Pınar ben seni yirim yirim
nişanlın ne güzel söz etmiş öyle
Hoşgeldin Tuğçecan
Nasılsın, nasıl gidiyo evlilik?
Demek yeni evli herkes aynı dertten muzdarip
Cidden çok zor oluyo ama yaaa
İttir kaktır, gece kalk yorgan çek
Merhabaaa Karamelli KekNe güzel bi nick o öyle
Yazdıklarını görünce aha da ben dedim okuyomusun çalışıyomusun canım ? (Ben okuduğumdan dolayı beklemedeyim)
Bizde de böyle bi durum var
Söz yapalım 1 sene sonra okul bitince nişan
Askerlik,iş falan sonra düğün gibi düşündük... Ama baktık ohoooo iş karışıcak çok riskli...
Dedik biz bu şekliyle bekletelim az daha...
Zaman uzayınca insan bi resmiyet bekliyor ama resmiyet olunca da tatsızlıklar çıkabiliyor...
Biraz daha sabredelim zamanı gelince paket program şeklinde pat pat söz nişan düğün yaparız
Şimdilik kızların mutluluğu heyecanı ile idare ediyorum
Elifff koştur koştur düğün hazırlıkları yapıyordunn şimdi evlendin de yorgan kavgasına karıştınn ne güzell yaaa
ben geldimm
yorgan muhabbetine gelmişimiyi olmuş
kışın tek yorgan süper ohh sarılırsın da kocaya böyleee sıktırırsın yanacıklarından
ama yazınhele bizim buralar şimdiden kaynamaya başladı
hiç çekilmez sanki
bide ben döne döne uyurum kolum bacağım ayrı yerde nası sığcaz bilmem iki tane iri yarı insan
şeyyy bide ben iş için çarşıya gitmiştim işi unuttum çeyiz aldım geldim
sevdiceğim dişi kuşum benim yuvamızı taşıya taşıya kurdun didi bana
ufak tefek alıp duruyorum ne bulsam da
kızlaar selaaaam
nasılsınız iyisiniz inşallah annengiller babangiller dayınnn giller naassııı
yazılanları okudum da yorgan yastık kavgası kaçınılmazdır bence zaten uyku hali herkes üşüyor yazda olsa kışda olsaaa
ama konusma huyu bende de var ve ben galiba bu huyumdan utanıyorum :26:
ya ters birşey söylersem kırarsam :26::26:
birde uykulu halimde bana birşey sorulduğunda falan cok sinirli olurum napcam bilmiyorum vallahiii :18::18:
alışıcaz ama yaa
yavastan yemek yapmaya başladım şimdiye kadar hiç kötü denemem de olmadı sasırıyorum bu ben miyimm diyee
eliiiif nasıl gidiyor yeni evlilik ,hüm nasıl acabaaa ay bende görebilcek miyim ki o günleriii :44::44:
Hoşbulduk canım gayet güzel gidiyo maşallah
Acaba cicim ayları diye mi böyle diyorum inşallah hep böyle güzel gider
Bugün kv bize gelicek kalmaya Aradım bugün anne ben 8 den önce gelemiyorum bbbiliyosun seni oğlun karşılar artık dedim
Olsun kızım ne yemek yapıyım kızım size ne istersiniz dediBende dünden beri düşünüyodum ne yapsam ne yapsam diye
Arsız bi şekilde zeytinyağlı fasulye yapsan süper olur anne uçarak gelirim dedim
Hoşgeldin Pınarııııımmmm
Annem geldi benimde aklıma, karıncam yuvasını taşıyo derdi, her çeyiz aldığımdaaaa
hoşbuldum elifikkkooommmm
sen karınca ben kuş o zamanama ben kuşgillerden bıldırcınmışım sen karıncagillerden ne oluyorsun
kanatlı karınca sana uygun aslında
jetgil familyasından onlarda
merhaba kızlar, benim de derdime çare bulun lütfenyazdıklarınızı okudukça imrendim hepinize. 5 yıllık ilişkimi güç bela aileleri ikna ederek nişanlılık evresine taşıdık. eylül 2013 gibi düğünü yapmayı istiyoruz fakat nişanlım askerliğini yapmadı henüz. zaten geçtiğimiz sene haziran ayında mezun oldu, işe başladı. güz döneminde de yüksek lisans yapıp ertelemek istiyor askerliği. ama aileler askerliğin aradan çıkmasını ondan sonra evlenmemizi istiyor. ben zaten hiç gitmesi taraftarı değilim erteleyebildiğimiz kadar erteleyelim düşüncesindeyim.
5 seneden sonra bir de askerlik hasretine gönlüm dayanmıyorve biz zaten farklı şehirlerdeyiz. 2013 gelini olmak istiyorum ben de ayrılık mesafe bitsin istiyoruz artık. siz ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum.
Bıldırcınıımm diyo sana yoksaaammmm?
Kanatlı karınca mı
Atlı karınca olam bariiii
Ne de severim ama
pınar bıldırcın mıben neyim :44: hadi hep beraber bulalım
kocişine sor o söyler sana
tavus kuşu olurmusun :44:
yok yavrum o söylemesinvücut dili olmadan
kocişine sor o söyler sana
tavus kuşu olurmusun :44:
yaaaa benim canımm sıkılıyooooo :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yaaaa benim canımm sıkılıyooooo :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Tavus kuşu ne kızzzbıldırcın kelebek falan neyse de
gel bacım oyun oynayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?