- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ay lajoie (ismin ne bu arada, rumuz yazmak yorucu), sen kendi kendine sınır çizmişsin, böyle düşünmen çok kötü bence nasip kısmet bu işler... bu arada rumuzunun anlamı ne?
inşallah gecer sınavı basarıyla balımm
ıyı olmaya calısıyorum bnde mevsım degısıklıgı yaramadı bana
Maillerinizi alın mailleşin bebişler biz Yağmurumla oyle yapıyoruz. Burda hem işkence çekmiyoruz 10 dk diye
heyse nerdesiniz:)
mailime gittiniz hepiniz:):)
yengem doğum yaptı.. bebek çok tatlı:)
ilk dikkatimi çeken dudakalrı oldu:)
saolsun kızlar:)
darısı bebek bekelyn diğer annelere
bizdede mutlu evlilikler sağlıklı çocuklar nasip etsin rabbim
doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış damla verdi çok canım yanıyo yaaa gece hiç uyuyamadım
doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış damla verdi çok canım yanıyo yaaa gece hiç uyuyamadım
geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine
pelincim mail adresini aldım sana mail attım ben :) berfin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım :) hayatcım geçmiş olsun canım kızlar benim biraz işim var sonra görüşürüz :)
canım çok geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün canım ohh yerim ama minnak bebeği ben
pelincim mail adresini aldım sana mail attım ben :) berfin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım :) hayatcım geçmiş olsun canım kızlar benim biraz işim var sonra görüşürüz :)
geçmiş olsun.s sen zaten hastanede değilmilmiydin.ddoktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış damla verdi çok canım yanıyo yaaa gece hiç uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?