'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslııı çok sevindim hallolmasına kuzum

yeni gelen arkadaş bence de evlenmeden önce askerliğini halletmesi daha mantıklı gibi

gerçekten mühimmiş
ama sosyal bi proje ödenen paralar di mii

özgeee sen ne diyosun bu kürk olayınaa
bide hoşgeldinn görünmüyosunnn buralardaa :44:

Son düzenleme:
özgemmmmmmmmm

**

tavus kuşu mu oldum ben aslında çok güzel bir canlı ama etli butlu bıldırcınnnnnnnnnnnnnnnn da bana uyuyor. bıldırcının irisine ne deniyor

tavus kuşu mu oldum ben aslında çok güzel bir canlı ama etli butlu bıldırcınnnnnnnnnnnnnnnn da bana uyuyor. bıldırcının irisine ne deniyor

bence tavus kuşu ol sen aslı çok güzel bi canlı bencede hele kanatlarını açtı mıııııı

bıldırcının irisi ne olur bilmem kiiii :26:

o zaman sen benim irim olursun olmaz yaaa

ben senden iriyim bence

dilamikkkkk

bence vermiyelim ya para çeyiz alırız onla

sosyal bir projeyede gitmiyor bildiğim kadarıyla :26:

kazen duy sesimiziii
burs veriliyo die okumuştum :44::44:
nerde okumuştum yaa hatırlamıyorumm

kızlar merhaba ,
deli manyak gibi yorgunum

haftasonu pazar günü çeyizim çıktı evden...
annem nasıl ağladı bir görmeliydiniz.. e tabi devamında ben teyzelerim ve kayınvalidem ..
ağlamaktan herkes birbirine geçti .... ,

tamı tamına 14 koli ve 12 adet hurç çeyiz 6 tupper çantasıda tupperware ürünü çıktı evimden millet böyle oldu

velhasıl çeyizim çıktı evime gittik yaklaşık 12 kişiydi herkesler bir odaya girdi.
aynı anca 5 kişinin özlemmmm diye seslenmesinden ötürü inanılmaz stres oldum
çünkü haliyle kimse bilmiyor hangisi misafirlik hangisi kullanımlık dolayısıyla bana soruyorlar..
yaklaşık 2,5 saatte herşey yerleşmiş yerler 1 posta süpürülmüştü
sonra ortaya yaydık 2 sofra bezi dolmalar börekler kekler vs doldurduk ortayı herkes istediği gibi yesin doysun dedik.
zaten kayınvalidem yapmıştı çoğunu bizde 2 parça bişey götürdük .
herkes memnundu şükürler olsun hi.birşey çıkmadı huzurlu gittik huzurlu döndük

mobilyacıda yaptırdığım konsol ve masam yetişmedi bundan ötürü tupperwareerim ve misafir bardak,porselen,kaşık takımım falan hep dışarıda kaldı ama yatak odam yerleşti mutfağım yerleşti sadece salonum dağınık onunda nedeni bahsettiğim konsolun gelmemsi ...

evimi tamamen nizami yerleştiremessemde henüz kaba taslak fotoğrafını sizlerle paylaşacağım inşallah bir kaç güne kadar...

ayrıca evimde ilk misafirimide ağırladım ogün
yardıma gelen en yakın 2 arkadaşım 2002 den beri liseden tanışırız sıra arkadaşıyızdıur .
herkes gitti onlara kalın dedim kaldılar kahve keyfi yaptık tam 2 saat balkonumda..
çok keyifliydi
insanın kendi evim diye baktığı yerde can arkadşlarını ağırlaması çok keyifliydi hemde jet hızıylaaaaa...

özlem çeyiz çıkarken kv den de mi ağladı vay arkadaş sevgili kayınannişim okurmusunuz bunu

hayırlısı olsun kuzum benim..

kızlar kızlara bir şey danışıcam. bana yardımcı olur musunuz??
eylülde düğünüm var ve benim adet düzenim bozuldu galiba düğünüme denk gelicek, adet geçiktirmek için ne yapmalıyım nişanlım bu konudan çok rahatsız.bana akıl verin kimseye soramıyorum

özlem çeyiz çıkarken kv den de mi ağladı vay arkadaş sevgili kayınannişim okurmusunuz bunu

hayırlısı olsun kuzum benim..

oooyyy hemde nasıllllll bir görsen aslım kıpkırmızı oldu kadın ağlarken bayağı ağladı...

ama annemim ağlaması resmen yüreğimi parçaladı çok içli ağladı....

hatta balkondan annemin sesini duyan sevdiceğiminde boğazı düğümlenmiş ama ağlamamış şimdi millet gülmesin diye ama diyor içime akıttım yaşları ...
kıyamamkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol aslımmmm aminnnn

cıksss ben giymem kürk hava ıscak zati

proje neyin de yok burs da yok sende olma

pınaaar sen mi bihter geceliği almıştın gitti gidiyordan nası güzel mi o yaa benimde alasım var

ayyy çok güzel duygular yaa. hayırlı uğurlu olsun tatlı. fotoğraflarını bekliyoruuz

herhangi bir hastanenin aile planlaması bölümüne gidin

hem korunma yöntemleri hakkında bilgi alırsınız hem de bu konuda bilgi edinirsiniz.

pınaaar sen mi bihter geceliği almıştın gitti gidiyordan nası güzel mi o yaa benimde alasım var

ayyy çok güzel duygular yaa. hayırlı uğurlu olsun tatlı. fotoğraflarını bekliyoruuz

teşekkür ce_ce allah herkese bu günleri göstersin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…