'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarr nasılsınız
Burda ilk misafirlerini ağırlamış bir gelincik vaaaarrr Dün akşam liseden arkadaşlarım geldi eşleriyle birlikte o kadar insanı nasıl ağırladım hala inanamıyorum kendime

Dilacım başınız sağolsun cnm Nur içinde yatsın, insanın sevdiklerini kaybetmesi kadar acı bişey yok bu dünyada Allah bizede sevdiklerimizede uzuuuuun ömürler versin inş

Son düzenleme:
bir de caniimm diye bir üye vardı..
taaaaaaaa 1 sene bizi uzaktan uzağa izleyen :126:
sonra bravehart'ı örnek alıp dayanamadım geldim diyen :98:
sizlerle olmaktan :103:diyen
noldu arkadasa tekrardan :111::126: başladı ki ?

tuğçe neler yaptın

Canım dün akşam ki menümde

*Yayla çorbası
*Fırında beşamel soslu tavuk
*Şehriyeli pirinç pilavı
*Çoban salata
*Tavuk göğsü

vardı. Bunların hepsini beşamel sos da dahil olmak üzere kendim yaptım Hazır hiç bi ürün kullanmadan
Hee bide halamın yaptığı içli köfte ve k.validenin yaptığı z.yağlı dolma vardı onlarıda meze olarak koydum birer tane

pınar neden profilo

şimci şöyle cicim nedendir bilinmez arçelik bir türlü sinmedi içime kafamda en baştan beri yerli marka almak yoktu sanırım ondan her daim bosch siemens falan baktım

sevdiceğim de benim bi takıntımı anladı en sonunda tamam bosch olsun didi gittik baktık bosch a 3 parça için 4000 gibi bi fiyat aldık ki öyle çok çok iyi ürünler değil bunlar

araştıra araştıra bu konuda doktora tezi yazacak boyuta geldiğim için artık herbişini biliyorum makinelerin dolapların nasılsa siemens bosch ve profilo aynı grubun ürünleri tek fark tasarım ve üzerlerindeki marka

yani bosch dan alacağın bi makine diyelim 1000 lira bunun muadili siemende 900 profilo da 800 her detaylarına baktım fabrikalarını üretim tesislerini bile araştırdım

aynı yani bosch=siemens=profilo

e durum böyleyse niye o kadar para vereyim bosch a :26:

mantıklı değil mi :26:

Allah rahmet eylesin dilacım. Allah geride kalanlara sabır versin

en son hastaydı o arkadaş doktora gitmişti hatta önemli bişi olabilir falan diye bi muhabbet geçmişti ama tam hatırlayamadım ya ben onu :44:

nasıldı :44:neydi hastalığı :44:

dilammm başınız saolsun Allah sabır versin ölümün her türlüsü acı ani ölüm daha acı mekanı cennet olsun inşallah

günaydın kızlar dün evimizin avizelerini taktık milyonculardan da olsa çok cici avizelerimiz varrr banyo aynamızıda taktık halılarımız küçük oldu değiştircez onları çarşamba büyükleri gelecek

mantıklı kuzummm, hepiciği aynı nasılsa
isime niye fazla para vercen

İnşallah canım yaa hep aksilik hep aksilik birini düzeltiyoruz diğeri çıkıyo ama artı eskisi gibi takmıyorum oluruna bıraktım çünkü olan bana oluyor sonunda

pınariskoskoviç mantıklı bacım..
hafta sonu misafirinle nasıl gecti

mantık abidesiyim zati ben

enee haftasonunu annatcaktım bak doğruuu

ondan önce söylemek istediğim bişi daha var

bizim bugün nişan yıldönümümüz 1 yıl önce bugün sevdiceğime kalp bağımın yanında yüzüğüyle bağlandım ben

Allah'ım nice yıllar göstersin bana onunla

hepimizi sevdiklerimizden ayırmasın

hee misafir diyoduk deme aşka geldim bi an

çok güzeldi herşey süper vakit geçirdik ama çok uykusuz kaldım yaw cuma gecesi 4 de yattık sabah 7 de kalktım

nerden başlasam bilemedim ama dedğiniz gibi akşam yemeklerini dışarda yedik kahvaltıyı evde birlikte hazırladık

sonna waffle yediikkkkk abooww neymiş öyle o yaaa

bu enerci ondan mı geldi acıbaaa

büssürü gezdik dertleştik ağlaştık

sonna zaman geldi o gitti ben el salladım arkasından ama en yakın zamanda yani evlenmeden evvel ben gidicem yanına

ben fotolarımı ekledim ki
kına kıyafetimde var bu sefercik

bizde beyaz eşya alırken ben yeşil diye vestel istemişti buzdolabını ama abim arkadaşı kesinlikle almasın demiş çünkü orda mühendisti

caniiiim en son tomografi çekilecekti yanlış hatırlamıyorsam hatta düğününe de az kaldı umarım ciddi bir şeyi yoktur

pınar maşallahh
daim olsun dostluğunuz...
düğünden önce sen zor gidersin gibi ama umarım gidersin

*
bu arada +1200 kar artık onla ne yaparsın bilemeyeceğim

pınar maşallahh
daim olsun dostluğunuz...
düğünden önce sen zor gidersin gibi ama umarım gidersin

*
bu arada +1200 kar artık onla ne yaparsın bilemeyeceğim

amin canım sağolasın

inşAllah gitmeyi çok istiyorum ya ayarlamaya çalışıcam en azından elimden geleni yapıcam bii

1200 kar mııı öyle bi para görmedim ki bennnn

zarardan kar olduğu içün

Hayırlı uğurlu olsunn canım önemli olan içine sinmesi ve mantığına yatmasııı

aynen öyle içine sinmesi çok önemli yoksa en ufak sorunda kendi kendimi yerdim ben

bide profilodan bi tanıdık bulduk 4200 tutan eşyalarııııııııııııııııı

3000 e alduuuukkkkkk

Bütün parçaların mı canımm maşallah diyorum 3000 çok uygun olmuşşş İyi günlerde kullan pınaaar ben balayında dönme hazırlığındayken senn evleneceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…