'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahahahaaa hülya avşarın filmlerindeki gibi yan bakışlar falan. saçıda öyle toplamak lazım

ahahahaaa hülya avşarın filmlerindeki gibi yan bakışlar falan. saçıda öyle toplamak lazım

ayy inşallah kuzumm yaaa :26::26::26:
hoş bugün kızdımm nişanlıcanaa hemen evlenmeyelim dedimm
son günü stres yaptı heralde gelip bana çatıyoo

bu gününde anlayışlı olur musun

veeeeee

hemen hemen evlen

dilamikim hemen gör bence sevdiğini bekleme yani

canlar ben gidiyorum artıkınnnn

annecikomla çarşıya çıkıciiizzz mutfak takımı bakıciiiizzzzz

oyyyş heyecanlandım yaaaa

iyi akşamlarrrrr

bu gününde anlayışlı olur musun

veeeeee

hemen hemen evlen

oldum oldum vallahii :86::86::86::86::86::86:
hem hasta olmuş zaten çocukum üşütmüş ciğerlerini giderayak hönk hönk öksürüyoo
bu arada uygun bilet buldumm ya bu hafta gelcem ya gelecek haftaaa

kızlar bana da müsade

dosyalarımı toplayıp 18.30 da cıkmam lazım

sevdiceğime yemek yapmam lazım

hemen mutfağı toplayıp kitabıma gömülmem lazım

hepinize iyi akşamlar

Aynen, Sevgili olarak yaşayabiliceğimiz herşeyi yaşayalım, özlem belki duyamıyaz evlenince, görüşücez diye heycanlar yaşayamıycaz. Avutuyoruz işte kendimizi, baksana yorgan savaşları var Yırtılır o yorgan bizde

gerçekten mühimmiş
ama sosyal bi proje ödenen paralar di mii

özgeee sen ne diyosun bu kürk olayınaa
bide hoşgeldinn görünmüyosunnn buralardaa :44:

kuzum ben KKda çok zaman geçiriyom o nedenle ona verdiğim 30 tele feda olsun diye düşünüyorum
bugün uzun süre dışarda işim vardı büroya gelince de anca geçmişi okudum katılamadım sohbetee

eveeet benimki çok güzel valla ben bayıldım.. 31 tlye aldık değer bence, ben de çok para vermem valla çamaşıra
ucuz olsun bi sürü olsun

ayy aklımdan çıkmış resmen o video ben de arada bakim benimki de striptiz falan istiyo benden evlenince ama gülerim ben onu yaparken ama süprizlerle dolu olmak lazım, erkeğimizi şaşırtmak lazım

bugün tam anlamıyla eski regl formuma kavuştum hapa başladığımdan beri kafayı yemişti bişiler geliodu ama regl gibi değildi
bu akşam tam anlamıyla geldi ve karın ağrısından öldüm ben adet öncesi mutlaka 2-3 gün önceden majezik içmeliydim yoksa hastanelik oluyodum ama bu sefer içmedim nasılsa d.k hapı içiyom ağrımaz belki diye ama çok ağrıdı valla
ama seve seve katlandım çünkü regl konusunu kafama çok takıyodum

bu hafta çeyiz gösteriliyo evcaazımda.. bu akşam da sevdiceğimle uğradık şımardık şımardık bi sürü
vals yaptık salsa yapma teşebbüsünde bulunduk
çok seviyom onuuu zaman daha hızlı geçsinnnn

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

özgem az kaldı size çok az düşüyosunuz 1 aydan artık

dillaaa kuzum kavuşuyorsun benim sevgilicik 18 ocak cuma geldi ben havaalnına gittim 1 gün izin aldım şirketten onu sivil hayatta ilk gören olmak istedim angaraya gidicektim ama o erken almıştı bileti

sen nereden nereye gidicen ben thy den ankaraya gidiş dönüş 130 tl ye alıyordum hemde son güne bıraktığım uçuş olmuştu

ama ama muhakak git sevdiceğine kavuş derim bir şekilde ya cuma ya haftasonu yanında ol

bendede bihter geceliği var ama onu taşıcak göğüs yok avrupa networking miorre markaydı sanırsam bide salı pazarından arkadaşıma her gidişinde 10 10 çamaşır aldırıyorum o kadar çok çamarşım oldu ki :) napacaksam artık

özlem canım kıyamam gözyaşlarınıza bunlar mutllluk göz yaşları az kaldı çok az canım

Yaa yorgan savaşları falan da oldukça çekici görünüyor kedi-ciğer misali ancak dinleyelim
O yorgan işini hep düşünmüşümdür çok zordur 2 kişi uyumak bunca yılın alışkanlığından sonra...
Kaç yaşındasın bu arada ve adın ne? Arada yazdıysan eğer kaçırdım ben :))

günaydın kızlar

[video=youtube;QWop-i50iug]http://www.youtube.com/watch?v=QWop-i50iug[/video]

anne bana çay yap demli olsun ,baba bana para ver binlik olsun hey gidiiiiiiiiiii eskiler

**

özgem geçmiş olsun ama adetinin gelmesine çok sevindim..

striptiz benimkinden öyle bir talep yok şimdilik ama o dansı öğrenip yapmak isterdim ama ya pa mam çok komik olurum..

bir de dün ben onun isimlerini aldım sanıyordum bulamadım klasörde... isimleri verir misin tekrar Özgem videonun

az kaldı ki zaman su gibi geçsin size inşallah

Son düzenleme:

Canım günaydın

bir de dilaaaaaaaaaaaaaaaa

o gün geldi sevdiceğin geliyor

Allah kavuştursun canımın içi..

inşallah hemencecik düğün için de gün saymaya başlarız...

*

Hümmmmmmmm bizi duyuyorsan görüyorsan

çok mutlu ol emi tatilinde cok güzel geciyordur inşallah...

*

Haticemin de 2 günü kaldı

Banada zor geliyo ilk aylar herhalde yapışıp yatarız ama sonra ayrı yatmaya başlarız işte ozaman o yorga arada geriliyo boşluk oluyo yaa donuyorum İyice sarınmam lazım benim bide ellerimin o yorganı tutması lazım yoksa düşüyo gibi oluyorum
22 yaşımdayım ismimde gamze canım yok daha yazmadım MEmnun oldum herkesle
Günaydın bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…