'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet iyi olmaya çalışıyorum bakalım heyecan hiç yok haftasonu evimizi yerleştirdik eksikleri not aldım onlar alınacak işte en önemlisi gelinlik yok daha piyasada bakalım ne olacak çok merak ediyorum en son bıraktığımda dikiliyordu yorgun uykusuz veee bıkkın bir gelin adayıyım

bugün size mutlu haber vercem die sabırsızlanıp dururken sabah vefat haberiyle yıkıldık.
yazmayım forum çok mutlu dedim ama kimseyle paylaşamıyorum patlicam artıkk
babamın kuzeni 10 gündür yoğun bakımdaydı beyin kanamasından
bu sabah haberi geldii
hem de yan komşumuzdu ellerinde büyüdüm resmenn, teyzem gibiydii
Allahım ne zor yarabbim yaaaaa

mekanı cennet olsun. allah sizlere de sabırlar versin diloşum.
hastalık şaşırtır ölüm yıkar derler.

Kuzum başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin

pınaaaaaaaaarrrrrrrriskoskoviçkosssssssssssss

aslıcıkım

dilacım öncelikle başın sağolsun

ne demek yazmayayım.sevinçlerimde kederlerimizde ortak değil mi?

tabiki paylaşacaksın bizimle

Allah mekanını cennet etsin geride kalanlara sabırlar versin,nurlar içinde yatsın inşAllah

canım mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin
başınız sağolsun

canım mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin
başınız sağolsun

aminn kızlarr,
bide yattığı hastane tam karşımda görüyorumm
offff offf

beyin kanamasından ciddi ciddi korkmaya başladım... bu 4. ani beyin kanamasından ölüm haberi alışım... ölümün her türlüsü kötü ama ani ve beklenmedik olanı daha da yıkıyor sanki.. Rabbim bizleri ve tüm sevdiklerimizi korusun, hayırlı ölümler versin

Rabbim hepimizin günahlarını affetsin, merhumeye kabir azabı yaşatmasın... amin.
Burdab bir Fatiha göndermekten başka bir şey yapamıyorum canım... Mübarek zamanlarda vefat etmesi güzel, Ramazan'a çok az kalmışken bu Ramazan'ı yaşayamaması çok acı Her Ramazan'da, her bayramda içime istemsizce bir daha sene yine ailemle birlikte tam kadro olabilecek miyim sorusu doğuyor ve içimi bir endişe, hüzün kaplıyor... Ölüme alışmak gerek...
Başın sağolsun...

Allah rahmet eylesin canımm Yakınlarına sabır versinn... çok zor durum ama ölüm bir gerçek geçen hafta benim pamuk anneannemde rahatsızlaştı ölecek diye çok korktum o gün yaşamadım sanki bedenim ruhum farklı yerlrdeydi çok zor

aminn kızlarr,
bide yattığı hastane tam karşımda görüyorumm
offff offf

her ölüm çok erken ama Rabbim böyle bir düzen biçmiş bizlere

doğumlar ne kadar dogalsa ölümler de öyle insan başına gelmeden anlayamıyor ama

Allah o kadar ömür nasip etmiş diyecek bir şey yok

başınız sağolsun dilacıım Allah rahmet eylesin..

Başınız sağolsun canım Allah yakınlarına sabır versin keşke hiç böyle haberler almasak ama hayat işte ..

günaydın kızlar hayırlı mutlu huzurlu günler diliyorum hepinize biz hafta sonu eşyalarımızı aldıkkk artık bizim de mobilyamız var istediğim şeyleri en uygun fiyata aldık en çok sevindiğim de bu

foto bekliyoruız senden geçmiş olsun bu arada

şu an elimde 2 adet gelinlikli fotom vardı görmemiş miydin sen aslı ekliyim hemen, teşekkür ederim

benim düğünde bile hiç heyecan yoktu nasl bastırdıysam öyle gayet sakin ve herşeyin farkındaydım saat aldınız mı evinize bizim hala yokda
gelinliğinde eminin dikilmiş seni bekliyordur presnsesler gibi olacaksın inş o gün

başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…