saç kurutma sayıklayan geliiinngüle güle kullan artık ıslak saçla yatmaya son
maşallah tatlım benim ya Allah bozmasın düğün resimlerinizi de gördüümmm
çok yakışıyorsunuz maşallah huzur akıyo yüzünüzden zaten tü tü tü
bir de sorum olacaak hapı ne kadar süre kullandın elifmuu:26:
eliffffff
saç kurutma mı
bizde de eşim konuşuyorben böle kalıyorum
yorgan savaşı bitti şimdi çarşaf savaşı var biz de de
Savaşlar bitmiyor sanırım evlenince tatlı kavgalar
evet..
bir de işin garip tarafı kendileri sıcaklıyor sanırım ittiriyor benim de üstüm açılıyorgece donarak kalkıyorum beyfendinin ayaklarına dolanmış hayydeee onu çek çekebilirsen
**
bu arada Hümmmmm nasıl acaba
Hehe Ablamın hamileliğinin son günleri enişte üşümesin diye örtermiş ablam atıyormuş battaniyesini enişte tekrar örtmüş ablam uyku arasında şak yapıştırmış adamcağızaaaablam hiç hatırlamıyor
Dilam annişine çok geçmiş olsun kuzum yaaa..
Rabbim kötü günler yaşatmasın hiç sizeee
Aslım yorgan savaşını nasıl çözdünüz
Biz iki yorganla yatma konusunu gündeme taşıdık şimdi
Dün battaniye almıştık sadece, sevdicek gece kalkıp yorganıda almış
Sabah kalkınca ilk defa hiç bi yerim ağrımadan uyandım dedim
Birde baktım yorgandaymış keramet
Napsak bilemedim
eliffffffff
alemsin ya sen
bende de uykum gelince anında sızma kabiliyeti varne saçmalıklar yapıyorsam artık. eşim hem sitem ediyor hem gülüyor..
bir gün uyurken kamerayı acık bırakayım diyorum ikimiz de agır uykulu neler saçmalamışız izleriz sonra
dün eşim beni kendine çekmek istemiş ama boğazıma bi yapıştı gece benuyandım adam hala uyuyor sonra belimi tutup çekti .
sakatlıcak bir gün beni
eliffffffff
alemsin ya sen
bende de uykum gelince anında sızma kabiliyeti varne saçmalıklar yapıyorsam artık. eşim hem sitem ediyor hem gülüyor..
bir gün uyurken kamerayı acık bırakayım diyorum ikimiz de agır uykulu neler saçmalamışız izleriz sonra
dün eşim beni kendine çekmek istemiş ama boğazıma bi yapıştı gece benuyandım adam hala uyuyor sonra belimi tutup çekti .
sakatlıcak bir gün beni
Elif burası sıcak oldugundan yorgandan kurtulduk nihayet
battaniyede ayrı ayrı kullandık bir gün ama eşim çok sitem etti. yatak ayırır gibi olmaz ben senin ayaklarına dolucam belki ayaklarımı sarılcam sana dedi
ama yokk açıkta kalan hep benbeyfendi kendinden de atıyor uyku sersemi.. ikimizde büzüş büzüş.
ayrı olunca en azından belim tutulmamıştı benim.
şuan artık battaniye de pişirdiği için çarşaf kullanıyorum ben
Hehe Ablamın hamileliğinin son günleri enişte üşümesin diye örtermiş ablam atıyormuş battaniyesini enişte tekrar örtmüş ablam uyku arasında şak yapıştırmış adamcağızaaaablam hiç hatırlamıyor
Bende çok konuşuyorum gece uykum da ya babam geçen duymuş ve ben gündüz ne yaptıysam gece de onu anlatıyorum mırıl mırıll :44::44:
hoşgeldinn tuğçecann
*
özgeecann azcık kaldı kii düğününüzeee
yeaaaa ben de evlenip yorgan-battaniye-çarşaf savaşı yapmak istiyoooommm :84::84::84:
Selam kızlar nasılsınız
Hehehehe yazdıklarınızı okudum çok güldüm yaa
Bizdede var yorgan kavgası ama ben çekiyorum yorganla kundak yapıyomuşum kendime
Oda beni duvara sıkıştırıyo ama napiim
yeaaaa ben de evlenip yorgan-battaniye-çarşaf savaşı yapmak istiyoooommm :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?