'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnde en yakın arkaşımı kaybettim
kaybettim derken görüşüp konuşmuyruz:S
bu yüzdndir belki bu topikte olmam
seviorum sizleri:s

evmanyada arkaşını davet et 10tl kazan varmı
diğer adresimi yapim bari:S

Kızlarrr saçmalamayınn siz üzerinize düşeni yapmışsınızzz
Dönmemeleri onların çocuklugu ayrıca siz iyi düşünüp onlara zarar vermemişsiniz gerçek arkadaş kötü gündede yanınızda olur. Size destek çıkar.

Çok güzel bi söz var

3 çeşit dost vardır..

Birincisi Ekmek gibidir hergün ararsın
İkincisi ilaç gibidir lazım olunca ararsın
Üçüncüsü mikrop gibidir o seni arar bulur..

Bakın kızlar benim arkadaş sandıklarım hep beni arkamdan vurdu. Hiç birisine güvenemiyorum artık. Sevgilim yetio. Belkide hayırlısı budur.
Kimse kimseye zorla bişi yaptırmak zorunda değildir ki. Eminim işleri olunca sizi ararlar. Üzülmenize gerçekten değmiyo.

tatlım sağolasın

ya bozma moralini bu kadar şu anda sana herşey üst üste geliyo gibi ama geçecek bu günlede mesela dün bana da bi arkadaşım msj attı ben cvp veremedim ama o da saçma sapan bi msj atmış hayırsız ne var ne yok bi kusurum olduysa affola kib. bu kadar yani bu mesaja nasıl cvp yazılır şimdi kendi çok hayırlıda sanki,, onun yerine canım nasılsın yazsa ne ala ,, gerçi benim yakın arkadaşım değil kendisi,, ama bazen insanın en yakınları en uzakları olabiliyo işte,,, sabır sabır yinede sabır,,,

gelecek ay dijital alıcam (evet hala fotoğraf makinem yok) bende çekicem çeyizlerimi açıcam topigimi çekilin ulen dicem alcam hepinizi oraya

gelecek ay dijital alıcam (evet hala fotoğraf makinem yok) bende çekicem çeyizlerimi açıcam topigimi çekilin ulen dicem alcam hepinizi oraya

Yerimmm:76:

Çek, koy görelim bakalım bu fıstık nasıl ciciler almış kendine:)

Yağmurum çok güzeller, mudonun eşyalarını seviyorum ama tavaları hakkında bilgim yok. Annişin güle güle kullansın şekerim

saol tatlımm
şimdi esse ye üye oldumda çok pahalı ve kalitelidir ora ama bakalım online nasıl:26:

evmanyada arkaşını davet et 10tl kazan varmı
diğer adresimi yapim bari:S

saol tatlımm
şimdi esse ye üye oldumda çok pahalı ve kalitelidir ora ama bakalım online nasıl:26:

Orda beyaz seramik tencere ve tavalar var cnm pahalı biraz ama onlar için kenara para atıcam o seriyi almayı düşünüyorum
Birde cats by lugano nun tencerelerinden alıcam başkada bişiye gerek yok

bende var kk dan arkadşaım almıştı hatta daha yoğun kırmızılı

Aklım kaldı bunlarda marmara forumda gezerken görmüştük harikaydı almadım seneye mutfak için alıcam çünkü ama indiime falan girince mutlaka alıcam çok şekerler

ayy şimdi bakıyorum onlara

Biraz pahalılar ama çok güzeller cnm çok şık duruyo teflon almaya niyetim yok hiç çok çabuk çiziliyo kanserojen madde var içinde

Bunlar daha mantıklı geldi eğer bu model beyaz bulabilirsem daha ucuza kesinlikle alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…