'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heyse nerdesiniz:)
mailime gittiniz hepiniz:):)

yengem doğum yaptı.. bebek çok tatlı:)
ilk dikkatimi çeken dudakalrı oldu:)

Son düzenleme:
ay lajoie (ismin ne bu arada, rumuz yazmak yorucu ), sen kendi kendine sınır çizmişsin, böyle düşünmen çok kötü bence nasip kısmet bu işler... bu arada rumuzunun anlamı ne?

Tatlım ne yazıkki evet

La joie: Fransızca bir kelimedir. Mutluluk, sevinç anlamlarına gelir.
İsmim nick'in altında yazıyor canım Pelin :)

inşallah gecer sınavı basarıyla balımm

Canımsınnn

Teşekkür ederim balım, inşallah

heyse nerdesiniz:)
mailime gittiniz hepiniz:):)

yengem doğum yaptı.. bebek çok tatlı:)
ilk dikkatimi çeken dudakalrı oldu:)

hoşgelmiş dünyaya
bunu görünce aklıma bişey geldi..
biz sözlenmek için yengemin doğum yapmasını bekledik
7 ocakta doğum yaptı 30 ocakta sözlendik işte
eşşek sıpası bekletti bizi.

kızlar englısh homeden nevresim takımı aldık yine pembişli linense benziyor ama çok cici iyimi ettim kötümü bilmiyorum akşam fotosunu koyarım bide battaniye beğendim indirimdeydi somon rengi onuda akşam arkadaşım alcak bana metro cityde yokmuş

burda neler konuşuluyor böyle fıstıklar

bebek anneli babalı büyüsün, çook huzurlu bir insan olsun inşallah :)

benim uyku huzurum, hayallerim yok oldu. yorgan 1.300 lira gitti güzelim hayallerim

saolsun kızlar:)

darısı bebek bekelyn diğer annelere
bizdede mutlu evlilikler sağlıklı çocuklar nasip etsin rabbim

doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış damla verdi çok canım yanıyo yaaa gece hiç uyuyamadım

pelincim mail adresini aldım sana mail attım ben :) berfin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım :) hayatcım geçmiş olsun canım kızlar benim biraz işim var sonra görüşürüz :)

allah analı babalı büyütsün canım ohh yerim ama minnak bebeği ben

pelincim mail adresini aldım sana mail attım ben :) berfin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım :) hayatcım geçmiş olsun canım kızlar benim biraz işim var sonra görüşürüz :)

sağolun kızlar:)
rabbim bizlerede nasip etsin.d

doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış damla verdi çok canım yanıyo yaaa gece hiç uyuyamadım
geçmiş olsun.s sen zaten hastanede değilmilmiydin.d

berfin Allah analı babalı büyütsün ya darısı isteyenlerin basınaaaaaaaaaa
benimde inş.ikizimde olsa yada sağlıklı olsun da bebişim oooooy yerım yerım bebekleri ben

berfinim ben hstnedeyim ama fakülte binasında çalışıyorum az bişey var hastneyle aramda,,, hemen muayene olup geldim ,, nane limon içiyom şimdiii

Asmicim hadi hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün :)

Ececim mailini aldım balım.

kendi çocugum olmuş gibi oldum yahuuuu:)
yengem hastanede bukdar tebrik almamıştır:):)

hayatcım geçmiş olsun tekrar..

kızlar ben cıkıyorum işlerim var ve de moralim baya bozuldu.. kac yılllık arkadasım mesajlarıma cevap vermiyor bunalımda oldugum işsiz oldugum için gorusmek istemiyodum cunku onlarında canını sıkıyorum... bu yuzden tepkili davranıolar galba

neyse artık hem işsiz hem de arkadassızım ne guzel... biraz hava almak iyi gelir belki..

gorusuruz fıstıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…