- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar sizce bu ayakkbı gelinlik için uygun olur mu :)
baktığım ayakkabılar içinde en rahat buydu hem diğer günlerde de kullanabileceğim bi model siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 718414
herkes dilanın eylülde evleneceğini düşünüyooorrr güçlerimizi birleştirip evrene enerji yollamalıyıızz eniştemiz de döndü,
e daha ne olsuun çalsın davullar dila gelin olsuuunnn lelellelele
kızlar sizce bu ayakkbı gelinlik için uygun olur mu :)
baktığım ayakkabılar içinde en rahat buydu hem diğer günlerde de kullanabileceğim bi model siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 718414
bilemedim valla aslıcım ya ,budur diyemedim ben de
rahat bi ayakkabı nasıl bulcam beeenn:26:
gelincikler sizin ayakkabı modelleriniz nasıldı fikir verir misiniz?
bilemedim valla aslıcım ya ,budur diyemedim ben de
rahat bi ayakkabı nasıl bulcam beeenn:26:
gelincikler sizin ayakkabı modelleriniz nasıldı fikir verir misiniz?
benimki gayet rahattı
converse style
sanki çok gelinlik ayakkabısı gibi olmamış tatlım
benimki çok süslübunun kadar falan topuğu markasına bakiim internette bulabilirsem fotoğrafını yollarım. bide babet aldım önü kalpli
fotoğraf çekiminde falan da converse mi giymiştin tatlım ben de düşündüm aslında onu anneme söyledim hatta ama şaşırdın artık dedikv ye desem ne tepki verir düşünemiyorum annelerim benden hevesli maşallah
formalite bi ayakkabı alıp ilk dansdan sonra çaktırmadan converse mi giysem kii :))
Günaydınoooovvvvvvsssssssssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa
Canlarım, taze evlilerim, körpecikleriiiimmm öperim hepinizi ayrı ayrı yanacıklarınızdaaannnn
Bugün yoğun bigün olicek galiba hissediyorum, aranıza eccük gelebilirim belkiii
Ben yine de hızlı hızlı bitirip gelmeye çalışırım amaaaa
Evlilik-nişan derken bana pek iş vermemişlerdi, öölleee takılıyodum ama artık saltanat bitti galiba
Çalışmaya başlayalı da 1 yıl olduğu için, yandım ki ne yandıımmm
Hele haftayadan sonnaa ooohoooooo
Dün annişle babişe gittik, maç izledik aynı zamanda kaldıııkkkk
Bu ilk kalışımızdı, çok garip bi hismiş cidden!
Baban varken bi erkekle kalıyosun yan oda daaaaa
Sevdiceklerin evinde çift yatak var, orada yatmıştık gittiğimizde, bu yüzden şimdiye kadar hiç ayrı yatmamıştık
Rabbimde yatırmasın
Dün bizim evde ikinci bi çift yatak olmadığı için annem iki kanepe hazırlamış, öölleee yattık
Biz nerede yatacaz, ayrı mı olacaz dedi durdu yol boyunca benim karısına doyamayan eşiiimmmm
Sabahta annem kahvaltı hazırlamııışşş
Bu demektir kiii elifçik hem dün akşam yemeğinden hemde kahvaltıdan yırttııııııı
Yyyeeeeeeeeehhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu!!!
Bu arada ütümüz, süpürgemiz geldiiiii
İyi mi kötü mü bilemedim, bu akşam ev hanımı mod startttttttiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnggggggggggg
Sonra şuuu yalvardığım kurutma makinam da geldiiiiii
Artık gece ne isticen bakalım diyo sevdicek
Bende karar verdim gündüz söyleyemediğim her şeyi gece sayıklıyo gibi yapacam
Gevezeğim çiçeğin çok tatlı, ayakkabını da beğendim
Daha güzel bi tavsiye de bulunacaktım ama 37 numarada bulamıyorum ayakkabıyı:26:
Hatta greenalmond muydu almıştı benim favori ayakkabımdan
Ben çiçeğimi ayakkabımı daha koyu yapmaya karar verdiğim için onu almamıştım, ama bayılmıştım!
Aslıııımmm yerim yorgunluğunuuuu
Ben gelir enerji aşılarım sana yoğunluk azalırsaaaa
benim ayakkabım da çok topukluydu ama rahattı, birde içine silikon aldık.o olmasa yanardım valla.. Sizde alın tavsiye ederim,önüne konuyor ayağın silikona bastığı için biraz daha rahat ediyor
şu özetlerini çok seviyorum çok hoşuma gidiyorrr canımsın cansın seviyorum seni elüffffffffff hep böyle özetle gel kahvaltı ve yemeğide boş geçtin şanslı köfte :)
Sağol canımbeğendim beğenmene biraz önce yorum yazdım bende. Bütün gün fotoğraf çekimi takı merasiminde hep ayağımdaydı ama akşam eğlencede çıkardım.bir süre çıplak ayak sonrada babetlerimi giydim ayakkabım şuydu Eki Görüntüle 718429
geçen bir arkadaşım almak istedi 37numara.com dan ama siparişle getiriyorlarmış sanırım.
yine beeen yine bir soruuuu bugun çok soru soruyorum ama bir konu daha var :26:
biz huzurumun doğum gününde evlenicez inşallah düğünde ona bir sürpriz yapmak istiyorum,
ama ne yapılabilir nasıl bişey olur bilemedim düğünde ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?