kızlar biz geçen gün haticeyle 40 dk telde konuştukk
sanki 40 yıllık arkadaş, dost gibi maşallahh
1 Adet Beynelminel geldi
Hayırlı günler kuzularım
hoşgeldin haticeeee
Evet ya bende konuşmanın sonunda hatırladım biz ilk defa konuşuyorduk.:44:
Maşallah ama canım o kadar rahattımki seninle konuşurken en son annem sordu kimle konuşuyordun, Aytülle mi diye hayır dedim. Şaşırdı sen başkalarıyla bu kadar konuşmazdın diye.
Maşallah keşke nikahımda da olsaydın.
Tuğçem nasılsın bakalım?
Hüm Fıstığım nasılsın bakem?
İzin işini hallettim ama eğitim koymuşlar izin günüme ve katılım zorunlu
nolcak benim bu karasızlığım
gözümü karartmam lazım artıkınnnn
Ben de böyle kararsızımmAnnem artık alışverişe çıkmak istemiyo benle napıyım alıp pişman olcağıma iyice düşüniyim içime sinsin diyorum Tabi bi yandan da bunu yenmeye çalışıyorum Bosch ların dayanıklı olduğunu ben de duydum. Ama biraz da eski model makineler için geçerli artık makinaları tasarlarken kısa sürede bozulsun diye tasarlıyorlar Gönlün hangisinden yanaysa seç birini inox istiyosan arçelik olsun :82: sonuçta arçelik kullanan da çok var
Elif de gelse artık nerelerde kaldıBakalım neler anlatcak son konuştuğumda hakikaten bayaaa bulutlardaydıı
bendeniz sürekli wc si gelen bayan düğün günü hiç gelmedi hayret ettim
düğün salonuna gitmeden bi kardesim yardım etmişti.
ama düğünden sonraaaaaaaaaa altıma edecektim
keşke haticemmm
eğitimim olaydıı ne güzel olurduuu
nikahına gelirdimm
Ay çok eğlenirdik.
Oya, Aslı, Çağla, Müge, hüm, Pınar, Tuğçe, Kriz Birya ve ismini sayamadığım diğer kızlar hep birlikte eğlenirdik.
oh maşallahelif geldiğinde ben de bulutlara yeni adım atmış olacağım inşallah
Ne güzeeeeeeeelllBen de görücem dimi o günleriiii Birisi mutlu olduğunda hemen bende mutlu oluyorum bu forumu bu yüzden seviyorum duygular çok çabuk geçiş yapıyor yanyana olsak böyle olmaz heralde
Hoşbulduk özgeeee hatırladım yaa hatırlamam mı hiç meslektaşımıııoyhhh amma konuşmuşsunuzzzz
pınaroviçççç ben de bosch diyorummm
buket hoşgeldinnnn, zayıflama topiğinde tanışmıştık senleözge ben meslektaşınım
düdüklü ile ilgili ne güzel fikirler vermişsiniz ben de hayatımda hiç kullanmadım ve korkuyom biraz ama kullanıcammm
boş zamanlarımda bişiler haşlayıp buzluğa atayım ben deee
sonracığıma kalmış 38 günümsürekli ordan burdan davetiye geliyo bu sene herkes evleniyoooo
yarın kardeşimi sözlüyoz :123:
şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?