca evli diilimm ama üni bana çok şey kattığından size bi ipucu verimm kızlarr
etlerinizi haşlarken hemen yumuşaması için suyun içine yarım ekmek kadar fazla olmasa da ekmek atın içinee
o da çabuk yumuşamasına neden olurr

bosch 1 arçelik 0

kimse yardım etmezse eliften haberleri yalnız sana anlatcam tuğcemikomm

bide bende korkarım düdüklüden fısıldamaya başlıyor ya aha patlıyor diye çok korkuyorum :18::18::18:

Pınar kuzum benim tüm gri eşyalarım Arçelik 2 yıl önce ablam evlendi onunda tüm eşyaları arçelikti ve çok memnun annemlerin evindekilerde arçelik şu ana kadar hiç arıza çıkarmadı kaç yıldır kullanıyoruz kuzum

çok şükür arkadaşlarım da geliyorlar

bir yandan gözüm dolsa da sonra onunla geçireceğim günleri düşününce kalbim pır pır ediyor

bosch 1 arçelik 0

kimse yardım etmezse eliften haberleri yalnız sana anlatcam tuğcemikomm

kuzum bizim bütün eşyalar arçelik ve baya memnunuz.
özellikle çamaşır makinası , 15 dklık programı var baya işime yarıyor.
Dolapta kombi tipi , içi baya geniş.Altta buzluk olması daha rahat geliyor bana

Eki Görüntüle 712125

Eki Görüntüle 712126

Eki Görüntüle 712127

biz forum istanbuldaki arçelikten almıştık , vitrin mağazamı ne öyle bişey olduğu için oraya özel indirimler oluyordu.

kızlar günaydın beyaz eşya konusunda tabiki de bosch diyorum biz aldık ben kullanmaya başladım düğüne kadar evimizde ben yaşayacağım için kurdurttuk hepsini çok iyi araştırmalarımız da bize boschu işaret etmişti ben de düdüklü meselesini soracaktım clipso alacağım patlama riski olmadığı için ama tefal mi alsam diğer markalar mı bilemedim diğerlerinin clipsosuyla tefal arasında fark var mı ki acaba:44::44:

Düdüklüde mesela et yada tavuk haşlıycam ne kadar su koyucam ya suyun hepsini çekerde yanarsa kapağı açıp bakamıyoruzda Fazla doldursam suyunu bişey olmaz değilmi :26:

Son düzenleme:

Günaydın taze gelin Canım zamanla ölçü tutturuyorsun bende ilk zamanlar çok yapardım şimdi iki günlük yapabiliyorum sürekli sorabilirsin bildiğim kadarı ile ölçü konusunda yardımcı olurum...

Tatlım benim eşyalar Arçelik ama sen Bosh beyaz al
inoxun kullanışından dolayı ben Beyaz tercih ederim.

Hadi anlat Elifi ben zaten ne Elif'in ne Tuğçe'nin resimlerini de görmedim sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım benim düdüklü Karaca ben 8 dk pişirdim tavuğu hatta içine patateste attım çok güzel oldu...
Ben nohut kurufasulye mercimek çorbası falan hep düdüklüde yapıyorum çok iyi oluyor...

Günaydın kızlaar
mavişcan sıkma canını düzelir hepsini tekrar alırsınız.

hümm heyecan doruktaa

aslıcan elerine sağlık bende o günleri görür müyüm acaba. müzmin nişanlı ben

dişimin ağrımasına rağmen bugün çok hayat doluyum

pınaroviççç bence bosch al 50 liraya falan bakma. beyaz olsada güzel olur ama benim gönlüm hem gri he bosch da yana bu hafta sonu seçtik biz beyaz eşyalarımızı. buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası 4900 tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…