- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
çalışıyorumm, video izliyorumm
*
günaydınn kızlarrrr
hayırlı kandillerrr:26::26:
rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallahh :26::26::26:
*
bu arada Allahtan bişe gelmezse ilk askerim abimm yarın geliyoo
*
bide dün evlenen arkadaşım cerenin mevlüdü vardıı.
annemler dün ordaydıı
bana büssürü görücü çıkmışşş
annemde nişanlı benim kızımm fln demişşş
aaa, tühh fln demişlerrr
iki elimde de yüzük vardıı insan az dikkat ederr
Şimdi canım benim bizim seçtiğimiz koltuk takımı açık griydi fotolardada öle görünüyo mobilyacı kafasına göre kahverengi yanar dönerli yapmış bize bilgi vermemiş bizde koyu gri perde seçtik ama kız mobilyalarla uyum yapmaya çalışmış koltukları bu hali daha güzel olmuş bu seferde perdeler uymuyor sizce kötü duruyo mu bilmiyorum yaa 1-2 yıl kullanırım dedim sonra çıkartırım ama çok içime sinmezse kaldıracam koyacam bi köşeye tülü ve güneşliği kalacak sadece kararsız kaldım kuzum:18::18::18::18:
çalışıyorumm, video izliyorumm
*
günaydınn kızlarrrr
hayırlı kandillerrr:26::26:
rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallahh :26::26::26:
*
bu arada Allahtan bişe gelmezse ilk askerim abimm yarın geliyoo
*
bide dün evlenen arkadaşım cerenin mevlüdü vardıı.
annemler dün ordaydıı
bana büssürü görücü çıkmışşş
annemde nişanlı benim kızımm fln demişşş
aaa, tühh fln demişlerrr
iki elimde de yüzük vardıı insan az dikkat ederr
günaydın
kandiliniz mübarek olsun
mavişcan baktım az önce koltuklarına ve perdene biri açık biri koyu olsa sanki daha iyi duracakmış gibi geldi bana yani şu an belki fotodan kaynaklı da olabilir karanlık olmuş gibi ev:26:
koltuklarda koyu kahvemişperdeler daha açık tonlarda olabilirdi ama bence tabi bu önemli olan sen ne düşünüyorsun içine sindi mi:26:
sonuçta o evde yaşayacak olan sensin bizim zevkimize göre döşeyemezsin evini
elifAllah evinde güle güle oturmaya nasip etsin her yeri ayrı bi güzel manzarınız terasınız evin genişliği maşallah maşallah
benim daha ne evim var ne mobilyam ne beyaz eşyamo manyak beyaz eşyalar yüzünden 2 gündür tartışıyoruz
kalsın dedim istemiyorum hiçi bişi bakalım yeniden beklemeye geçtik gibi o da bişey yapmıyor
öyle yani keyfim yok gibi
dilamikimm ilk askerin için şimdiden gözün aydınartık digeri de gelsin hasret bitsin ama evlenmeyin eşya almaya niyetlenmeyin öyle durun yani
poff yaaa
dün akşam kuzey cemreye nası evlilik teklifi etti gördünüz müü :26: ağla ağla bi hal oldumkuzeyle benim evlenesim geldi
ama pardon ben evlenmeyecektim :113::113::113::113:
bu arada kızlarrrrrrrrrrr
benden sonra listeyi kim devralcak :26:
tahtımı kime bırakayım
Dilaaa abine Hayırlı teskereler...
İnsanlar yüzük falan bakmıyorlar canım ya
günaydın
kandiliniz mübarek olsun
dilamikimm ilk askerin için şimdiden gözün aydınartık digeri de gelsin hasret bitsin ama evlenmeyin eşya almaya niyetlenmeyin öyle durun yani
poff yaaa
Canım ben sana söylemiştim değil mi?
Arkadaşımın nişanında onca takıya ve yanımda aşkın olmasına rağmen sorulmuştu
aşkın gözlerinden alev çıkmıştı seninkisi duyunca ne olacak bilemen:26: kuzum dememişmiydim sana
Kuzum hata yüzünden böle oldu bizdede akılsızlık bekle koltuk gelsin ona göre götür yastığını seç perdeni ama başımda 3 büyük vardı kimse uyarmadı ki beni yaa
Olan oldu şimdi 1 kat güneşlik 1kat krem tül 1 katta gri tül var o gri tül çıkacak kaldıracam bi köşeye durumumuz elverdiğinde yenisini yaptıracaz ancak böle olacak
hayırlı kandiller canım benm iş yerim özelleşiyor o yüzden çok yoğunluk vardı yetiştiremedimedim işleri burayada pek giremiyordum kuzura bakma önceden söyleyemedim:26::26::26:bu liste çoook uzun zamandır bu şekilde dönüyo elifçim niye uyarmadın daha önce
hem gelmiyodun da hiç zaten
tamam düzeltirim şimdi
hayırlı kandiller kızlar
Şimdi canım benim bizim seçtiğimiz koltuk takımı açık griydi fotolardada öle görünüyo mobilyacı kafasına göre kahverengi yanar dönerli yapmış bize bilgi vermemiş bizde koyu gri perde seçtik ama kız mobilyalarla uyum yapmaya çalışmış koltukları bu hali daha güzel olmuş bu seferde perdeler uymuyor sizce kötü duruyo mu bilmiyorum yaa 1-2 yıl kullanırım dedim sonra çıkartırım ama çok içime sinmezse kaldıracam koyacam bi köşeye tülü ve güneşliği kalacak sadece kararsız kaldım kuzum:18::18::18::18:
günaydın
kandiliniz mübarek olsun
mavişcan baktım az önce koltuklarına ve perdene biri açık biri koyu olsa sanki daha iyi duracakmış gibi geldi bana yani şu an belki fotodan kaynaklı da olabilir karanlık olmuş gibi ev:26:
koltuklarda koyu kahvemişperdeler daha açık tonlarda olabilirdi ama bence tabi bu önemli olan sen ne düşünüyorsun içine sindi mi:26:
sonuçta o evde yaşayacak olan sensin bizim zevkimize göre döşeyemezsin evini
elifAllah evinde güle güle oturmaya nasip etsin her yeri ayrı bi güzel manzarınız terasınız evin genişliği maşallah maşallah
benim daha ne evim var ne mobilyam ne beyaz eşyamo manyak beyaz eşyalar yüzünden 2 gündür tartışıyoruz
kalsın dedim istemiyorum hiçi bişi bakalım yeniden beklemeye geçtik gibi o da bişey yapmıyor
poff yaaa
dün akşam kuzey cemreye nası evlilik teklifi etti gördünüz müü :26: ağla ağla bi hal oldumkuzeyle benim evlenesim geldi
ama pardon ben evlenmeyecektim :113::113::113::113:
Pınarrrrrrrrrrrrrrrr
bakk falakaya yatırıırm seni
evlenceksin işte :123:
böyle beyaz eşya yüzünden içinizi karartmayınolur gider
senin kuzeyin hafta sonu yanında değil miydi sen böle değil miydin :103::103:
kendine gel bakimmmmmmm :96::96:
su akar yolunu bulur
bak bugün ne kadar güzel bir gün dua et :93::93:
herşey güzel olacak ki
biliyorum aslıcım tabiki Allah nasip ederse evlenicem
ama bazen çok anlayışsız oluyolar sanırım aynı şeyi abimde de görüyorum çünkü ben
geçen gün konuştuk hatta abimle gün yaklaştıkça herşeyi düşünmekten bazen beynim durmuş gibi oluor mantıklı düşünemiyorum sonradan farkediyorum dedi galiba benimki de o psikolojiye girdi
dün gece 12 yi geçince son 100 diye mesaj attım adam şoka girdisevinmesini beklemiştim ben ne çok az kalmış sen daha bişi seçemiyosun vs vs
öyle sıkıntılı durumlar işteama biliyorum zamanla herşey olacak zaten
kuzeyin ki de ne konuşmaydı ama yaaa
biliyorum aslıcım tabiki Allah nasip ederse evlenicem
ama bazen çok anlayışsız oluyolar sanırım aynı şeyi abimde de görüyorum çünkü ben
geçen gün konuştuk hatta abimle gün yaklaştıkça herşeyi düşünmekten bazen beynim durmuş gibi oluor mantıklı düşünemiyorum sonradan farkediyorum dedi galiba benimki de o psikolojiye girdi
dün gece 12 yi geçince son 100 diye mesaj attım adam şoka girdisevinmesini beklemiştim ben ne çok az kalmış sen daha bişi seçemiyosun vs vs
öyle sıkıntılı durumlar işteama biliyorum zamanla herşey olacak zaten
kuzeyin ki de ne konuşmaydı ama yaaa
Canım ya eşya alırken maalesef oluyor böyle şeyler mesela benim eşyalarım hep aceleye geldi pek sevmiyorum eşyaları eşime de çoğu zaman söylüyorum aceleye getirdiniz hiç içime sinmedi sevemiyorum diye...
Siz şimdi vaktiniz varken rahat rahat bakının
yaa huu ne kuzeyiii
sen kendi kuzeyine sırnaş bakalımm
çocuğu evlilik stresi basmışş anca sen çıkartırsınn
aynen
ve dila Allah kavustursun abine sonra da yarine
burası nasıl bir yer size sormadan renk değişimi yapılıyor ya :44:
sizin en büyük hatanız gidip canlısını görmek yerine telden seçmek olmuş o zaman.
bana kalırsa yani dürüst olmak gerekir içini ferahlatmaya çalışmayacağım yapmacık olur yoksa bence olmamış kuzu... yani bir kere mobilyada gri ton yok ,evin hiçbir yerinde gri ton yok. koltukların rengi koyu iyice evini boğar ne evini ne mobilyanı gösterir.
perdeciye değiştirtme şansın var mı bilmiyorum ama yoksa da kullanmaman daha iyi. kontrast renk olsun ya da hiç olmasın kuzum.
ama sen koltuğun rengini başka renk olarak sipariş vermişsin onlar kafasına göre iş yapmışlar yani bu durumda git koltuğun aldığın yerle konuş bi olmaz mı:26:
danışmadan koltuk rengini nasil değiştirir ki onlar
hayırlı kandiller canım benm iş yerim özelleşiyor o yüzden çok yoğunluk vardı yetiştiremedimedim işleri burayada pek giremiyordum kuzura bakma önceden söyleyemedim:26::26::26:
Ayyy kuzu ya koltuk takımı böyle daha ii oldu diyorsan ne güzel perdelerin grileri başka odada kombinleme şansın yok mu bence masraf yapmak istemiyorsan grileri çıkar dü tül kullan nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?