'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizcimm gelince yaz ben akşama kadar burdayım akşama kadar dersim var çünküüü

gidip ciciler bakcam gelincede söylerim tatlım ama en kısa zamanda pasta seti kek standını felan filan alcam çoğu şeyimiz nil ve senle aynı olcuak baktıklarımız aynı

bide englısh homeden battaniye alcam bugün indirim varmış dün nil ve bugünde arkadaşlar sölediler

Giz'cim 10 dakika beklemem gerekiyodu ama seni bekletmek istemiyorum 6 ay hergün yap tatlım

siranaycım soal tatlım ama hergün yapmak ve banyo çok zor olur saçımı hergün yıkamıyorumda vücudumu yıkıyorum umarım saçıma sinmez bugün alcam deniycem

kızlar çıkıyorum 800 sayfayı kutlamayla açalım çok hızlıyız çok 2012 de yılbaşı gecesi parti veririz böyle gidişle he sene atlıyoruz 1 senemiz kalcak felan ohh ohh ne hayaller

öptüm ki ben herkesi

çok iyiymiş cnm bende battaniye ve nevresimleri tamamlamam lazım.çok güzeller ama o standlar ilk baktıgımda aşık olustum resmen

Yok cnm sinmez balım 2 günde 1 de yapabilirsin tatlım

ya kızlar bu sevgili beni deli edcek hasta olduğumu bildiği halde neden benimle ilgilenmiyo ya,, dün akşam hadi hastasın erken yat uyu dinlen dedi,, şimdi msj atıyo ama nasılsın diye sormuyo bile ben söylüyorum gece baya kötü oldum uyuyamadım annem başımı bekledi diyorum aşkım sen çocukmusun diyo ,, şimdi de msj atmış ben yola çıkıyorum ,, sinirden patlamak üzereyim,,,

Çok can sıkıcı bişey Ama ne yazıkki erkekler bizim kadar düşünceli olmayabiliyor hayatcım. Bu onların doğasında var Bizde bir kere bu yüzden kavga etmiştik, hatta ben ondan bu sebeple ayrılmıştım. Hala yüzüme vurur bazen:97:

kaçıncı sayfadaydı bilmiyorum..

ama birebir aynı seyden benimde sikayet ettigimi ve ayrılmayı bile dusundumu gorceksin

o hafta cok yogun ve stresliydi ve doktora gitcemi bildigi halde tamamen aklından cıkmıstı yanında ilaç alırken geldi aklına ve tüüüh ben kendi derdime daldım unuttum seni doktora gitcektin dimi falan dedi işte..

bende burnundan getirdim

pelinime katılıyorum.. biz erkekler ve kadınlar aynı yönde ve aynı sekilde malesef dusunemiyoruz... özellikle erkekler bayanlar kadar idareci bunyeye sahip tipler degiller bazı seyler cok kolay gozden kacabiliyo onlar için yada bizim için oldugu kadar onemli olmayabiliyo.. onlara sorsan ne var bunda ya derler bize sorsan bu ayrılık meselesi bile olabilir..

onları tanımaya basladıkça alısıyosun anlıyosun

Son düzenleme:
hiç böyle yapmamıştı bana ilk defa oluyo sanırım onunda canı bişeye sıkkın yola çıkıyorum dedi bende tamam dedim hiç sorma nereye napcaksın falan diye merak etme zaten dedi bende hastayım biliyosun sen benimle güzel konuşmayınca daha sinirleniyorum dedim ,, şimdi o trip atıyıo canım sıkkın gelme üstüme diye anlat diyorum inat etti anlatmıyoda,, akşam sırf senin için gecenin bi vakti kont almaya çıktım bunların hiç önemi yok sen hep kötü şeyleri gör diyo,, şimdi üzüldm ya nesi var acaba noldu da yola çıkıyo ,,,

hmmm onunda canı bişeye sıkkınmış bak..

kötü bişey yoktur umarım

4 tane nurtopu gibi klasörüm oldu deneme yanılma çözücem kızlar mesajları klasörde tutan varmı yardım etsenize çözemedim ben

bir koşu metrocitye gidip çeyiz bakcam

dene bakalım ben genelde siliyorum. bi sürü mesaj oluyor çünkü klasörüm de

slm kızlar nasılsınız bakalımm

hoşgelmişsin sende

kızlar belki 2012 gelini olabilirim innnnnnnnnnnnşallah

İnşallah krizim:81:

Ben çok kritik bir gündeyim... Herşey abimin sınavına bağlı... Belki bir süre sonra rest bile çekebilirim. Eğer okulu 1 sene atarsa tahminim sabredemem. 2014 çok uzak bir tarih + ilişkilerin uzun yıllara dayanmasını tasvip etmiyorum. Herşey güzelken paylaşılmalı, tadı kaçmamalı.

evet iyi fikir mailleşmek :):) hadi maillerini özelime yollayın mailleşmek isteyen gelinciklerim :)

evet hem burda sevdiğin de işin içinde, hadi sen beklersin de o çocuğa yazık değil mi?
bence abinle güzelce konuş, böyle bir şeyi bir erkeğin sorun yapması çok tuhaf, hadi kızlar yapar da:26:
senin mutlu olmanı istemesi gerekir, gerçek bir abiyse eğer.
gelişmeleri takip edeceğim, inşallah en tez zamanda evlenirsin şekerim :)

Hayır abim hiçbir zaman demiyor önce ben diye. Bunu ben söylüyorum, önce o olmalı. Çünkü benden 5 yaş büyük o yüzden. Ama sevdiğim de benden 5 yaş büyük, askerlik, okul vs. hepsi bitmiş. İşi, gücü yerinde tek beklediği benim. Zaten +1 sene ona olduğu kadar beni de acıtır. Yıpranırız, huzursuz bir evlilik yapmak da akla yatmıyor:)
İnşallah şekerim, yine söylüyorum öncelik abim:) Onun için pozitif enerji yollayalım sınavını versin ve bir an önce hayata atılsın... :) Mesela 2012'de evlensin vs

evet iyi fikir mailleşmek :):) hadi maillerini özelime yollayın mailleşmek isteyen gelinciklerim :)

Tamam ben yolluyorum:))

ay lajoie (ismin ne bu arada, rumuz yazmak yorucu ), sen kendi kendine sınır çizmişsin, böyle düşünmen çok kötü bence nasip kısmet bu işler... bu arada rumuzunun anlamı ne?

kızlar geçen evim dergisinde tempur yorgan yastık reklamı görmüştüm, çok güzelmiş diye fiyatına bakayım dedim, yastık 350 lira

inşallah gecer sınavı basarıyla balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…