'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilaaa abine Hayırlı teskereler...

İnsanlar yüzük falan bakmıyorlar canım ya

günaydın

kandiliniz mübarek olsun

mavişcan baktım az önce koltuklarına ve perdene biri açık biri koyu olsa sanki daha iyi duracakmış gibi geldi bana yani şu an belki fotodan kaynaklı da olabilir karanlık olmuş gibi ev:26:

koltuklarda koyu kahvemiş perdeler daha açık tonlarda olabilirdi ama bence tabi bu önemli olan sen ne düşünüyorsun içine sindi mi:26:

sonuçta o evde yaşayacak olan sensin bizim zevkimize göre döşeyemezsin evini

elif Allah evinde güle güle oturmaya nasip etsin her yeri ayrı bi güzel manzarınız terasınız evin genişliği maşallah maşallah

benim daha ne evim var ne mobilyam ne beyaz eşyam o manyak beyaz eşyalar yüzünden 2 gündür tartışıyoruz

kalsın dedim istemiyorum hiçi bişi bakalım yeniden beklemeye geçtik gibi o da bişey yapmıyor

öyle yani keyfim yok gibi

dilamikimm ilk askerin için şimdiden gözün aydın artık digeri de gelsin hasret bitsin ama evlenmeyin eşya almaya niyetlenmeyin öyle durun yani

poff yaaa

dün akşam kuzey cemreye nası evlilik teklifi etti gördünüz müü :26: ağla ağla bi hal oldum kuzeyle benim evlenesim geldi

ama pardon ben evlenmeyecektim :113::113::113::113:

burası nasıl bir yer size sormadan renk değişimi yapılıyor ya :44:

sizin en büyük hatanız gidip canlısını görmek yerine telden seçmek olmuş o zaman.

bana kalırsa yani dürüst olmak gerekir içini ferahlatmaya çalışmayacağım yapmacık olur yoksa bence olmamış kuzu... yani bir kere mobilyada gri ton yok ,evin hiçbir yerinde gri ton yok. koltukların rengi koyu iyice evini boğar ne evini ne mobilyanı gösterir.

perdeciye değiştirtme şansın var mı bilmiyorum ama yoksa da kullanmaman daha iyi. kontrast renk olsun ya da hiç olmasın kuzum.

Canım ben sana söylemiştim değil mi?
Arkadaşımın nişanında onca takıya ve yanımda aşkın olmasına rağmen sorulmuştu
aşkın gözlerinden alev çıkmıştı seninkisi duyunca ne olacak bilemen:26: kuzum dememişmiydim sana

Kuzum hata yüzünden böle oldu bizdede akılsızlık bekle koltuk gelsin ona göre götür yastığını seç perdeni ama başımda 3 büyük vardı kimse uyarmadı ki beni yaa
Olan oldu şimdi 1 kat güneşlik 1kat krem tül 1 katta gri tül var o gri tül çıkacak kaldıracam bi köşeye durumumuz elverdiğinde yenisini yaptıracaz ancak böle olacak

Pınarrrrrrrrrrrrrrrr

bakk falakaya yatırıırm seni

evlenceksin işte :123:

böyle beyaz eşya yüzünden içinizi karartmayın olur gider

senin kuzeyin hafta sonu yanında değil miydi sen böle değil miydin :103::103:

kendine gel bakimmmmmmm :96::96:

su akar yolunu bulur

bak bugün ne kadar güzel bir gün dua et :93::93:

herşey güzel olacak ki

bu arada kızlarrrrrrrrrrr
benden sonra listeyi kim devralcak :26:
tahtımı kime bırakayım

ben alabilirim özgecann
henüz tarihi olmayan gelincan olarak sene sonuna kadar götürebilirim sanırımmm
tarihsizim ben tarihsizzzzz

Dilaaa abine Hayırlı teskereler...

İnsanlar yüzük falan bakmıyorlar canım ya

teşekkürler canımm
hakkatenn yaa

hayırlı kandiller pınartoşş :26::26:
hakkatenn gelsinler gariii
tartışmayın pınartoş sizde eşyalar içinn, uygun orta yollu bişeler bulursunuz mutlakaa

haticemm sölemeyi düşünmüyorumm aslındaa :18::18::18::18:
şuan rahat rahat dolanıyorum bişe demiyo sölersem küçük çaplı bi kısıtlama gelebilirr :18::18::18::18:
hepimizin arasında kalsınn

ama sen koltuğun rengini başka renk olarak sipariş vermişsin onlar kafasına göre iş yapmışlar yani bu durumda git koltuğun aldığın yerle konuş bi olmaz mı:26:

danışmadan koltuk rengini nasil değiştirir ki onlar

bu liste çoook uzun zamandır bu şekilde dönüyo elifçim niye uyarmadın daha önce
hem gelmiyodun da hiç zaten
tamam düzeltirim şimdi

hayırlı kandiller kızlar
hayırlı kandiller canım benm iş yerim özelleşiyor o yüzden çok yoğunluk vardı yetiştiremedimedim işleri burayada pek giremiyordum kuzura bakma önceden söyleyemedim:26::26::26:

Ayyy kuzu ya koltuk takımı böyle daha ii oldu diyorsan ne güzel perdelerin grileri başka odada kombinleme şansın yok mu bence masraf yapmak istemiyorsan grileri çıkar dü tül kullan nacizane fikrim

Canım ya eşya alırken maalesef oluyor böyle şeyler mesela benim eşyalarım hep aceleye geldi pek sevmiyorum eşyaları eşime de çoğu zaman söylüyorum aceleye getirdiniz hiç içime sinmedi sevemiyorum diye...

Siz şimdi vaktiniz varken rahat rahat bakının

günaydınnnn kızlarr Hepinizin kandili mübarek olsun

Mavişciğim evet uymamış ama çok da kötü durmuyo bi süre idare edebilirsin yada grileri kaldır sadece krem tül ve güneşliği kullan.Kendinizi toparlayınca fon yaptırırsın Mesela bal köpüğü renginde fon çok güzel uyar oraya Benim yatak odamda var çok güzel

biliyorum aslıcım tabiki Allah nasip ederse evlenicem

ama bazen çok anlayışsız oluyolar sanırım aynı şeyi abimde de görüyorum çünkü ben

geçen gün konuştuk hatta abimle gün yaklaştıkça herşeyi düşünmekten bazen beynim durmuş gibi oluor mantıklı düşünemiyorum sonradan farkediyorum dedi galiba benimki de o psikolojiye girdi

dün gece 12 yi geçince son 100 diye mesaj attım adam şoka girdi sevinmesini beklemiştim ben ne çok az kalmış sen daha bişi seçemiyosun vs vs

öyle sıkıntılı durumlar işte ama biliyorum zamanla herşey olacak zaten

kuzeyin ki de ne konuşmaydı ama yaaa

yaa huu ne kuzeyiii
sen kendi kuzeyine sırnaş bakalımm
çocuğu evlilik stresi basmışş anca sen çıkartırsınn

bak hala kuzey diyo ya

son zamanlar öyle oluyor normal.. hiç canını sıkma olur mu

yoksa son ay üstesinden gelemezsiniz.. gülün geçin

şimdiki aklım olsa üzülüp ağladıklarıma yanarım

Dilam bence de söyleme benim aşkımda da inanılmaz yasaklar geldi. (ki söz vermişti çok sıkmayacaktı beni) Sır olarak kalması daha iyi bence

Pınarcım bende baya sıkıntı yaşadım eşya alınırken ama oldun sonunda aldım ve evime yerleştirdim. Sıkıntılı bir süreç ama sonunda hepsine değdi keşke bu kadar sıkıntı yapmasaydım diyorsun. Ben mesela başta çok sıkıntı yaptığım şey için ne kadar aptalmışım diyorum. Görürsün hepsi bitince sende kendine güleceksin ne çocukmuşum diyeceksin

Mavişim orada da yazdım iyi bir ışıklandırma aradaki fazlalık renklerden kurtulup dekoratif açık renkler ve aşkla orayı güzel bir yer yapabilirsin. Ne bileyim halın çok açık renk koltuklara da açık renk kırlentler ile biraz aydınlık verebilirsin.Bence dönülmez bir yerde değilsin. Ben evimin büyük bir kısmının eksikliklerini görmezden geliyorum. İlerde aşkla yeniden dekore edeceğim diye.Salla gitsin zaten aşkla başbaşa kaldığından ne mobilyalar ne renkler gözüne takılır.

öyle dedik

beyaz eşya bari aradan çıksın dedik anam 2 gündür anlaşamadık hem diyo sen seç beğen ben seçiyom o zaman da e bunun busu var ya tamam diyorum başka bakıyorum e onunda osu var herşeye kulp takıyo tamam sen seç diyorum ben karışmam sonra sen seçtin böyle oldu dersin bişey olsa diyo

aman vazgeçtim son dk yumurta gelsin kapıya o zaman görsün gününü

Yapmış canım işte yaa ben sinirle haşladım ilgili bayanı dedi hemen istediğinizden getirtim koltukları ama onlarda gelse uymuyor ki
Tabi canım dürüst ol gri kötü duruyor evet sadece güneşlik ve krem kalacak:18::18::18:

kuzum evet bizimle ilgilenen bayandada hata var bizdede hata var şimdiki hali daha güzel olmuş bizim beğendiğimde gelse bi anlam ifade etmiyor ki bizdeki hata fotoya göre beğenmemiz başa gelen çekilecek

Canım koltuk takımı evet böyle daha iyi oldu başka odaya malesef olmuyor çıkacak onlar bi bazanın içinde kalacak benim ve müstakbel eşimin durumu iyi olduğunda tekra yaptıracaz:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…