'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Öncelikle tekrardan günaysın hayırlı haftalar tüm gelinciklere
Ben midemi felaket üşütmüşüm nasıl bulanıyo midem yaa ne ii gelir kızlar şimdi nane limon içiyorum başka önerebileceğiniz bişey var mı acep:26::26::26:
Sonram bu haftanın gelinleri hüm ve ceren hayırlı olsun canlar sizleri çook seviyoruz Allah bir yastıkta kocatsın inşallah Allah nazarlardan kem gözlerden korusun balayınız çoook güzel geçsin musmutlu gelin yanımıza AMİN inşallah
Veee sıra bana geldi bu düğün arefesinde ablam ev aldı geçen cumartesi taşındılar ben fazla yardım edemedim çünküm benimde kendime göre işlerim var bana sitem ediliyor buda beni üzüyor sizce ben burda haksız mıyım:26::26::26::26:
Cumartesi günü işten çıktım kv nişanlımın teyzesi annem ben benim teyzem gelinlikçime gittik kınalığım hazır bi iki rutuş olacak ama foto çekemedim gelinliğiminde üst kısmı oluşmaya başlamış bu hafta da provalarım var ona göre yapılacak vee inşallah güzel olacak içime sinecek gelinlikçiden çıktık gelin ayakkabımı aldık ayrıyetten 2 ayakkabı 2 çanta bide gelin mevlüdü için terlik aldık bu hafta arasında da gelin mevlüdü için elbise alacaz ki neyse eve geldik sonra nişanlım tekrar aldı beni nikah şekerlerini hallettik 250 tane yaptırıyoruz yeter sanırım oda içime sindi ki güzel olacak ki
Pazar günü benim gri eşyalarım kuruldu hepsi çokta güzel oldu ki ama ufak tefek eksiklikler çıktı çamaşır makinası tam yerine girmedi arkasına koymuş sucu musluğu onun yeri değişecek o zaman tam olacak biliyosunuz bizim gri perde faciamız vardı o gün perdeci geldi ben onların sökülmesini istedim kvyle atıştık baya canım sıkıldı mecburen kalacak ve bu yüzden nişanlımlada atıştım bakalım ne olacak
Canım sıkıldı diye kurulumu yapanlarıda dinleyemedim abla anladın mı dediler bende hemen bitsin diye geçiştirdim artık oturur okurum kullanma klavuzunu sonra nişanlımla işler bitti çıktık otoshowa gittik gezdik ama gece yatmadan önce yine bol bol tartıştık Allah sonumuzu hayırlı kılsın :26::26::26:
En önemlisi nişanlım kendini aştı yakaladığı yerde öpüyor yaa zaptedemiyorum sınırlarını aşmadan tabiki bayadır bekliyorum diyo dedim az kaldı sabret diyorum bunlar masum öpücükler bişey olmaz diyo yaaa
Benden şimciklik bu kadar sizler nasılsınız bakalım çok yazdım ama içimi döktüm yoksa patlıyacaktım az kaldı

Günaydın güzeller

Güzel haftalar hepimize Dün İstanbuldaydım yine aşka koştum

Aşkımın takımını aldık. Çok yakıştı kerataya

Cumartesi günü nişanlık için provam var.. 3 haftadır İstanbula git-gel yapıyorum.. Önümüzdei haftayla 4 olucak.. Yorucu ama her anı yaşanmaya değer..

maviş bu dönemde olur böle sıkıntılar ama ablanında anlayış göstermesi lazım yani sende son haftaların işlerini yetiştirmeye çalışıyosunn
ayrıcaa sevdicekle de tartışmayın kv ile de aynı şekilde.
bırak düğün olana kadar kalsın perdeler ilk günden çıkarırsın neticede artık senin evinn

takipteyimm seniii
hakkaten ne çook gittin sen bakalımm aşkitellenaaa
ohh iyi yapıyosunn zehroşş gitt gittt
ayrıca biz senin prova resimlerini bekliyo olcaz haftaya çekilmedim, unuttum cümleleri duymak istemiyoruzz

Kuzum sen neden bunu dert ediyorsun ki
Ben dün çeyizimi serdim.
Çeyiz sermeye geldiklerinde salonda tek halı vardı. Çünkü bana gönderilen iki halının renk tonu farklıydı.Söylemiştim.
Cumartesi değişmeye gittik başka model getirmişlerdi. İstediğimden fabrikada kalmamış 10 gün sonra üretilecekmiş. Beklemeliymişim dendi.Bende salondaki halımdan vazgeçtim. Oturma odasındaki halıyla değiştim.O halının tekini de salı günü teslim edecekler ve dün herkes ona söylendi.Napayım ben aşkla olduktan sonra takmadım.Bir sürü eksik saydılar napim olduğu kadar enden dert edeyimki kendime sana bu yüzden çok kızıyorum. Gereksiz her şey için ağlıyorsun.Bana söylenenleri duysan kesinlikle evlenmeden önce inme inerdi sana bende sallamıyorum artık
En güzel zamanlarımı bu tür gereksiz ayrıntılarla zehir etmeyeceğim.

Hayırlı olsun canım aşkınada aşkınızada nazar değmesin

elüff çok özledim ama ben snei gelinlikli halini gördüm gözlerim odlu dolu oldu melek gibi olmuşsun kuzum benim hayırlı olsun özledim çok şimdi sıra hümde

Kuzum zaten düğün arefesinde taşınmasına öle bi sıkıldım ki kırmak istemiyorum kimseyi ama hep benimle ilgilenilmesi gerekiyoken annem bölünüyo birde sitem ediyo ablam yaa bana ev taşımaya karar veriyor ayaklarından tırmak batmasından ameliyat oluyo bu nasıl iş kendisini çook seviyorum ama bana sitem etmesi üzüyor beni büyüğüm bişey diyemiyorum kırmamaya çalışıyorum ama ben kırılıyorum

Elimden geldiğince tartışmamaya çalışyıorum ama şu son günler ikimizde baya gerildik yaa bunaldım birazda
DÜğün olana kadar kalacak sonra sökecem zaten şimdilik sustum ama canım sıkıldı bunuda nişanlıma yansıttım

Canımsın ya kızma bana tamam haklısın kimseyi üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama üzülen neden biz oluyoruz biraz daha toparlıcam kendimi üzmücem şu aralar çok duygusal ve asabiyim

Canımsın ya kızma bana tamam haklısın kimseyi üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama üzülen neden biz oluyoruz biraz daha toparlıcam kendimi üzmücem şu aralar çok duygusal ve asabiyim

Ben dün o kadar kötüydüm ki anlatamam
Aşk bir saat telefonda konuştu.Sabah aradı normalde aramaz bilirsiniz bu yüzden şikayetçiyim.
Ben telefonu kapatmaya çalıştıkça o iyi misin diye soruyordu. Herkes laf söylüyor biliyorum hak etmiyoruz ama onlar yüzünden de en güzel anılarımı zehir etmek istemiyorum. Bizde resmen kriz çıktı. Çeyizi erkek evinden kimse gelip almadı biz kendimiz gittik.Bu ne biçim iştir diye bir sürü kişi laf söyledi.Annem baya ağladı.Eve gittiğimizde kayınvalidem ve aşkım evde bizi karşıladılar. Onlarada bir sürü laf söylendi.Bana düşün kaç kez babasız olduğunu senin her şeyine bakınca anlıyoruz dediler.Baban olsaydı bunlar olmazdı vs. napim yok o yüzden evlenmeyeyim mi? NAptım bir süre üzüldüm taktım ama sonra unuttum inşallah banane benim evim benim çeyizim benim hayatım gerisi teferruat

Hepinizi en bolundan öperekten kısacııkkk bi özet geçiveriiiimmm hemeeennnnn

Her iki düğünümde öyle güzel geçti kiiiii:123:
Resmen ben musmutlu, huphuzurlu bi gelincik oluverdiiimmmmm
Bazı aileler arası sorunlar olmuştu, ama düğünde keramet var derler ya hepiciğiii puuufff olup uçuverdiiiiii
Şükür!

Düğün hikayesi fotoğraf çekimi olduğu için kuaförde bile çekildim, her anım her saniyem dolu dolu fotolandı yaneeee!
Bundan dolayı eşime buradan kocaman teşekkürleeeeerrrr, seni seviyoruuummm!

İkinci düğünümüzden sonnaaa İstanbul'da boğaza sıpsıfır bi otelin suit odasında kalıverdiiiiikkkkkk

Sonnacığıma sabah uyanıp hemencecik hava limanına gittiiikkkkk
Hava limanından hoooo..op Antalya'ya varıverdikkk
Ets turun farkını o anda fark ettiiiikkkk
Transfer almıştık, hemen bizi cipciiiiiiciiiik otelimize bıraktılar
Odaya birde girdik ki meyve tabağı, şarap, yatakta gülleeeerrrrr
Aman Allahım!
Prensesle prens gibi olduuukkk biiiizzz

Voyage Belek kesinlikle inanılmaz güzel bi tercihti!
Tatil boyunca her bir santimetrekaresine hayran olarak geçirdik!
Sen çok yaşa Voyage, sen çok yaşa Ets!

Şarj aletlerimizi unutmuşuz, daha doğrusu şöööle oldu bizim ikimizinkide kayıptı
Ben annemden kullanıyodum, o laptopla şarj ediyodu
Al bak kalırıız ööölleee dedim, ve biz öölleee kaldıııkkk

Son gün Belek merkeze inene kadar sıfır şarjla başbaşa takıldıııkkk!
Ama perfecto olduuuuuuuu!

Herkes bilerek yaptık sandı bide

Hava mükemmeldi Antalya'da!
Sıcak ama kavurmuyo, akşamları hafif esiyooo, ohhh miiissssss
Tatillleri mayısda yapmak gerek bunu anladık biz

Voyage boyunca yapmadığımız şey, katılmadığımız aktivite kalmadı
Biiiiiizzz birlikte jet skiye bindiiiiikkkk
Deniz dalgalıydı, dalgaların üzerinde uçtuk resmen çığlık çığlığaaaa!
Nasıl sıkı sarılmışsam bel ağrısından öldüm ertesi gün

Sonnnaaacığımmmaaaa paraşüte bindiiiikkkkkk
Mükemmel bi histi!
230 mt yukarıda başbaşaa!
11 otel göründü aynı anda, Maxx Royal,Adam Eve, Cornelia, Hotel Spicy vs..

Zaten oteller arası geçiş yapılabiliyo sahilden
İlk gün deniz kenarında yürürken Maxx Royal'e geçmişiz de yanlışlıklaaaa

Atıcılık, ok, aqua parkkkkk
Aqua parkta uçtuk keyiften yaaa!

Sonnaaa akşamalrı animasyonlara katıldık, herkesin önünde çıkıp karaoke yaptıııkkk
O seslerleeee
Fesuphanallahta hem oynadık hem sööllediiikkk
Deli gibi alkışlandııkkk!
Honeymoooonnn dediler bizeeee

Ayyy ne biliiiim anlat anlat bitmez şimdi!
Çenem düştü yine, yeter bu kadar balayı anısııı!

İki kişi uyumak garipmiş cidden
Ama gecenin 2 buçuğunda beni öperek uyandıran, boğazım çok ağrıyooo diye o saatte dert yandığımda kalkıp bana evdeki azıcık şeyle, kendi uydurduğu doping çayını içeren bi eşim var!

Sallama papatya çayını, kuşburnunu delip demliğe boşaltıp demleyen, içine kuru nane, tarçın atan bunu bana ballı elleriyle içiren bi eş!
Artık bizim grip çayımız var sıcacık dumanı tüten!
Bizim dumanı tüten sıcacık bi yuvamız var!

Elifim Allah nazarlardan saklasın.
Fotoğraflarına baktım her şeyciğin çoooook güzel olmuş
Umarım bir ömür boyu öyle geçer

mavişim herşeyin en güzeli olsun istiyosun ondan bu kadar gerilmişsin. kendine rahatlatmaya çalış bence. elinde gelen yapıyosun. üzme kendini bu günlerin tadını çıkarmaya bak tatlım.

eliiiiiiiiiiifffff :118: anlatsana neler oldu. nası geçti 2 düğün 1 balayı evin nası alıştın mı :44:

Maşallah sizeeeee Allah ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşallah!Kem gözlerden korusun yuvanızı

Elifffffffffffffffffffffffff

maşallah barek Allah

daim olsun o mutluluğun fındıgım benim ne de güzel olmuşsun maşallah

Kızlar cep telefonum bozuldu.
Sabah 6 dan beri alarmı çalıyor her 5 dakikada bir ve kapatamıyorum delircem yakında

kuzum benim adaşım o dumanınız hiç eksik olmasın evinden aşk sağlık huzur eksilmesin canım allah hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…