çok faydalı çok
35 tl vermek cok faydalıgizli olabiliyorsun
şaka bir yana bazı alışveriş yerlerinde kampanyalar oluyor onlardan yararlanabiliyorsun.
şak diye 1 dk içinde özel mesaj gönderebiliyosunmühim bu
yazı karakterin hep aynı kalıyor
tavus kuşu mu oldum benaslında çok güzel bir canlı ama etli butlu bıldırcınnnnnnnnnnnnnnnn da bana uyuyor. bıldırcının irisine ne deniyor
şimdi irilik tartışması yapmayalım
kemikliyiz biz
sosyal bişiye gitmiyor dilamik..
bence tavus kuşu ol sen aslıçok güzel bi canlı bencede hele kanatlarını açtı mıııııı
bıldırcının irisi ne olur bilmem kiiii :26:
o zaman sen benim irim olursun olmaz yaaa
ben senden iriyim bence
dilamikkkkk
bence vermiyelim ya paraçeyiz alırız onla
sosyal bir projeyede gitmiyor bildiğim kadarıyla :26:
ruhum daralıyor bugün
sıcaklarda birden nasıl bastırdı ya
ivit iviit sadece kemik meselesi
proje yokse bende yokum dilamikkk çeyiz alcam ben hatta gecelikkk
ivit iviit sadece kemik meselesi
proje yokse bende yokum dilamikkk çeyiz alcam ben hatta gecelikkk
o daraltı bende de var aslıı yaaaa:95::95:
ne yapacağımı bilmiyorummm
kazen duy sesimiziii
burs veriliyo die okumuştum :44::44:
nerde okumuştum yaa hatırlamıyorumm
özlem çeyiz çıkarken kv den de mi ağladıvay arkadaş sevgili kayınannişim okurmusunuz bunu
hayırlısı olsun kuzum benim..
cıksss ben giymem kürk hava ıscak zati
proje neyin de yok burs da yok sende olma
kızlar merhaba ,
deli manyak gibi yorgunum
haftasonu pazar günü çeyizim çıktı evden...
annem nasıl ağladı bir görmeliydiniz.. e tabi devamında ben teyzelerim ve kayınvalidem ..
ağlamaktan herkes birbirine geçti ....,
tamı tamına 14 koli ve 12 adet hurç çeyiz 6 tupper çantasıda tupperware ürünü çıktı evimden millet böyle oldu
velhasıl çeyizim çıktı evime gittik yaklaşık 12 kişiydi herkesler bir odaya girdi.
aynı anca 5 kişinin özlemmmm diye seslenmesinden ötürü inanılmaz stres oldum
çünkü haliyle kimse bilmiyor hangisi misafirlik hangisi kullanımlık dolayısıyla bana soruyorlar..
yaklaşık 2,5 saatte herşey yerleşmiş yerler 1 posta süpürülmüştü
sonra ortaya yaydık 2 sofra bezi dolmalar börekler kekler vs doldurduk ortayı herkes istediği gibi yesin doysun dedik.
zaten kayınvalidem yapmıştı çoğunu bizde 2 parça bişey götürdük .
herkes memnundu şükürler olsun hi.birşey çıkmadı huzurlu gittik huzurlu döndük
mobilyacıda yaptırdığım konsol ve masam yetişmedi bundan ötürü tupperwareerim ve misafir bardak,porselen,kaşık takımım falan hep dışarıda kaldı ama yatak odam yerleşti mutfağım yerleşti sadece salonum dağınık onunda nedeni bahsettiğim konsolun gelmemsi ...
evimi tamamen nizami yerleştiremessemde henüz kaba taslak fotoğrafını sizlerle paylaşacağım inşallah bir kaç güne kadar...
ayrıca evimde ilk misafirimide ağırladım ogün
yardıma gelen en yakın 2 arkadaşım 2002 den beri liseden tanışırız sıra arkadaşıyızdıur .
herkes gitti onlara kalın dedim kaldılar kahve keyfi yaptık tam 2 saat balkonumda..
çok keyifliydi
insanın kendi evim diye baktığı yerde can arkadşlarını ağırlaması çok keyifliydi hemde jet hızıylaaaaa...
kızlar kızlara bir şey danışıcam. bana yardımcı olur musunuz??
eylülde düğünüm var ve benim adet düzenim bozuldugaliba düğünüme denk gelicek, adet geçiktirmek için ne yapmalıyım nişanlım bu konudan çok rahatsız.bana akıl verin kimseye soramıyorum
pınaaar sen mi bihter geceliği almıştın gitti gidiyordannası güzel mi o yaa benimde alasım var
ayyy çok güzel duygular yaa. hayırlı uğurlu olsun tatlı. fotoğraflarını bekliyoruuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?