hayırlı uğurlu olsun canım hangisi senin doğtaştan
Haticem valla süper olurdu
zaten nerde düğün görsem tekrar evlenelim diyorumeşim doymadın tabi oynamaya diyor
*
özlem hayırlı olsun Allah içine sindirsin.
ayy ben de sizin gibi yemek muhabbeti hatta tencere muhabbeti yapabilir miyim acaba:26::26::26:düdüklü de haşlayıp buzluğa atma fikri çok iyi
pınartoşş ben bosh diyorum
özlemmm her şeyin hayırlı olsuuunnnn
özledim hepnizi yazıyorum çıkıyorum ama aklımdasınız..biraz moralim bozuktu sabah şimdi iyiyim geçmişi de okuyunca neşem yerine geldi
özlem hayırlı olsun cnm eşyaların güle güle kkullan
Ne güzel çok az kaldıEn çok da gelinliğini merak ediorum referans olduğum için nasıl gidiyo içine siniyomu?
Varmı provadan resim fln?
Hayırlı olsun özlemcim aşkla kullan
yes yes yes :13::13::13::13::13::13::13:
TEŞEkkürler hümmmm..
benim koltuk takımım. yatak odası takımım bazam yatağım başlığım doğtaştan
amin aslım aminnn teşekkürler
teşekkürler ederimmmmmmmm
tuğçem sağolasın canım ...
profilime bakarsan gelinliğimi görebilirsinki
teşekkürler haticemmmm ..
:13: yerim seni yaaaheyecan ne durumda
benim de koltuk takımım salon takımım ve oturma oda köşe takımım doğtaş :13::13::13::13::13::13:
tuğçem sağolasın canım ...
profilime bakarsan gelinliğimi görebilirsinki
yes yes yes :13::13::13::13::13::13::13:
karnım gıdıklanıyor içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum dairenin içinde dönüp duruyorum
Aaaaaaaaaaaaa:
Sen albümü yaptığında ben balayındaymışım ondan görmemişim
Harika olmuşsun cnm bu haliyle bbile harika Bide saç makyajla kim bilir ne kadar mükemmel olucaksın.
Böyle asil bi gelinliğe referans olduğum içinde ayrıca sevindim Güle güle giy cnm bnm
ozaman hümmmm biz DOĞTAŞDAŞ mı oldukkkkktöbeeeeee
evet tuğçem yoktun sen ....
beğenmene nasıl sevindim anlatamammmm....
teşekkür ederim sen yönlendirdin ve gerçektende memnun kaldım ... çok sağolll..
peki sen davetiye işini nereden hallettin
tuğçeeee ben sanırım forexi hallediyorummmm
çok mutluyumm yaaa oluyo bu işşş
yaa konulardan çok uzak kaldım poff okuyamadım geçmişi
dün koltuklarımız geldiiii kızlar renkleri seçmiştik koltuklarda nasıl duracağını bilmiyorduk,
paketler açılırken nasıl heyecanla bakıyoruz ama huzur yüzlümle anlatamamsonra paket açıldı veee tam istediğimiz gibi olmuş çok şükür, salonumz küçük olduğu için az yerimiz kaldı ama olsun koltukcuklarımız içiin buna katlaniciiz
bi ara okudum yazıları gelinlikle tuvalete gitmeyi hiç düşünmemiştim ya ne zormuş gelin olmak a dostlar
bu arada hüüümüümm son 4 heyyo:118::118::118::118:
özlemcim gelinliğini ben göremedim ama yeniden ekler misiinn :44:
aslıcım ben yataşa baktım yatak fiyatı aynı ya sanırım haftasonu indirimiydi ya da şubeye özel indirim burda fark yok fiyatta
yaa konulardan çok uzak kaldım poff okuyamadım geçmişi
dün koltuklarımız geldiiii kızlar renkleri seçmiştik koltuklarda nasıl duracağını bilmiyorduk,
paketler açılırken nasıl heyecanla bakıyoruz ama huzur yüzlümle anlatamamsonra paket açıldı veee tam istediğimiz gibi olmuş çok şükür, salonumz küçük olduğu için az yerimiz kaldı ama olsun koltukcuklarımız içiin buna katlaniciiz
bi ara okudum yazıları gelinlikle tuvalete gitmeyi hiç düşünmemiştim ya ne zormuş gelin olmak a dostlar
bu arada hüüümüümm son 4 heyyo:118::118::118::118:
özlemcim gelinliğini ben göremedim ama yeniden ekler misiinn :44:
aslıcım ben yataşa baktım yatak fiyatı aynı ya sanırım haftasonu indirimiydi ya da şubeye özel indirim burda fark yok fiyatta
tuğçeeee ben sanırım forexi hallediyorummmm
çok mutluyumm yaaa oluyo bu işşş
kızlar başkan geldi birazdan gidip soracağım pc mi kapatıyorum hepinizi kocaman öpüyorum akşam gelisşmeleri yazarım size öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?