- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
oooyyy hemde nasıllllll bir görsen aslım kıpkırmızı oldu kadın ağlarken bayağı ağladı...
ama annemim ağlaması resmen yüreğimi parçaladı çok içli ağladı....
hatta balkondan annemin sesini duyan sevdiceğiminde boğazı düğümlenmiş ama ağlamamış şimdi millet gülmesin diye ama diyor içime akıttım yaşları ...
kıyamamkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol aslımmmm aminnnn
yanlış bilgi vermeyeyim.. ben bilmiyorum yani
Bende gecelik alcam geçen gün gittim k.altına ama giremedim loya ya
pınaaar sen mi bihter geceliği almıştın gitti gidiyordannası güzel mi o yaa benimde alasım var
Kıyamam yaaa Allah dayanma gücü versin bizimkilerde evleneceğimi düşündükçe iç çekiyorlarhatta babam tuttuumuz evin üst katı satılık orayı satın alalım bu evi stıp diyor
gg yor da pahalı ya gecelikler.. 40 -50 tl ye var..
5 dk üstünüzde durcak 20-25 tllik alın gitsin bol bol
sen diyorsun doğrudur o
yok canım ben ordan almadım ordan özgeyle dila aldılar özge çok güzel didi ama dilanınki farklı gelmişti sonra değiştircekti ama naptı onu yaa:44: sonrasını bilmiyorum galiba ben :44:
bide aslıcıkım bihter geceliği 30 du gg de çok pahalı diil yani
40-50 bende vermem yani 5 dk için
Merhaba canım Teşekkür ederim
Okuyorum canım ama okulum sorun değil, onun bu dönem son dönemi, ağustos dedik hep asker ama malesef alımlar mayısta başlamış diplomasınıda alamadığı için kasım dedik. Sonra Formasyon alayım 1 sene dedi. 2013te kpssye girer sonrada askerliği çıkartırım aradan dedi.
Son kararımız o oldu bakalım dahada değişebilir.
Sevdiceğim sıkıntılı biraz ne yapacağına karar veremiyo
Bi iş diyo, bi askerlik bi formasyon..
Bıraktık zamana, ikimizin rahatlığı için uğraşıyo sevdiğimde napsın
Söz nişan yapalım dedik, ne kadar uzarsa aileler karışırsa okadar cırkı çıkıyo, aramız bozulur diye bıraktık onuda.
Geçen yaz sevgili olarak son yazımız dedi durdu
Büyük ihtimal bu yaz teklifimi alıcam
Herşeyi halledincede 1 ay içinde çıkartıcaz aradan tanışma söz nişan düğünü
Bende arada girip okuyodum kendim evleniyomuş gibi mutlu oluyodum
gg yor da pahalı ya gecelikler.. 40 -50 tl ye var..
5 dk üstünüzde durcak 20-25 tllik alın gitsin bol bol
aslı yaa hiç gecelik almadım ben. yani alıyosunda amacın belli giymek içinnişan alışverişinde görümcüklerim seçtiler bende çok beğendim. onlar tecrübeli tabii bide süslü terlik vardı aldın mı sen ondan
Ayyy 5 dk. için diyince çok hoşuma gitti
Haklısın ucuzundan almak lazım ben arada göz gezdiriyorum
Şimdi alcak olsam hangisini alırım diye
Sanırsın abiye gece elbisesi alıyosunçok güzeller ama çok da pahalılar
yavuklun geliyor sen sıkılma
cıksss ben giymem kürk hava ıscak zati
proje neyin de yok burs da yok sende olma
özlem çeyiz çıkarken kv den de mi ağladıvay arkadaş sevgili kayınannişim okurmusunuz bunu
hayırlısı olsun kuzum benim..
sen diyorsun doğrudur o
yok canım ben ordan almadım ordan özgeyle dila aldılar özge çok güzel didi ama dilanınki farklı gelmişti sonra değiştircekti ama naptı onu yaa:44: sonrasını bilmiyorum galiba ben :44:
bide aslıcıkım bihter geceliği 30 du gg de çok pahalı diil yani
40-50 bende vermem yani 5 dk için
yapma aldırma sakın..
benden size tavsiye..
çünkü ne kadar da olsa bir yerde sen de fenalık geçireceksin.. ailen senin aile oldugunu idrak edemeyip gereğinden fazla müdehalede bulunabilir..
biz iki tarafa da eşit uzaklıktayız ama bazen yine de farkında olmadan anne-baba içgüdüsü ile fazla ileriye gidebiliyorlar.
hem bu kötü birşey değil ki.. ne güzel sağlıklarında evlatlarının mürvetini görüyorlar
dila maşallah
yani daha önceki yazdıklarımı biliyorsunuz biz hala belli mesafeyi aşamadık kayınannişle..
böyle daha iyi ama aşınca farklı boyuta geçirmeye çalışıyor çünkü
hoş şimdi uzak kalınca araya soğukluk girdi ama
gidince toplarım ben o boşluğuu
*
ya bu arada aklıma ne geldii
acaba nişanlıcan perşembe çıkıyo ya askerdenn acaba cumadan gitsem mi ben sürpriz yapıpp
hoş şimdi uzak kalınca araya soğukluk girdi ama
gidince toplarım ben o boşluğuu
*
ya bu arada aklıma ne geldii
acaba nişanlıcan perşembe çıkıyo ya askerdenn acaba cumadan gitsem mi ben sürpriz yapıpp
hmm birinden duydum ben 40 a aldım diye sanki deo zaman I am de sorryy sorryy aman da noliyii bana noliyii
benim arkadaş var satan ben ondan alıyorum
en fazla limitim 25 gecelikte babydoll de 20
ben senin yerinde olsam durmazdım giderdim
Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım çok güzel bir duygutez zamanda evlenirsiniz inşşşş
:128::128::128::128::128:
**
dila eylülde :123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?