'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Elifim Allah nazarlardan saklasın.
Fotoğraflarına baktım her şeyciğin çoooook güzel olmuş
Umarım bir ömür boyu öyle geçer

Haticem çok teşekkür ederim kuzum, inşAllah herşey hep böyle gideeerrrr
Beğendin miii beniiii?

Maşallah sizeeeee Allah ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşallah!Kem gözlerden korusun yuvanızı

Çağlam çok sağol uzaktan takipçiiimmmm
Sen nasılsın alışabildin mi balım?

Elifffffffffffffffffffffffff

maşallah barek Allah

daim olsun o mutluluğun fındıgım benim ne de güzel olmuşsun maşallah

Aslııımmmmmmm
Kuzuuummmmmm çok çok sağol bideneemmm
Beğendin miiii benii de bakem banaaaa

Elifcimmm maşallah çok güzel olmuşsun fotoğraflarını gördüm gülen yüzün hiç solmasın. Evlendin ve 15 gün bile oldu maşallah zaman su gb geçse artık bizde görsek o güzel günlerriiii

Canım kıyamam sana bular sölenecek sözler mi yaa ama sen en güzelini yapmışsın inşallah bende yaparım herkese inat mutluluk canım

Canım evet öle istiyorum ama olmuyo canım olamazda zaten ama aksilikler olunca üst üste gelince insan patlıyor rahatlıcam evet çok mutlu olacam herkese inat
Sizinle konuşunca biraz daha rahatlıyorum kuzum canlarım iyiki varsınız iyiki burdayım ve iyiki sizin gibi yanınızda olamasamda ama reel arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana sizleri çoooooook seviyorum ben

Elifmuu çekigk gözlüm senin o pembiş yanaklarını ısırırım sıkarım mıncırırım seni ben yaa seen evet sen sen çoook güzel olmuşsun ki maşallah Allah mutluluğunu daim etsin canım yerim seni hapur hupur

Canım kıyamam sana bular sölenecek sözler mi yaa ama sen en güzelini yapmışsın inşallah bende yaparım herkese inat mutluluk canım

Eee onlar böyle napacaksın.
Kıskançlığından mı, lafı sözü bilmemezlikten mi, dengesizlikten mi bilemezsin ki ondan bende sesimi çıkarmadım.
Bende anneme kızdım onlara bakıp ne ağlıyorsun benim bu günümü zehir mi edeceksin dedim.Çeyizim serildi.Ev görüldü sesler kesildi.Sonra demedim mi ben sana anne bak ağlamaya değmez diye.Annemde sustu çok şükür. Oda eşyalar yerleşince çoook mutlu oldu. İyiki ailem iyiki annem var. Gerisi olsada olur olmasada

Haticem, Mavişim, Handem çok teşekkür ederim kiiiiiii

Siz hepiniz gördünüz mü beni yaneeee
Dilaaaa sen mi koyduuunnnnn
Yerim seni pikaçuuuuu

Tatlıııııım o şirin cümlelerini şirinliğini hiç kaybetme inşallah.Yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu..
ben alıştım sayılır, günler çok çabuk geçiyor. Bende daha 2 3 kere yemek yaptım evde. Ya annem getirdi 1 2 kere, dışarda yedik.Hazır bişeyler,salatalarla geçiştirdik :) Senin çok güzel geçmiş zaten balayın. Hep daim olur kuzum inşallah

Cansın sen bilyon mu şurda 5 günün kaldı ki herşey çook güzel olcek sende çok cicik bi gelin olacaksın ki vee çook mutlu olacaksın kuzum Allah'ın izniyle

Bizde aynı sizin gibi daha bi iki kere yedik evdee
İnşAllah kuzum benim..

Evli sıfatı bana extra large ama halaaaa

Facemde eklisin ya kuzu

Seni demiyorum, Handeyi felan Haticecan

elif begenmem mi çok duru bir güzelliğin var maşallah kuaföründe iyi yapmış o duruluğu yalınlığı bozmamış

aynen bende öyle hissediyorum tatlım. yıllardır tanıdığım kız arkadaşlarımla konuşamadığım şeyler bile burdan soruyorum öğreniyorum. hepsi geçecektir. çok mutlu olacaksınızdır sevdiceğinle

elif canım özeti okurken masal okuyor sandım kendimi harika gçemiş nazar değmez inşallah ailler iyi oldu ya şükür huzurlu geçti en güzel ügnlerin balayı olarak tavsşiye ediyorsun yani biz deluxe oda için fiyat almıştık bir ara siz hangi oda tipinde kaldınız standrtmı sonuçta odada vakit geçirlmiyor bol aktiviteli bir otel değilmi :)

Eliiiiffff miii gelmiiiiş
jeteliiiiiiffff hoş geldiin mutlu geliiiinn

ben artık bir korkmaya basladım yakalnıcam diye adımı da değiştirim ama
yazmıyorum yinede:18::18:
ama senin için yeminimi bozdum uleyn
sana hayırlı olsun demek içiiiinn

ben göremedim fotoğraflarını ama yaaa

Cansın sen bilyon mu şurda 5 günün kaldı ki herşey çook güzel olcek sende çok cicik bi gelin olacaksın ki vee çook mutlu olacaksın kuzum Allah'ın izniyle
İnşallah canım benim ikimizde çooooook mutlu olacağız

Bizde aynı sizin gibi daha bi iki kere yedik evdee
İnşAllah kuzum benim..

Evli sıfatı bana extra large ama halaaaa

Seni demiyorum, Handeyi felan Haticecan

Tamam fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…