'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gg yor da pahalı ya gecelikler.. 40 -50 tl ye var..

5 dk üstünüzde durcak 20-25 tllik alın gitsin bol bol

Kıyamam yaaa Allah dayanma gücü versin bizimkilerde evleneceğimi düşündükçe iç çekiyorlar hatta babam tuttuumuz evin üst katı satılık orayı satın alalım bu evi stıp diyor

yanlış bilgi vermeyeyim.. ben bilmiyorum yani

sen diyorsun doğrudur o

Bende gecelik alcam geçen gün gittim k.altına ama giremedim loya ya

pınaaar sen mi bihter geceliği almıştın gitti gidiyordan nası güzel mi o yaa benimde alasım var

yok canım ben ordan almadım ordan özgeyle dila aldılar özge çok güzel didi ama dilanınki farklı gelmişti sonra değiştircekti ama naptı onu yaa:44: sonrasını bilmiyorum galiba ben :44:

bide aslıcıkım bihter geceliği 30 du gg de çok pahalı diil yani

40-50 bende vermem yani 5 dk için

Kıyamam yaaa Allah dayanma gücü versin bizimkilerde evleneceğimi düşündükçe iç çekiyorlar hatta babam tuttuumuz evin üst katı satılık orayı satın alalım bu evi stıp diyor

yapma aldırma sakın..

benden size tavsiye..

çünkü ne kadar da olsa bir yerde sen de fenalık geçireceksin.. ailen senin aile oldugunu idrak edemeyip gereğinden fazla müdehalede bulunabilir..

biz iki tarafa da eşit uzaklıktayız ama bazen yine de farkında olmadan anne-baba içgüdüsü ile fazla ileriye gidebiliyorlar.

hem bu kötü birşey değil ki.. ne güzel sağlıklarında evlatlarının mürvetini görüyorlar

aslı yaa hiç gecelik almadım ben. yani alıyosunda amacın belli giymek için nişan alışverişinde görümcüklerim seçtiler bende çok beğendim. onlar tecrübeli tabii bide süslü terlik vardı aldın mı sen ondan

hmm birinden duydum ben 40 a aldım diye sanki de o zaman I am de sorryy sorryy aman da noliyii bana noliyii

Niyetiniz belli olduktan sonra zaman geçer elbet o beklenen gün de gelir
Artık kendimi böyle avutuyorum
Anın tadını çıkarıyorum
Aileler olmadan ne kadar keyfini çıkarabilirsek yaşayalım

Ayyy 5 dk. için diyince çok hoşuma gitti
Haklısın ucuzundan almak lazım ben arada göz gezdiriyorum
Şimdi alcak olsam hangisini alırım diye
Sanırsın abiye gece elbisesi alıyosun çok güzeller ama çok da pahalılar

Son düzenleme:

çeyiz için alındı.. hem de 2 tane o ne gereksiz ... bosuna yer kaplıyor cekmecemde..

1 kere dahi giymedim o terlikleri.

giysem de düşerim ben ...

onu giyip o endamda yürüyüp bakış atmak lazım yok anacım ben yapamam..

evde yalnız kalsam bi özgenin videosunu verdiği dansı denemek istiyom kendi kendime eğlence çıksın

Son düzenleme:

buket beğendikçe arada al stok yap ileride sıkışmamış olursun hem..

evet 5 dk taş çatlasın 7 dk

yavuklun geliyor sen sıkılma

dimiii :86::86::86::86::86:

cıksss ben giymem kürk hava ıscak zati

proje neyin de yok burs da yok sende olma

bi aydınlataydıı kazen biziii

özlem çeyiz çıkarken kv den de mi ağladı vay arkadaş sevgili kayınannişim okurmusunuz bunu

hayırlısı olsun kuzum benim..

aslıı oluyoo öle şeylerr
ben nişanlıcanın memleketinde okudum hafta sonları giderdim kv lere.
okul bitti 15 gün sonra nişanım olduu.
kvler giderken bana sarıldıı biz de ağlaştıkk
kızı gibi olmuştum artıkk gide gelee
sanki giden annem,annem kv me benı bırakmış gibi olduu

evett aldıkkk
yanlış geldi benim ama değiştirdimm hemencikk
behlülümü bekliyorumm artıkınnnnn

dila maşallah

yani daha önceki yazdıklarımı biliyorsunuz biz hala belli mesafeyi aşamadık kayınannişle..

böyle daha iyi ama aşınca farklı boyuta geçirmeye çalışıyor çünkü

Yok canım annem olmaz demişti babam da almaz sanırım onlara düşen artık Allah nasip ederse evlenelm hele ki evlilik rayına otursun torun baksınlar bol bol ailede tek çalışan bayan benim bizim yenge ve ablam çalışmıor çocuklarına bakabiliyorlar daha çok benim ihtiyacım var

dila maşallah

yani daha önceki yazdıklarımı biliyorsunuz biz hala belli mesafeyi aşamadık kayınannişle..

böyle daha iyi ama aşınca farklı boyuta geçirmeye çalışıyor çünkü

hoş şimdi uzak kalınca araya soğukluk girdi ama
gidince toplarım ben o boşluğuu
*
ya bu arada aklıma ne geldii
acaba nişanlıcan perşembe çıkıyo ya askerdenn acaba cumadan gitsem mi ben sürpriz yapıpp

Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım çok güzel bir duygu tez zamanda evlenirsiniz inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…