gizcimm gelince yaz ben akşama kadar burdayım akşama kadar dersim var çünküüü
Giz'cim 10 dakika beklemem gerekiyodu ama seni bekletmek istemiyorum 6 ay hergün yap tatlım
gidip ciciler bakcam gelincede söylerim tatlım ama en kısa zamanda pasta seti kek standını felan filan alcam çoğu şeyimiz nil ve senle aynı olcuak baktıklarımız aynı
bide englısh homeden battaniye alcam bugün indirim varmış dün nil ve bugünde arkadaşlar sölediler
siranaycım soal tatlım ama hergün yapmak ve banyo çok zor olur saçımı hergün yıkamıyorumda vücudumu yıkıyorum umarım saçıma sinmez bugün alcam deniycem
gidip ciciler bakcam gelincede söylerim tatlım ama en kısa zamanda pasta seti kek standını felan filan alcam çoğu şeyimiz nil ve senle aynı olcuak baktıklarımız aynı
bide englısh homeden battaniye alcam bugün indirim varmış dün nil ve bugünde arkadaşlar sölediler
siranaycım soal tatlım ama hergün yapmak ve banyo çok zor olur saçımı hergün yıkamıyorumda vücudumu yıkıyorum umarım saçıma sinmez bugün alcam deniycem
ya kızlar bu sevgili beni deli edcek hasta olduğumu bildiği halde neden benimle ilgilenmiyo ya,, dün akşam hadi hastasın erken yat uyu dinlen dedi,, şimdi msj atıyo ama nasılsın diye sormuyo bile ben söylüyorum gece baya kötü oldum uyuyamadım annem başımı bekledi diyorum aşkım sen çocukmusun diyo ,, şimdi de msj atmış ben yola çıkıyorum ,, sinirden patlamak üzereyim,,,
ya kızlar bu sevgili beni deli edcek hasta olduğumu bildiği halde neden benimle ilgilenmiyo ya,, dün akşam hadi hastasın erken yat uyu dinlen dedi,, şimdi msj atıyo ama nasılsın diye sormuyo bile ben söylüyorum gece baya kötü oldum uyuyamadım annem başımı bekledi diyorum aşkım sen çocukmusun diyo ,, şimdi de msj atmış ben yola çıkıyorum ,, sinirden patlamak üzereyim,,,
hiç böyle yapmamıştı bana ilk defa oluyo sanırım onunda canı bişeye sıkkın yola çıkıyorum dedi bende tamam dedim hiç sorma nereye napcaksın falan diye merak etme zaten dedi bende hastayım biliyosun sen benimle güzel konuşmayınca daha sinirleniyorum dedim ,, şimdi o trip atıyıo canım sıkkın gelme üstüme diye anlat diyorum inat etti anlatmıyoda,, akşam sırf senin için gecenin bi vakti kont almaya çıktım bunların hiç önemi yok sen hep kötü şeyleri gör diyo,, şimdi üzüldm ya nesi var acaba noldu da yola çıkıyo ,,,
selammm canım iyiyiz senn??
4 tane nurtopu gibi klasörüm oldu deneme yanılma çözücem kızlar mesajları klasörde tutan varmı yardım etsenize çözemedim ben
bir koşu metrocitye gidip çeyiz bakcam
slm kızlar nasılsınız bakalımm
kızlar belki 2012 gelini olabiliriminnnnnnnnnnnnşallah
İnşallah krizim:81:
Ben çok kritik bir gündeyim... Herşey abimin sınavına bağlı... Belki bir süre sonra rest bile çekebilirim. Eğer okulu 1 sene atarsa tahminim sabredemem. 2014 çok uzak bir tarih + ilişkilerin uzun yıllara dayanmasını tasvip etmiyorum. Herşey güzelken paylaşılmalı, tadı kaçmamalı.
kızlar belki 2012 gelini olabiliriminnnnnnnnnnnnşallah
evet hem burda sevdiğin de işin içinde, hadi sen beklersin de o çocuğa yazık değil mi?
bence abinle güzelce konuş, böyle bir şeyi bir erkeğin sorun yapması çok tuhaf, hadi kızlar yapar da:26:
senin mutlu olmanı istemesi gerekir, gerçek bir abiyse eğer.
gelişmeleri takip edeceğim, inşallah en tez zamanda evlenirsin şekerim :)
evet iyi fikir mailleşmek :):) hadi maillerini özelime yollayın mailleşmek isteyen gelinciklerim :)
İnşallah krizim:81:
Ben çok kritik bir gündeyim... Herşey abimin sınavına bağlı... Belki bir süre sonra rest bile çekebilirim. Eğer okulu 1 sene atarsa tahminim sabredemem. 2014 çok uzak bir tarih + ilişkilerin uzun yıllara dayanmasını tasvip etmiyorum. Herşey güzelken paylaşılmalı, tadı kaçmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?