'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Düdüklüüü

Düdüklü candır kızlar yaa.. Kuru bakliyatları yaprak sarmasını tavuk haşlamayı vee patates haşlamayı biz hep düdüklüde yaparız.. Hem çok çabuk pişer hemde lezzetli olur

Son düzenleme:
canım et yada tavuk zaten kendi suyunu da vereceği için çok su koymana gerek yok :44::44::44::44: diye düşünüyorum doğru mudur

Walla bilmemki doğrudur heralde

Benimde hisar çeyiz paketimin içindeydi bi deniyim bakalım memnun kalmazsam bende fissler alırım

nolcak benim bu karasızlığım

gözümü karartmam lazım artıkınnnn

valla kuzum beyaz eşya şans işi biraz da....annemin Arçelik çamaşır makinesi 15 sene dayandı...buzdolabı aynen....

5 sene önce Vestel tv aldılar....5 senede 5 kez bozuldu...bu ay yenisini aldılar...ama komsumuz da bizle birlikte vestelden aynı tv den aldı...hala kullanıyor bozulmadı...etrafımızda böyle örnek cok....

sıkma canını o yüzden....hangisi hoşuna gidiyo ve hesabına göre....bak beğen al....

Canım Mercimek çorbası yapabilirsin yarım su bardağı mercimek 5-5.5 bardak su kısa sürede pişiyor kaynadıktan sonra 15-20 dk en fazla..
Kışın nohut,bamya, kurufasülye yaptım. Şimdi aklıma gelmedi başka geldikça yazarım hatta ölçülerime daha dikkat ederim bundan sonra sana da yazarım..
Eşim benden 45 dk sonra geldiği için ben yemekleri yetiştiriyorum yoksa benim kide sabırsız erken geldiği zamanlarda ocakta yemek pişerken onu yarın yeriz deyip yumurta kırdırıyo Hepsi aynı yani

Walla bilmemki doğrudur heralde

Benimde hisar çeyiz paketimin içindeydi bi deniyim bakalım memnun kalmazsam bende fissler alırım

canım deneyimlerini yazarmısın memnun kalırsan ben fissler felan almıyım nereden baksan 300 tl fiyatı

aslı hüm kızlar sizin fisslerler kaç litre

Ben jartiyer giymedim cnm normal ten rengi çorap giydim eve gelince giydim büstiyer takımını

ben canımdan geç gideceğim yaaa 20-30 dk kadar geç

insan sanırım annesinden ne görürse o çok etkili oluyor

bizim evde herşey bosch ve çok şükür hiç sorun olmadı benim de gönlüm bosch siemens grubunda

arçelik alma konusu da nişanlımın arkadaşı çok çok iyi bi indirim ayarladığı icin çıktı yani baya uyguna gelecek bize iyi mallar ondan kafam karışıyor

birde tabi inox şıklığı var arçelik için bosch inoxları bütçemizi aşıyor

öyle işte

Ben de sabah evden çıkarken ılık suya koyuyorum nohutu akşam gidiyorum pişiriyorum iyi oluyor.

Sarmayıda annen gibi yapıyorum acil bir misafir gelse zorda kalmıyorum yani..
Hatta ben sigara böreği sarıp buzluğa atıyorum basit oluyor her zaman yemek yemiyoruz zaten.

Ay kuzum kıyamam sana düğündün sonra işleri toparlayım bi ara gelecez size müstakbel eşimle
Bende öle düşünüyorum kuzum bi eve gidim foto çekim ona göre yorum yaparsınız içime sinmezse bi süre kullanıp değiştiririm kesin:18::18::18:

annem sigrayı mülföyü hatta geçen gün misafir gelicekti kıyma kokmasın die 5 6 gün önceden kavurup buzluğa attı ben artık şok oldum :))))))))))) bide artık emekli kadın yine prtaiğe döktü

yazın erik vişne koyar bütün kış komposta yapar buzluğmuz meyve sebze dolu vallla

sırf balık seviyorum die derin dondurucu aldılar hiç bişi olmazsa balık yapıyorum eve gidince fırında harika oluyor

Ben jartiyer giymedim cnm normal ten rengi çorap giydim eve gelince giydim büstiyer takımını

Canım peki jartiyeri neden tercih etmedin rahatsız edeceği için mi? şey bir de jartiyer görsellik için mi terch ediliyor ben anlamıyorum pek

heeee jartiyet bustiyere iple bağlanıyor falan ya seksi bi görüntüsü var herhalde

o değil de kızlar loya da kırmızı jartiyer falan vardı asıl onlardan almak lazım

Canım peki jartiyeri neden tercih etmedin rahatsız edeceği için mi? şey bir de jartiyer görsellik için mi terch ediliyor ben anlamıyorum pek

heeee jartiyet bustiyere iple bağlanıyor falan ya seksi bi görüntüsü var herhalde

o değil de kızlar loya da kırmızı jartiyer falan vardı asıl onlardan almak lazım

Benim gelinliğimin kendi içinde kalıbı vardı büstiyeri yani o yüzden giyemedim Takım halinde giymedikten sonrada güzel durmuyo zaten evde eşim namaz kılarken giydim BBide düğünde aşağı iner kayar yukarı çekmek gerekir diye düşündüm Bence sizde düğünde giymeyin Çok afedersiniz çişim geldi annemler halamlar yaptırdılar öyle jartiyer fln olsa utanırdım

ben şöle yapmayı düşünüyorum ben kuaföre gideceğim ordan foto çekimine sonra eve geleceğim beni çıkarmaya gelecekler foto çekerken falan giymem zaten eve gelince wc ye falan giderim rahat rahat o yüzden salona giderken giyerim jartiyeri falan

senin yine annen halan yaptırmış....bizim düğünde arabayı eşimin sadıcı kullanıyodu...3 kişiydik...dıs çekimden sonra vakit vardı yemeğe gittik....ve orda ben su iç yemek ye,meyve ye derken çişim geldi....ve kasada duran kızdan yardım istedim...hatta yapamadım bi süre....

sonrada yanımda ruj yoktu kızaa sordum varmış pembe ruju heheerezillikti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…