- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hayatcım geçmiş olsun tekrar..
kızlar ben cıkıyorum işlerim var ve de moralim baya bozuldu.. kac yılllık arkadasım mesajlarıma cevap vermiyor bunalımda oldugum işsiz oldugum için gorusmek istemiyodum cunku onlarında canını sıkıyorum... bu yuzden tepkili davranıolar galba
neyse artık hem işsiz hem de arkadassızım ne guzel... biraz hava almak iyi gelir belki..
gorusuruz fıstıklar..
hayatcım geçmiş olsun tekrar..
kızlar ben cıkıyorum işlerim var ve de moralim baya bozuldu.. kac yılllık arkadasım mesajlarıma cevap vermiyor bunalımda oldugum işsiz oldugum için gorusmek istemiyodum cunku onlarında canını sıkıyorum... bu yuzden tepkili davranıolar galba
neyse artık hem işsiz hem de arkadassızım ne guzel... biraz hava almak iyi gelir belki..
gorusuruz fıstıklar..
kızlar mudodan anneme 2tane tava aldım cokta uygun cook sevinecekk
Eki Görüntüle 268277 Eki Görüntüle 268278
çok güzel canımmm
Güle güle kullansın annen
gelecek ay dijital alıcam (evet hala fotoğraf makinem yok) bende çekicem çeyizlerimi açıcam topigimi çekilin ulen dicem alcam hepinizi oraya
gelecek ay dijital alıcam (evet hala fotoğraf makinem yok) bende çekicem çeyizlerimi açıcam topigimi çekilin ulen dicem alcam hepinizi oraya
Yerimmm:76:
Çek, koy görelim bakalım bu fıstık nasıl ciciler almış kendine:)
Yağmurum çok güzeller, mudonun eşyalarını seviyorum ama tavaları hakkında bilgim yok. Annişin güle güle kullansın şekerim
sağol cnm pazartesi sipariş verdım aksam bugün geldii
mudoya üye oldum şimdide esseye oluyorum
saol tatlımm
şimdi esse ye üye oldumda çok pahalı ve kalitelidir ora ama bakalım online nasıl:26:
Orda beyaz seramik tencere ve tavalar var cnm pahalı biraz ama onlar için kenara para atıcam o seriyi almayı düşünüyorum
Birde cats by lugano nun tencerelerinden alıcam başkada bişiye gerek yok
bende var kk dan arkadşaım almıştı hatta daha yoğun kırmızılı
ayy şimdi bakıyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?