'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar biz geçen gün haticeyle 40 dk telde konuştukk
sanki 40 yıllık arkadaş, dost gibi maşallahh

Evet ya bende konuşmanın sonunda hatırladım biz ilk defa konuşuyorduk.:44:
Maşallah ama canım o kadar rahattımki seninle konuşurken en son annem sordu kimle konuşuyordun, Aytülle mi diye hayır dedim. Şaşırdı sen başkalarıyla bu kadar konuşmazdın diye.
Maşallah keşke nikahımda da olsaydın.

keşke haticemmm
eğitimim olaydıı ne güzel olurduuu
nikahına gelirdimm

kızlarr vakumlu poşete dünya para vermeyinn bakın ne buldummmm

VAKUMLU POŞET

Malzeme
Kalın çöp poşeti (en sağlamları siyah kalınlar oluyor)
Kalın yapışkan bant (duct tape)
Elektrik süpürgesi

Yapılışı
1. Çöp poşetini yere veya yatağa serip, içine saklayacağınız giyecekleri düzgünce yerleştirin.

2. Poşeti yeteri kadar doldurduktan sonra ağzını sadece 4-5 cm açıklık kalacak şekilde katlayıp duct tape ile bantla iyice kapatın. Kalan açıklığı bantlamak için ayrıca bant kesip yanınızda hazır bulundurun.

3. Kalan açıklıktan süpürgenin borusunu sokup, havasını çekin. Düzgün olarak havasının çekilmesi için üstüne geniş ve düz bir levha koyabilir veya üstüne yatabilirsiniz.

4. Poşetin havasını iyice çekince, el çabukluğu ile geri kalan açıklığı kapatıp bantlayın.

5. İsterseniz sakladığınız yünlülerin içine naftalin atabilirsiniz.

pratik anneden alıntı

nolcak benim bu karasızlığım

gözümü karartmam lazım artıkınnnn

Ben de böyle kararsızımm Annem artık alışverişe çıkmak istemiyo benle napıyım alıp pişman olcağıma iyice düşüniyim içime sinsin diyorum Tabi bi yandan da bunu yenmeye çalışıyorum Bosch ların dayanıklı olduğunu ben de duydum. Ama biraz da eski model makineler için geçerli artık makinaları tasarlarken kısa sürede bozulsun diye tasarlıyorlar Gönlün hangisinden yanaysa seç birini inox istiyosan arçelik olsun :82: sonuçta arçelik kullanan da çok var

Elif de gelse artık nerelerde kaldı Bakalım neler anlatcak son konuştuğumda hakikaten bayaaa bulutlardaydıı

oh maşallah elif geldiğinde ben de bulutlara yeni adım atmış olacağım inşallah

haticecim iyiyim cnm nasıl olayım yorgunum çok uykusuzum u evlilik insanı uykusuz bırakıyo haberin olsun

oh maşallah elif geldiğinde ben de bulutlara yeni adım atmış olacağım inşallah

Ne güzeeeeeeeelll Ben de görücem dimi o günleriiii Birisi mutlu olduğunda hemen bende mutlu oluyorum bu forumu bu yüzden seviyorum duygular çok çabuk geçiş yapıyor yanyana olsak böyle olmaz heralde

yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum eve gideceğim annemlerin evi yakın iş yerime arabayla geldim eve gidip kalan eşylarımı alacağım yemek falan yerim geri gelirim iş yerine biraz erken çıkayım diyeceğim bakalım başkan ne diyecek

oyhhh amma konuşmuşsunuzzzz

pınaroviçççç ben de bosch diyorummm

buket hoşgeldinnnn, zayıflama topiğinde tanışmıştık senle özge ben meslektaşınım

düdüklü ile ilgili ne güzel fikirler vermişsiniz ben de hayatımda hiç kullanmadım ve korkuyom biraz ama kullanıcammm
boş zamanlarımda bişiler haşlayıp buzluğa atayım ben deee

sonracığıma kalmış 38 günüm sürekli ordan burdan davetiye geliyo bu sene herkes evleniyoooo
yarın kardeşimi sözlüyoz :123:
şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
Hoşbulduk özgeeee hatırladım yaa hatırlamam mı hiç meslektaşımııı
Senin de az günün kalmış ohh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…