- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
canım et yada tavuk zaten kendi suyunu da vereceği için çok su koymana gerek yok :44::44::44::44: diye düşünüyorum doğru mudur
kızlar öncelikle günaydınlar asker bekleyen gelinmizin şafağı bitiyormu nee birde hümümüzün düğününe çok az kaldı bu hafta bitsin çabuk
canım annem 20 seneye yakındır düdüklü kullanıyor öyle kalite bişide değil inan ve çok çok memnun aklın hayaline gelebilcek herşeyi düdüklüde yapıyor ben artık şok oldum annneme :)))))))) veee onda bile sulumu susuzmu problem yaşamadık zaten su buhara dönüşüyor düdüklü onu atıyor ve kendi kafandaki zamana göre yapıyorsun ki bizimki 20 senelik bişi
şimdili modeller fissler ve tefal için zaten 10 dakka kafi :)
bende hisar var yeni modelmiş kullanma klavuzunu yanlış koymuşlar eski modelinki bakıyorum ama kapatamıyorum hisarı anneme evrecem hem normal tencere hem düdüklü tencere olabiliyormuş 2 kapaklı
kendimede fissler alıcam kesinlikle şu anda en tavsiye edilen ve kitapçıktaki pişirme yöntemini yaparsan başarabilirsin
aslı fissler ile ilgili denemlerini yazarsan çok sevinirim çünkü bende almayı üdşünüyorum siz burda yazınca direk not alıyorum bazı püf noktaları .)
Pınarrrrrrr bende Arçelik diyorum tabikisi
nolcak benim bu karasızlığım
gözümü karartmam lazım artıkınnnn
Hmmmm sorumun cevabını aldım cnm sağolBaşka neler yapılabilir pratik ve hızlı olarak düdüklüde Benim eşim çok sabırsız sinir ediyo beni Tam bişey pişiricem boşver şimdi 1 saatten önce pişmez hemen 2 yumurta kırıp yiyelim diyo Yumurta yapıyorum sadece bende
Walla bilmemki doğrudur heralde
Benimde hisar çeyiz paketimin içindeydi bi deniyim bakalım memnun kalmazsam bende fissler alırım
Aslımmmmmmmmmmmmmmmm Tuğçemmmmmmmmmmmmmm canlarım düğünde jartiyer çorabınız yırtılmadı demi :44::44::44::44: çok ince bişey ya eskiden giydiğimiz muzlu külotlu çoraplar gibitakımın vardı zaten bi de ayrı pentiden aldım ne olur ne olmaz diye
Canım Mercimek çorbası yapabilirsin yarım su bardağı mercimek 5-5.5 bardak su kısa sürede pişiyor kaynadıktan sonra 15-20 dk en fazla..
Kışın nohut,bamya, kurufasülye yaptım. Şimdi aklıma gelmedi başka geldikça yazarım hatta ölçülerime daha dikkat ederim bundan sonra sana da yazarım..
Eşim benden 45 dk sonra geldiği için ben yemekleri yetiştiriyorum yoksa benim kide sabırsız erken geldiği zamanlarda ocakta yemek pişerken onu yarın yeriz deyip yumurta kırdırıyoHepsi aynı yani
canım deneyimlerini yazarmısın memnun kalırsan ben fissler felan almıyım nereden baksan 300 tl fiyatı
aslı hüm kızlar sizin fisslerler kaç litre
valla kuzum beyaz eşya şans işi biraz da....annemin Arçelik çamaşır makinesi 15 sene dayandı...buzdolabı aynen....
5 sene önce Vestel tv aldılar....5 senede 5 kez bozuldu...bu ay yenisini aldılar...ama komsumuz da bizle birlikte vestelden aynı tv den aldı...hala kullanıyor bozulmadı...etrafımızda böyle örnek cok....
sıkma canını o yüzden....hangisi hoşuna gidiyo ve hesabına göre....bak beğen al....
Ben jartiyer giymedim cnm normal ten rengi çorap giydim eve gelince giydim büstiyer takımını
bide kızlar düdüklüde fasulye ve nohut gibi zor pişen yemekleri bile hafif kaynatıp buzlukta saklayın derim sonra 10 dakikada kuru fasulyeniz hazır olsun benim annem çalışan bir anne olduğu için böyle şeler yapardı
her hafta zeytinyağlı sarma olurdu çalıştığı halde ayda 1 gün 4 poşet yaprak sarar her hafta bize yaprak sarmayı yedirirdi hepsini buzluğa koyardı ve sarmalar harika olurdu :)
valla kuzum.baya bi yoğunum....işten cık spor ev yemek haftasonu ana baba ziyareti derken artık kendime vakit ayıramıyorum düşün yani...
üzülme ya...bi foto cek bakalım görelim öle yorum yapalım...olmadı durumun varsa bi süre kullanıp değiştirirrsin
Pınarrrrrrr bende Arçelik diyorum tabikisi
Ben de sabah evden çıkarken ılık suya koyuyorum nohutu akşam gidiyorum pişiriyorum iyi oluyor.
Sarmayıda annen gibi yapıyorum acil bir misafir gelse zorda kalmıyorum yani..
Hatta ben sigara böreği sarıp buzluğa atıyorum basit oluyor her zaman yemek yemiyoruz zaten.
Ben jartiyer giymedim cnm normal ten rengi çorap giydim eve gelince giydim büstiyer takımını
Canım peki jartiyeri neden tercih etmedin rahatsız edeceği için mi? şey bir de jartiyer görsellik için mi terch ediliyor ben anlamıyorum pek
heeee jartiyet bustiyere iple bağlanıyor falan ya seksi bi görüntüsü var herhalde
o değil de kızlar loya da kırmızı jartiyer falan vardı asıl onlardan almak lazım
Benim gelinliğimin kendi içinde kalıbı vardı büstiyeri yani o yüzden giyemedim Takım halinde giymedikten sonrada güzel durmuyo zaten evde eşim namaz kılarken giydimBBide düğünde aşağı iner kayar yukarı çekmek gerekir diye düşündüm Bence sizde düğünde giymeyin Çok afedersiniz çişim geldi annemler halamlar yaptırdılar öyle jartiyer fln olsa utanırdım
Benim gelinliğimin kendi içinde kalıbı vardı büstiyeri yani o yüzden giyemedim Takım halinde giymedikten sonrada güzel durmuyo zaten evde eşim namaz kılarken giydimBBide düğünde aşağı iner kayar yukarı çekmek gerekir diye düşündüm Bence sizde düğünde giymeyin Çok afedersiniz çişim geldi annemler halamlar yaptırdılar öyle jartiyer fln olsa utanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?